E timpul sa le recunoastem si noi: Simboluri ascunse în publicitate

Distribuie!by Universul vizual al lumii contemporane este populat de logouri, simboluri, branduri. Cele mai multe companii multinaționale utilizează mai multe niveluri de semnificație (forme speciale, culori, mituri). Câteva scheme vizuale (categorii) se remarcă din start – iar mitologia poate fi regăsită în cele mai multe sunt logouri contemporane. De ce […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imagine


Universul vizual al lumii contemporane este populat de logouri, simboluri, branduri. Cele mai multe companii multinaționale utilizează mai multe niveluri de semnificație (forme speciale, culori, mituri). Câteva scheme vizuale (categorii) se remarcă din start – iar mitologia poate fi regăsită în cele mai multe sunt logouri contemporane. De ce marile corporații utilizează elemente mitologice pentru a-și promova identitatea?
Aici este logoul celor de la Starbucks care, aparent, are în centrul său imaginea unei sirene. Evident, cele trei culori de bază – verde, alb și negru – sunt destinate să genereze senzația de prospețime, naturalețe și puritate. Cu toate acestea, dacă privim mai atent imaginea, vom vedea că sirena își ține capetele cozii (de pește) cu mâinile, în stânga și în dreapta. Cum ar putea să aibă coada atât de despicată? Altfel decât dacă sugestia nu este una mitologică, ci una pur sexuală. Sirena este, de fapt, o adolescentă dezbrăcată, cu picioarele desfăcute?! O altă semnificație ascunsă este în părul tinerei fete, care este sub forma a două rânduri de “3″-uri, egal 666? Dar dacă sirena nu este doar o sirenă, ci o metaforă la o altă lume, la o nouă ordine mondială, numită și epoca Aquarius, post-creștină, care urmează după epoca Peștilor?

Aici mai multe interpretări:http://pinballking.blogspot.com/2010/05/starbucks-logo-secrets-revealed.html

Procter and Gamble, care deține în România, printre altele, Bonux sau Fairy, este o companie celebră pentru logoul său “mitologic”. Cercul vizual conține o metaforă similară cu cea a celor de la Starbucks – cu referință la Aquarius, sau Poseidon stăpânul oceanelor. Pentru unii această imagine este o referință directă la Satana nu numai pentru că aparent capul zeului este încornorat ci și pentru că numărul stelelor este 13, cu trimitere la Apocalipsa 13, unde Răul este descris în mod direct.


Și acum, mai aproape de noi. V-ați gândit că simbolul aparent neutru al unui cerc incomplet nu este doar atât? Cei de la Vodafone par să aibă un logo simplu: un cerc alb, într-un dreptunghi roșu. Cu toate acestea, dacă privim mai atent, vom regăsi unul dintre cele mai vechi simboluri ale mitologiei este Ouroboros, șarpele care își mănâncă singur coada. Aici mai multe detalii: http://www.crystalinks.com/ouroboros.html

Dar dacă privim mai atent, în centrul simbolului se află cifra “6″. Același semn din interiorul logoului este o picătură de sânge, iar scurgerea de sânge este unul dintre cele mai importante ritualuri păgâne.
Sursahttp://cinemafotomedia.wordpress.com/2011/09/21/simboluri-ascunse-in-publicitate-1/

V-ați întrebat vreodată ce caută steaua roșie pe etichetele unor sticle de bere? Pentru aceia dintre voi, care nu aveți niciun fel de apăsări, steaua roșie este, prin excelență, un simbol al comunismului. În 1917 bolșevicii (mai ales prietenul lui Lenin, Trotsky) au decis ca toate bonetele militarilor sovietici să fie “marcate” cu o stea roșie în cinci colțuri. Răsturnând evenimentul care a dus la venirea la putere a creștinismului (In Hoc Signo Vinces), bolșevicii s-au subordonat unei alte ordini simbolice – steaua în cinci colțuri, pentagrama, semnul satanismului mondial.
Prin urmare, care este legătura dintre mărcile de bere (Heineken), mărcile de haine (Macy’s), mărcile de apă minerală (San Pellegrino) și steaua roșie? Dar dacă adăugăm la această întrebare de ce apare pe eticheta berii fabricate de Heineken sub numele de Tarwebok un țap, care seamănă îngrozitor de mult cu simbolul lui Baphomet?

Aici o listă mai amplă, pentru conspiraționiști: http://imageevent.com/firesat/symbolsandlofosSursa http://cinemafotomedia.wordpress.com/2011/11/28/simboluri-ascunse-in-publicitate-2/Illuminati sunt un grup, o organizatie secreta care practica stiinte oculte cu mii de ani in urma. In zilele noastre aceasta organizatie are in mana puterea asupra planetei, iar singurul interes pe care il au in vedere ce care alcatuiesc acest grup este punerea la care a “Noua Ordine Mondiala”, spre care ne indreptam cu repeziciune in ultimul timp. Acestia sunt cei care stabilesc regulile care trebuiesc respectate de catre guvernele lumii, de catre presedintii tarilor si a corporatiilor si organizatilor internationale.

Lista de instituţii de rang internaţional prin care se controlează lumea (în lucru) (este bine să realizăm de fiecare dată când auzim ceva despre aceste instituţii că sunt coordonate de această ocultă mondială):

Private federal reserve – Rezerva federală a SUA

FMI

Banca Mondială

World trade organisation (WTO) – Organizaţia mondiala a comertului

Comisia Europeană

World Health Organisation – Organizaţia Mondială a Sănătăţii

Banca reglementărilor internaţionale (BRI)

Grupul Bilderberg

Clubul de la Roma – membrii români ai Clubului de la Roma aici: http://www.clubofrome.ro/arcor/aboutus.php

Institutul regal pentru afaceri internaţionale

Comisia Trilaterală

Council on Foreign Relations (CFR) – Consiliul pentru Relaţii Externe

ONU (United Nations)

NATO

Goldman Sachs

(Microsoft – Google – Apple -Facebook-IBM şi mulţi alţii)

Marile corporatii investesc milioane in relatii publice pentru ca clientii sa le asocieze marca cu o senzatie placuta. Este imperativ ca natura inerent egoista si lipsita de suflet a corporatiilor sa fie mascata de o fatada agreabila. Dar unor companii nu le pasa. Te urasc pe tine, pe familia ta, pe pisica ta si nu le pasa daca o stii. Pot chiar sa-si etaleze rautatea in sigla. Pe acestea le consider cele cinci mai sinistre sigle.
#5- Alfa Romeo

alfa_romeo_logo

Da, sunt de-acord, fabrica masini grozave. Dar uitati-va mai atent la sigla. De ce apare un sarpe care mananca un omulet ingrozit? Eu sunt un om, nu un sarpe-dragon urias. Deci faptul ca un sarpe mananca o persoana este tulburator deoarece tind sa ma identific cu acea persoana si nu cu uriasul sarpe incoronat. Examinand istoria siglei, cele vechi infatisau tipul intr-un mod mai impresionant.


ALFA-ROMEO-evolution-logo-car-models

In siglele vechi, tipul este infatisat in culori diferite, tot leganandu-si bratele intr-un aparent strigat de ajutor.
Explicatia oficiala este ca Romano Cattaneo a fost insarcinat sa realizeze o insigna pentru noua companie in 1910. In timp ce astepta trenul la Piazza Castello din Milano, a fost inspirat de stema familiei Visconti de pe o poarta. Prezenta un „biscione”, un sarpe mancand un copil. Infricosa populatia locala in prima parte a secolului V. Se spunea ca omul mancat e un Maur, in timpul Cruciadelor. In acest caz, cine sau ce simbolizeaza sarpele?

visconti

Stema de la Gara Central din Milano. Sarpele hidos mananca un copil… Sau da nastere? Poate reprezenta linia genealogica?
Unii scriitori ezoterici afirma ca sarpele este de fapt un kundalini (sarpe shakra) inghitind natura materiala a omului, astfel semnificand initierea ezoterica. E posibil. Dar atunci ce cauta acest simpol pe peluza lui Berlusconi?

berlusconisreptile

Peluza lui Sylvio Berlusconi cu simbolul sarpelui mancator de oameni.
Cei de la redicecreations.com au remarcat ca acest simbol a fost folosit in numeroase documente de-a lungul istoriei precum desenele Aztece si gravurile alchimice. Sigla pare sa aiba o semnificatie elitista, fiind folosita de familii nobile, mari corporatii si chiar pseudo-dictatori precum Berlusconi.
Totusi, daca tot vorbim despre serpi mancatori de oameni, de ce tot vedem arta portretizand reptile dominand fiinte umane?

Reptile-human
Parcul Vigeland, Oslo Priveste fata infioratoare.
Reptile-woman
Parcul Vigeland, Oslo. Cum ar fi o sculptura cu mine lovind una din acele creaturi in fata?
3496618301_3142226b68

Waddesdon Manor (Domeniul Rothschild), Anglia

#4- Vodaphone

vodafone
Sigla a fost criticata intrucat simbolizeaza numarul 666. Puteti observa?
2949_Vodafone_logo_666
Precum stiti, 666 este numarul fiarei prezentat in Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul. Este asociat cu satana, antihristul si Bob Saget (putina ironie). Cei ce studiaza numerologia oculta considera ca 666 se refera la omul material ce se lasa purtat de impulsurile primare. Astfel este similar fiarei si astfel intruchipeaza propriul dusman. Orice semnificatie ce este atribuita numarului 666, este intotdeauna negativa. Totusi, cei de la Vodafone il indragesc atat de mult incat il folosesc in toate reclamele:
vodafone666_hr
vodafone12
Inca un fapt interesant este similitudinea stranie a siglei Vodafone cu cea a KKK-ului.
KKK-Vodafone

Sigla Vodafone arata exact ca picatura de sange KKK
Sasele Vodaphone este similar cu picatura de sange din simbolul Klu Klux Klan. Se face referire din nou la o line ereditara?
#3- Consiliul pentru Relatii Externe

cfr_logo

Consiliul pentru Relatii Externe nu este o corporatie dar sigla trebuie adusa in discutie aici. Daca stiti ceva despre politica internationala sau planul pentru o Noua Ordine Mondiala, sigur stiti despre CFR. A fost numit „cel mai influent think tank de politica externa din lume” de jurnalisti. Cateva exemple de corporatii: ABC News, American Express, Boeing, Coca-Cola, Ford Motor, Google, Halliburton, Heinz, IBM, Nike, Sony Corporation America si Visa. Exemple de membri: Barack Obama, Zbigniew Brzezinski (consilierul lui Obama), Hilary Clinton, Dick Cheney, John McCain si David Rockefeller. Multi autori au observat cum acestia lucreaza pentru crearea unui guvern mondial si multi membri n-au negat acest fapt. Recent, Obama i-a ales pe presedintele Consiliului pentru Relatii Externe, Richard Haass, impreuna cu membrii Richard Holbrooke si Dennis Ross in functii de Consilieri Speciali de Politica Externa.
In sigla vedem un barbat dezbracat calarind un cal furios fluturand un fel de semnal de gasca medieval. I-am cere unui astfel de tip sfaturi in privinta politicii internationale? Emblema contine multe simboluri ce trebuie descifrate.
Calul alb este probabil o referinta la primul cal mentionat in Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul. Pasajul biblic:
„Si m-am uitat si iata un cal alb si cel care sedea pe el avea un arc; si i s-a dat lui cununa si a pornit ca un biruitor ca sa biruiasca.” (Apocalipsa 6,2)
Barbatul de pe cal este dezbracat, simbolizand faptul ca este salbatic, neavand nicio afiliatie culturala. Afiseaza „Semnul Admiratiei”, unul dintre multele semnale oculte ce este gesticulat de elitisti fara a atrage atentia. Napoleon (Francmason si Iluminist) facand semnul.

loading...
napoleon
Conform documentatiei Masonice, acest semn are un rol in ritualul gradului 6.
6-15-2009 9-09-05 PM

Screen shot din „Duncan’s Masonic Ritual and Monitor”, Malcolm C.Duncan
.In acelasi ritual, li se cere membrilor sa repete „Ca este bun” de sase ori, apoi „ca in veac este mila lui” de sase ori. In final, li se cere sa se ridice si sa se aplece de sase ori. Trageti propriile concluzii. Ce are de spus Texe Marrs in legatura cu acest subiect:
„Salutul barbatului dezbracat de pe un cal alb al CFR-ului este numit ‚Semnul Admiratiei’ in cartile Masonice. Se spune ca decurge din ritualurile pagane ce se desfasurau in Templul lui Solomon. De fapt, este salutul ocult al celor ce au apartenenta la sinagoga lui satana. Salutul il onoreaza pe Lucifer, numit de Scripturi ‚stapanitorului puterii vazduhului’. ”
Pe sigla CFR, putem citi „Ubique”, ceea ce inseamnda „Pretutindeni”. E in spiritul Big Brother, in alte cuvinte, nu poti scapa de calaretul salbatic dezbracat. Se poate prezenta drept un om al pacii dar reprezinta cabala oculta.
#2- Bechtel
Bechtel_logo
   Bechtel_logoNu trebuie sa intram in simbolismul ocult al acestei sigle pentru a o analiza, este prea batator la ochi. Arata ca sigla unui anti-erou dintr-un desen animat. De ce sunt oceanele rosii? Sunt umplute de sangele nevinovatilor sau asa ceva? La urma urmei, ce ar trebui sa intelegem? Si de ce sunt continentele cenusii? Sunt pavate cu beton in intregime? Ma intriga felul in care „Bechtel” este stampilat pe planeta ca si cum ar lasa sa se inteleaga „Noi detinem acest pamant, carati-va de pe proprietatea noastra”.
„Corporatie malefica” este un cliseu si o expresie usor agasanta folosita de liberali. Dar se aplica in acest caz. Cateva dintre „realizarile” lor (citate din Wikipedia):
Au furat apa de la saraci:
Cazul Bechtel vs. Bolivia este runda a doua dintr-o lupta pentru un lucru elementar: apa. In urma cu doi ani, Bechtel a luat in concesiune sistemul de apa al localitatii Cochabamba, al treilea oras din Bolivia, in cateva saptamani au crescut tarifele cu 200%, mai mult decat isi puteau permite majoritatea familiilor. Refuzand sa scada tarifele, compania a fost fortata sa plece datorita protestelor.
Au construit uzine chimice pentru Saddam Hussein:
In 1988, tocmai dupa ce Saddam Hussein a fost condamnat de comunitatea internationala pentru utilizarea de gaze otravitoare executarea a mii de Kurzi, Bechtel a semnat un contract cu Irakul pentru construirea unei uzine chimice.
Au profitat de caderea lui Saddam Hussein:
Critici din Statele Unite si aliati precum Marea Britanie au dezaprobat procesul prin care S.U.A. a oferit contracte irakiene companiilor americane. Bechtel a fost criticat de capitalism de dezastru pentru felul in care s-a profitat de distrugerea cauzata de razboi.
Au profitat de pe urma uraganului Katrina:
In 2005, i-a fost atribuit un contract fara licitatie de la Agentia Federala pentru Managementul Situatiilor de Urgenta (FEMA), pentru construirea de locuinte temporare in urma uraganului Katrina. A fost criticata lipsa de licitatie, costul mare si lipsa de sprijin pentru societatile comerciale locale detinute de minoritati.
Sunt multe exemple. De asemenea, cititi despre problemele de mediu. Se explica de ce apa este rosie iar pamantul este cenusiu in sigla lor.
1- Procter and Gamble

geuu_03_img0618Imagine

Aceasta este mama sinistrelor sigle oculte. Le are pe toate. Corporatia (ce fabrica majoritatea produselor casnic) s-a confruntat cu controverse in anii ’80 datorita simbolismului ocult al siglei. In urma reputatiei proaste, „Omul Luna” nu se mai regaseste pe produse dar inca apare pe certificatele de actionar Procter & Gamble, si de asemenea la intrarea unor sedii P&G.
Sigla este reprezentata de o semiluna cu o fata umana. In simbolismul ocult, o fata umana pe un corp celest semnifica o zeitate. De obicei, luna este perceputa ca o zeita datorita naturii receptive. In acest caz, ce este zeitatea masculina misterioasa? Unele indicii cu privire la identitatea sa sunt ascunse in sigla. Mai intai, uitati-va la capetele semilunii…doua coarne. Nu sariti pe fereastra inca. Uitati-va la fata lunii aproape de cerc…un 666 inversat. OK, puteti acum sa sariti pe fereastra.

proctergamblelogo_big

Sunt 13 stele in sigla, un numar important in numerologia ezoterica (in special masonica). In procesul cu Amway, P&G a pretins ca cele 13 stele se refera la cele 13 colonii americane. Scuzati-ma, dar astea-s prostii. Poti convinge judecatori mituiti sau imbecili de aceasta explicatie idioata, dar orice persoana cu cunostinte in domeniul ocultismului cunoaste adevarata semnificatie. Sunt simboluriastroteologice si ezoterice clare in sigla reminiscente cu imagini din vechi carti de magie neagra.
P&G a deschis numeroase procese impotriva detractorilor si recent a castigat impotriva Amway. Unii spun „OK, cazul este inchis, judecatorul a decis ca nu este ocult. Pot acum sa ascult Lady Gaga”. Dar unii inca au incredere in propriul rationament.
In concluzie
Daca credeti ca o sigla ar trebui sa apara aici, mentionati in sectiunea de comentarii. O mare parte din analiza este interpretarea personala bazata pe studiul documentelor ezoterice utilizate de elite oculte. Nu-mi pasa daca sunteti sau nu de-acord cu concluziile mele. Scopul este sa incurajez oamenii sa examineze imprejurarile si sa intrebe „de ce”…poate chiar sa faca putine cercetari. Daca mai multi oameni ar face acest pas si ar fi mai interesati de imprejurari, mintea colectiva a societatii ar fi mai putin influentata de filozofia prosteasca. Beneficiile unei aceste schimbari ar fi incredibile.
IATĂ CÂTEVA IMAGINI DIN SIMBOLURILE OCULTE corporatilor illuminati.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

 http://www.trickedbythelight.com/tbtl/logos.shtml

 

http://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/05/26/simboluri-ascunse-in-publicitate/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Povestea dramatică a unei rusoaice în Norvegia | Sunt 19.000 de ong-uri pentru reprofilarea copiilor din bărbat şi femeie în alte sexe neconvenţionale. Ceea ce a patit fiul meu cel mic deja nu mai este o pedofilie primitivă, ci un fel de training organizat
FOARTE IMPORTANT: Cele trei moduri in care numele unei persoane este scris pe actele de identitate
Cursa Malaysia Airlines A FOST ÎNGHIŢITĂ în TRIUNGHIUL DIAVOLULUI
CONSILIER AL MS CĂTRE MEDICI: VORBIȚI ENGLEZĂ, VEDEȚI-VĂ INTERESUL ȘI PLECAȚI DIN ȚARĂ
Prinţesa Diana, despre mariajul şi viaţa sexuală cu Prinţul Charles, într-o serie de înregistrări în premieră: „Ziua nunţii a fost cea mai urâtă din viaţa mea“
ADEVARUL DESPRE LUMEA IN CARE TRAIM, SPUS DE SPIONUL SNOWDEN: ATACURILE TERORISTE SUNT PRETEXTE ORCHESTRATE DE GUVERNE PENTRU A NE MANIPULA!
Iohannis bagă România în conflictul din Ucraina
Rudolph Giuliani, fostul primar al New York-ului: Hillary Clinton, una dintre fondatoarele ISIS
Alexandru Căutiş: Apăraţi-o pe asistenta Violeta Maria Naca | A fost ameninţată de cineva foarte mare din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul!
Gigi Becali i-a răspuns lui Iohannis: „Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă, de ce candidezi în poporul ăsta, du-te la minoritatea ta!"
Coincidenta? Prim-ministrul Angliei in poze din adolescenta cu Angela Merkel
Noul președinte sârb: "NATO ne-a distrus țara și ne-a omorât copiii"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite