EDWARD SNOWDEN: „TERORISMUL ESTE DOAR UN PRETEXT PENTRU SPIONAJUL GLOBAL șI CONTROLUL SOCIAL

Distribuie!by Fostul colaborator al Agenției de Securitate Națională a SUA (NSA) Edward Snowden, cunoscut pentru dezvăluirea unor programe globale de spionaj electronic ale serviciilor secrete americane, a subliniat într-un interviu acordat postului spaniol de televiziune La Sexta că spionajul, inclusiv cel care vizează populația, a devenit astăzi „mai agresiv și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul colaborator al Agenției de Securitate Națională a SUA (NSA) Edward Snowden, cunoscut pentru dezvăluirea unor programe globale de spionaj electronic ale serviciilor secrete americane, a subliniat într-un interviu acordat postului spaniol de televiziune La Sexta că spionajul, inclusiv cel care vizează populația, a devenit astăzi „mai agresiv și mai invaziv față de cum era odată”, potrivit agenției EFE.

În interviul dat din Rusia, unde i se oferă protecție față de autoritățile americane, Snowden a precizat că nu doar serviciile secrete ale SUA apelează la metode de supraveghere masivă, la fel procedând și altele, cum ar cele din Marea Britanie, Franța, Germania sau Spania, pentru că acest spionaj este „ieftin, ușor și util”.

loading...

Fostul agent american consideră că terorismul este doar pretextul pentru a justifica această supraveghere pe scară extinsă. „Este vorba de manipulare diplomatică, spionaj economic și control social. Este vorba de putere și nu există nicio îndoială că supravegherea în masă sporește puterea guvernului”, explică Edward Snowden.Astfel, el a amintit că o investigație cerută chiar de președintele Barack Obama a arătat că acest tip de supraveghere nu a fost eficient în combaterea terorismului.

„Și-au dat seama că acest tip de programe nu au împiedicat vreodată un atac terorist. Mai mult decât atât, niciodată nu au evidențiat (…) ceva diferit în vreo investigație teroristă în SUA”, a mai spus  Snowden, subliniind că „atunci când culegi toate (informațiile) nu mai înțelegi nimic”.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Fără precedent: Un ONG a înaintat o plângere la SRI împotriva Institutului „Elie Wiesel”: Creează FALSA idee că în România ar exista un val de antisemitism împotriva căruia simte că are menirea de a lupta
Donald Trump: O relație bună cu Rusia e un lucru bun. Doar proștii cred că este un lucru rău
Familia regală cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru ca nu poate baga drujba in padure. Acum intelegeti legatura Casei Regale cu legea PSD de exploatare a zonelor protejate?
Finlanda a gasit solutia lui Ceausescu de a nu mai avea boschetari: toata lumea primeste locuinte. Dreptul la locuinta trebuie sa fie un drept fundamental al omului!
Nicolae Ceaușescu - numele care transformă prezentul în minciună
Vremurile din urma? În Columbia va avea loc prima căsătorie din lume între trei bărbați
Congresmanul Robert Aderholt, AVERTISMENT despre influența lui Soros în România | Ce ne îngrijorează pe mulți dintre noi e că așa ceva s-ar întâmpla pe ascuns și că oamenii din România nu vor cunoaște exact ce se petrece
VIDEO convoi de aparatura militara in Romania | Romanii vor sa moara pentru America si pentru americani in razboi!
Biriș: Eu plătesc CASS de 190 de lei, iar secretara mea, care câștigă de 20 de ori mai puțin decât mine, plătește 700 de lei. Unde este echitatea?
Europarlamentarul clujean Buda, replică dură pentru cancelarul Austriei: „Palatele Vienei «mustesc» și astăzi de sângele est-europenilor care s-au jertfit pe altarul imperial“
Gura m*°ii Ciolos! Astazi sunt mai multi proprietari funciari straini in Romania decat romani. Romanii au devenit minoritari in propria lor tara!!!!
Româncă de 23 de ani STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în PARIS de trei ARABI cu cagule! Mai vreti moschei si refugiati?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite