Einstein: Universul a existat dintotdeauna si este in plina expansiune

Distribuie!by Un manuscris descoperit recent dezvăluie că Albert Einstein a avut mari îndoieli cu privire la formarea Universului în urma exploziei Big Bangului. Fizicianul a încercat să dezvolte o teorie alternativă prin care să demonstreze că întreg spațiul s-a dezvoltat continuu și că există dintotdeauna. Lucrarea semnată de Albert Einstein […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un manuscris descoperit recent dezvăluie că Albert Einstein a avut mari îndoieli cu privire la formarea Universului în urma exploziei Big Bangului. Fizicianul a încercat să dezvolte o teorie alternativă prin care să demonstreze că întreg spațiul s-a dezvoltat continuu și că există dintotdeauna.

Lucrarea semnată de Albert Einstein a fost scrisă în 1931 este o reminiscenţă a fizicianului Fred Hoyle, care 20 de ani mai târziu a avut curajul să conteste teoria Big Bangului, susținând că Universul nu avea cum să se formeze în urma unei explozii. Einstein fie ca nu a avut timpul necesar sau nici chiar toate datele cu privire la demonstrarea faptul că Universul este veșnic și în plină expansiune, pentru că în lucrarea sa se observă certe urme ale ezitării.


Teoria Big Bangului a fost elaborată în anii 20, atunci când fizicienii au observat pentru prima dată că galaxiile se mișcă constant unele spre celelalte. De aici s-a tras concluzia că spațiul se află în plină expansiune, fapt pentru care în momentul zero a trebuit să existe o supă primitivă care ar fi declanşat o explozie de proporţii.

Einstein nu era sigur de corectitudinea acestei teorii și scria în lucrarea sa pentru ca particulele să aibă o densitate continuă și constantă, noi particule trebuie să se formeze permanent. Această formare continua ale noilor particule sugerează faptul că Universul nu s-a putut forma în urma unei explozii, ci a existat dintotdeauna și este în plină expansiune.


Manuscrisul a fost probabil “o ciornă neşlefuită începută cu entuziasm asupra unei idei bune şi abandonată curând pe măsură ce autorul îşi dădea seama că se păcălea singur”, spune cosmologul James Peebles de la Universitatea Princeton, New Jersey.

loading...

Cu toate acestea, se cunoaște foarte bine faptul că Einstein considera teoria Big Bangului una abominabilă pentru că sugera un moment zero al creației. Acest fapt nu se poate aplica în Universul în care trăim pentru că astfel toate legile fizicii ar fi date peste cap și spațiul nu ar mai avea cum să existe.

După 20 de ani, Hoyle a sugerat același lucru, dar oamenii de știință i-au desființat cu teoria din motive cel puțin ciudate. Bazându-se pe teoria relativității, specialiștii i-au sugerat lui Hoyle că materia poate fi generată spontan.

einstein Teoria Big Bangului este falsă. Iată ce credea Einstein cu privire la Univers

 

Sursa: Efemeride

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite