Eminența cenușie de la BNR lansează un scenariu îngijorător: Criză financiară majoră in 2016!

Distribuie!by Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu a făcut miercuri seară o serie de declarații explozive despre o eventuală criză financiară majoră în acest an. Intr-o interventie telefonică directă în timpul unei emisiuni de la B1 TV, Vasilescu a lansat un scenariu îngrijorător nu numai pentru șara noastră, ci și la nivel mondial. Astfel, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu a făcut miercuri seară o serie de declarații explozive despre o eventuală criză financiară majoră în acest an.

Intr-o interventie telefonică directă în timpul unei emisiuni de la B1 TV, Vasilescu a lansat un scenariu îngrijorător nu numai pentru șara noastră, ci și la nivel mondial. Astfel, Adrian Vasilescu a opinat că nu este ușor să cititm semnalele unei crize economice care ar putea urma, însă că trebuie să fim prudenți și pregătiți. Economistul a amintit și dezastrul crizei economice din 2008: „E greu de prevăzut o criza. In 2008 deja incepuse criza in SUA, era deja recesiune pentru ca lucrurile astea se calculeaza greu. In toamna lui 2008 cand America era in recesiune….cred ca si acum lucrurile trebuie sa le vedem cu atentie. Intr-un interviu, sefa FMI Christine Lagarde a anuntat criza in 2016. Este inevitabila criza in 2016? Cred ca daca analistii ar fi privit cu foarte mare atentie acest interviu ar fi vazut ca acolo sunt doua  fraze esentiale si anume: o fraza, faptul ca in decembrie 2016, America a trecut la dobanzi positive de la dobanzi negative, e un semn de normalizare, spune doamna Christine Lagarde, iar faptul ca in China se intampla ce se intampla…cad bursele. Vine, spune doamna Christine Lagarde ca si acolo se schimba modelul economic. China trece pe un model economic nou care este cu aplecare spre consum si aceasta schimbare determina tensiuni, fluctuatii economice, dar nu crize. Nici doamna Lagarde nu este profet, nici altii nu sunt profesti asa ca lucrurile trebuie sa le luam cu condescendenta.”, a explicat expertul BNR.


loading...

Adrian Vasilescu a explicat că un eventual risc de deflatie în România este exclus la această oră: „Categoric nu. Am discutat. Deflatie cu magazine pline, crestere de consum si crestere economica nu exista iar preturile negative care s-au inregistrat, s-au inregistrat anul trecut pe fondul scaderii TVA-ului de la 24% la 9%. Aceasta a produs scaderi de preturi, dar scaderile de preturi nu s-au inregistrat la companiile producatoar, scaderile respective s-au inregistrat in capitolul de venituri de la buget. Asta nu e deflatie in niciun fel, a scazut bugetul si a fost nevoit sa-si gaseasca alte surse de venituri. Si anul acesta scaderile de preturi vor fi pe fondul scaderii de TVA. Eu nu pot sa spun sa stam linistiti. Intr-o vreme cu turbulente trebuie sa existe maximum de atentie si de interventii pt ca eventual o criza mondiala sa nu se mai rasfranga asupra Romaniei ca in 2009 cand am avut o cadere economica de 7%. In 2011 am trecut pe crestere PIB.”, a mai punctat consilierul guvernatorului BNR.

Eminența cenușie de la BNR lansează un scenariu îngijorător: Criză financiară majoră in 2016!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite