EDUARD HELLVIG: I S-A SCOS UN COS, DAR MAI ARE CATEVA FURUNCULE!

Distribuie!by Recent, l-am vazut pe domnul Hellvig, fost PUR, fost PC, fost adversar al PSD, apoi prieten al PSD si adversar al PD-L, apoi iar adversar al PSD dar prieten al PD-L, actual PNL, jubiland cu hartia de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) care il absolva intr-un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Recent, l-am vazut pe domnul Hellvig, fost PUR, fost PC, fost adversar al PSD, apoi prieten al PSD si adversar al PD-L, apoi iar adversar al PSD dar prieten al PD-L, actual PNL, jubiland cu hartia de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) care il absolva intr-un final de acuzatia de incompatibilitate.

Sa fi fost altul, mai cu minte, ar fi tacut.


De ce?

Pai cine are curiozitatea si citeste hartiile initiale ale ANI, vede mai multe…


Vede de exemplu ca in perioada 20.12.2011 – 14.09.2012, ar fi fost fost angajat pe functia de cercetator in stiinte politice in cadrul S.C. DIB MEDIA CONSULTANCY S.R.L., societate care nu se incadreaza in categoria societatilor care desfasoara activitati de cercetare-dezvoltare.

Asupra acestui subiect ICCJ nu s-a pronuntat. Nici nu avea cum. Este de competenta DNA care poate verifica de unde isi tragea banii S.C. DIB MEDIA CONSULTANCY S.R.L., ca sa-i plateasca mai apoi pe ”consultanta”.

Tot in hartiile initiale, un curios ar afla si de S.C. LIFE LINE – MEDICAL CENTER S.R.L.. De unde domnul Hellvig a incasat bani, sub forma de salariu, desi nu era angajat al societatii. Era vorba de un para-ndarat de ”doar” 2.000 EURO/luna, cu un total de 6.000 EURO in cele 3 luni cat a incasat ilegal drepturi salariale.

Curiosii insa se uita si la miliardele cheltuite pentru concertul Lady Gaga de domnul (atunci) Ministru Hellvig. Miliarde care aveau un semn de intrebare atat de mare incat initial domnul Hellvig nici nu si-a recunoscut semnatura pe contract, dand vina in mod reflex pe predecesoarea Udrea. Aceeiasi curiosi ar mai intreba si de tradarea administrata lui Crin Antonescu de domnul Hellvig sau de relatia cu Marcel Bolos si fondurile europene.

loading...

Din punct de vedere politic, o curiozitate este sustinerea unui om care, in putinele confruntari electorale prin care a trecut, a reusit sa faca doar anti-performanta. Probabil de aceea, dupa scorul record de la parlamentarele din 2008, cand chiar acasa la el nu reusit mai mult de 4.324 de voturi, s-a refugiat la Ilfov, in sanul cald al colegului Petrache.

Dar o intrebare care va ramane fara raspuns este cea legata de CV…

Cum reuseste un proaspat absolvent de facultate in 1997 sa sara direct la nivel de consilier al ministrului de interne un an mai tarziu? Cum si cu ce sa-l consiliezi pe un ministru, atata timp cat tu esti la inceputul carierei si trebuie sa inveti? Cariera ulterioara a domnului Hellvig are o legatura cu la raspunsul la aceasta intrebare. Asa cum si o are si pozitionarea de ”coordonator al campaniei prezidentiale pentru Crin Antonescu”, in anul imediat urmator unui total esec al propriei candidaturi, intr-un amarat de colegiu, din chiar zona natala.

Ceva il impinge in sus pe domnul Hellvig. Si nu pare sa fie propria competenta….

Sursa: http://www.masapresei.ro/eduard-hellvig-s-scos-un-cos-dar-mai-cateva-furuncule/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cum ar fi aratat Romania in viziunea lui Nicu Ceausescu? Uitati-va la Dubai, Abu Dhabi, Singapore, Hong Kong!!!
Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!
Vizita lui Iohannis in SUA suportata din banii poporului roman va depasi 50.000 de Euro, va merita pentru popor sau e doar un nou concediu pt. familia Iohannis?
Femeile sunt mult mai rele daca urmaresc emisiuni de tip REALITY- SHOW, afla de ce!!!!
Austriecii vor să închidă grădinițele de copii exclusiv musulmane: Cultivă o societate paralelă
Familia Rothschild – Iluminații care conduc lumea
Forțați de Poroșenko să meargă la război, tinerii din Ucraina dezertează pe capete: Nu vrem să ucidem sau să fim uciși pentru interesele altora
Fostul Ministru al Apararii din Canada: In jur de 80 de specii de extraterestri( reptilieni,demoni)TRAIESC PE PAMANT, printre oameni!
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?
International:Mesajul emoționant al unui elev maghiar: ”Eu am un vis, să fie pace între noi"
The Guardian: Pădurile virgine din România, distruse de austriecii de la Schweighofer | presedintele tarii nu ii opreste deloc la fel cum au facut si cei de dinainte
Iata stenograma in care Ceausescu isi da seama ca fost mintit si prin teleconferinta il intreaba pe Milea: Aţi spus că aţi dat ordin să tragă. De ce aţi dezinformat?!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite