După doctori, ne pleacă și profesorii din țară | Iohannis a fost profesor si nu a facut nimic de 4 ani pentru breasla care i-a adus atatea case…

Distribuie!by Anual, aproape 500 profesori din sistemul de învățământ preuniversitar părăsesc România, conform datelor centralizate de Ministerul Educației Naționale. Din Capitală și-au dat demisia 39 de cadre didactice, iar din Cluj 35 de profesori. Topul este continuat cu județele Mureș cu 31 de profesori demisionari, urmat de Brașov cu 24, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Anual, aproape 500 profesori din sistemul de învățământ preuniversitar părăsesc România, conform datelor centralizate de Ministerul Educației Naționale.


Din Capitală și-au dat demisia 39 de cadre didactice, iar din Cluj 35 de profesori. Topul este continuat cu județele Mureș cu 31 de profesori demisionari, urmat de Brașov cu 24, Timiș – 23 iar Iași – 22. În total, în anul școlar 2017/2018, și-au dat demisia 424 de profesori titulari.


În anul școlar 2016/2017, au părăsit sistemul de învățământ românesc aproximativ 550 de profesori. Cele mai multe demisii au venit din partea celor recent intrați în sistemul de învățământ. Principalul motiv pentru demisii ar fi salariile scăzute.

loading...

Un profesor debutant cu studii superioare de lungă durată are un salariu de baza de 2.045 lei, în timp ce unul cu studii superioare de scurtă durata are 1.915 lei.


https://evz.ro/dupa-doctori-ne-pleaca-si-profesorii-din-tara.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite