Educatoare crestina concediata pentru ca a refuzat sa le citeasca copiilor povesti cu GAY

Distribuie!by O educatoare creştină din Londra, Sarah Mbuyi, a fost concediată de la grădiniţa Newpark Childcare în urma unei plângeri făcute de o colegă de orientare sexuală lesbiană. Aceasta a pretins că a fost hărţuită de Sarah. Chemată la o şedinţă disciplinară, Sarah Mbuy a fost întrebată ce părere ar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O educatoare creştină din Londra, Sarah Mbuyi, a fost concediată de la grădiniţa Newpark Childcare în urma unei plângeri făcute de o colegă de orientare sexuală lesbiană.
Aceasta a pretins că a fost hărţuită de Sarah. Chemată la o şedinţă disciplinară, Sarah Mbuy a fost întrebată ce părere ar avea dacă i s-ar cere să le citească copiilor poveşti cu părinţi de acelaşi sex. Aceasta a răspuns că nu ar putea face aşa ceva.
Sarah Mbuyi nu şi-a ascuns credinţa, despre care a avut câteva conversaţii cu colega ei lesbiană, pe care chiar a vizitat-o la spital, când aceasta a avut un accident, şi i-a făcut cadou o Biblie. Sarah spune că ea nu şi-a exprimat opinia despre învăţăturile despre homosexualitate care există în Biblie decât după ce colega a întrebat-o aceasta în mod expres.
„Dacă ţi-aş spune că Dumnezeu este Ok cu aşa ceva te-aş minţi, dar El te iubeşte şi te aşteaptă să vii la el aşa cum eşti”, i-a răspuns aceasta. Sarah povesteşte că imediat colega s-a dus să o reclame la superiori. „Mi se oare că se hotărâseră deja să mă concedieze înainte să mai audă şi versiunea mea despre cele întâmplate”, a declarat Sarah, care a dat în judecată grădiniţa pe temeiul că a concediat-o din cauza convingerilor sale religioase. De pe Stiri pentru viata

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ciobanii români medalie de bronz în UE după numărul oilor. Țăranii români locul 5 la agricultură. România, al cincilea producător de cereale și al treilea crescător de ovine din UE Speculantii fac ca valoarea acestora sa fie foarte mica
James Worson, atletul britanic care s-a evaporat în fața prietenilor săi
Pentru omul credincios, Raiul începe de pe pământ
Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano, prin continutul de carvacrol, actioneaza mai eficient decat antibioticele, distrugand si bacteriile rezistente la unele antibiotice.
Siria: Peste 310.000 de morți de la declanșarea conflictului dintre care 16.000 de copii iar VESTULUI nu ii pasa, se preocupa de CRACIUN si il asteapta pe SANTA- MOS CRACIUN!!
Revelion – Ceaușescu versus Iohannis. Românii cu românii, străinii cu străinii!
Donald Trump DEMOLEAZĂ tot ce a făcut Obama. Primele măsuri ale noului președinte. Iohannis ar face bine să se INSPIRE
Dr. Cristian Lascu: În Munţii Buzăului mă simt ca şi în Tibet
COLECTIV - UN AN. „Asistenta medicală îmi cânta doine vechi și plângea în timp ce îmi spăla rănile și carnea arsă” Povestea Alexandrei, scăpată din Colectiv, s-a scris cu lacrimi și agonie, pe un pat rece de spital!
Franța: cartiere întregi sub controlul jihadiștilor!!! A început războiul religios
CUTREMUR/La Beba Veche se montează CORTURI/28.000 de REFUGIAȚI vor VENI în România!!!/Surse MAI
Cazul politistului pedofil se aseamana cu ANPC care amendeaza consumatorul in loc sa ia la puricat vaccinurile, sa verifice "siguranta" acestora, din moment ce in alte tari instantele au declarat ca nu sunt SIGURE, din moment ce avem precedentul Hexipharma
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite