El este fostul milionar care, de 20 de ani, trăiește singur pe o insulă pustie

Distribuie!by Asta a făcut și David Glasheen, un fost milionar, care a renunțat la tot și a ales să trăiască pe o insulă pustie. Fostul milionar, în vârstă de 73 de ani, s-a mutat pe insula Restoration, aflată la nord-est de coastele Australiei, în mai 1997, după ce întreaga sa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta a făcut și David Glasheen, un fost milionar, care a renunțat la tot și a ales să trăiască pe o insulă pustie.

Fostul milionar, în vârstă de 73 de ani, s-a mutat pe insula Restoration, aflată la nord-est de coastele Australiei, în mai 1997, după ce întreaga sa avere s-a evaporat în momentul în care bursele s-au prăbușit în 1987. Se estimează că averea sa ajunsese undeva la 28,4 milioane de dolari.


După ce a pierdut propria companie de minerit aur, în Papua Noua Guinee, mariajul fostului om de afaceri s-a destrămat.

Ulterior s-a mutat cu noua iubită, dar femeia l-a părăsit la scurt timp, din cauza stilului de viață mult prea dur de pe insulă.


Acum omul trăiește într-o cocioabă de lemn, iar alături de el este doar cățelul Dingo. Supraviețuiește cu facilități minime și face rost de electricitate cu ajutorul unor panouri solare.

Iar în ciuda faptului că are acces limitat la electricitate, apă potabilă și internet, trebuie să facă față provocărilor din sălbăticia australiană.

„Aici sunt șerpi, păianjeni și crocodili, însă este un loc mai ferit și sigur decât în alte părți ale lumii, de unde auzi despre atacuri teroriste. Îmi place aici, că am siguranța mea. Nu contează cât de bătrân și dur ești, tot vrei să mergi la culcare știind că nu o să fii atacat”, a mărturisit bărbatul.

loading...

Cu toate astea, pentru el insula este „paradisul lui de pe pământ” și n-ar abandona-o pentru nimic în lume.

„Vreau să mor aici. Este raiul meu pe pământ. Când am venit aici eram avid după bani, dar banii sunt cei care îmbolnăvesc oamenii. Mariajul meu s-a destrămat din această cauză.

http://noizz.ro/stuff/fostul-milionar-care-traieste-singur-pe-o-insula-pustie/qdj2hte?utm_source=widget&utm_medium=all&utm_campaign=El%20este%20fostul%20milionar%20care%2C%20de%2020%20de%20ani%2C%20trăiește%20singur%20pe%20o%20insulă%20pust

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Incredibil: o româncă a luat în 2008 un credit de 66.000 de franci. Dupa ce a achitat ratele 4 ani iar banca i-a luat casa, mai are de plată 73.000 de franci
Iohannis l-a decorat de 1 Decembrie pe un fost membru al CC al PCR
Slovacia a interzis căsătoriile homosexuale. VEZI câte ţări din UE au luat aceeaşi măsură
Sub mandatul lui IOHANNIS: Doi padurari care si-au denuntat seful PNL-ist ca cerea mita- dati afara, seful reangajat
Toata tara a votat cu PSD deoarece Dragnea a promis dublari de salarii, reduceri de T.V.A. si sincer toti s-au saturat de Iohannis care nu a facut nimic de 2 ani decat sa defriseze tara impreuna cu guvernul lui de tehnocrati si sa imbolnaveasca lumea prin spitale!!
ASTA ne mai lipsea: FRUCTELE și LEGUMELE sunt pline de CHIMICALE OTRĂVITOARE…Cine are INTERESUL să distrugă SĂNĂTATEA NOASTRĂ ?
Cum mănânci halvaua ca să aibă efecte-minune pentru organism. Consumată greşit, devine devastatoare pentru corp
Macron era prevestit deja in anii 80 prin desenele animate cu acelasi nume pline de simbolism, teleportari, ocultisme, cavaleri templieri, forte malefice si roboti
CÂŞTIG de 35.000 de EURO/LUNĂ pentru şeful Transgaz Mediaş. Explicaţia directorului este HALUCINANTĂ
AFARA cu Banicioiu! Surse: Ministrul Sanatatii a BLOCAT ajutorul extern. Sase raniti au murit azi
Victorie in instanta pentru proprietarii de terenuri din Timis care au refuzat accesul companiilor petroliere de prospectiuni!
Singurul muzeu al Francmasoneriei din Europa de Est se va face in România cu fonduri europene in valoare de 5,5 mil.lei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite