Enkidu ( omul taur) si Gilgamesh (Nimrod)

Distribuie!by Personajul Enkidu ne dezvaluie putin din felul cum Sumerienii vedeau natura si relatia pe care oamenii o aveau cu “salbaticia”. Enkidu a fostcreat decatre zeita Auru si plasat in salbaticie, este descris ca fiind egalul lui Gilgamesh ( Nimrod), deci stim din start ca detine o personalitate zbuciumata si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Personajul Enkidu ne dezvaluie putin din felul cum Sumerienii vedeau natura si relatia pe care oamenii o aveau cu “salbaticia”. Enkidu a fostcreat decatre zeita Auru si plasat in salbaticie, este descris ca fiind egalul lui Gilgamesh ( Nimrod), deci stim din start ca detine o personalitate zbuciumata si cu puternica.

Auru l-a creat intentionat 1/3 uman si 2/3 bestie, ca sa fie imaginea in oglinda a lui Gilgamesh, care este un veghetor decazut ( inger decazut)- demon  1/3 uman si 2/3 demon.


In mitologia sumeriana oamenii taur erau demoni (rai) care lucrau in legatura stransa cu zeii ( uriasii). Erau mereu reprezentati jumatate oameni si jumatate tauri.

Cartea lui Jasher , Joshua 1:13,  2 Samuel 1:18 spune: “Dupa ce veghetorii decazuti s-au dus dupa femeile oamenilor, fii oamenilor au invatat amestecarea omului cu animal, a unei specii cu cealalta, pentru a-l provoca pe Creator”.


Cartea lui Enoh sustine nu doar ca ingerii cazuti si-au amestecat ADN-ul cu cel al femeilor, dar au inceput sa pacatuiasca cu pasarile, cu bestiile, cu reptilele si cu pestii. ( 7:5,6)

Si venise vremea cand oamenii s-au inmultit pe pamant si au crescut fiice frumoase si ingerii decazuti le-au vazut la date de sarbatoare si erau foarte frumoase de privit si le-au luat de neveste si acestea au nascut uriasi. Nelegiurea crescuse atat de tare pe pamant, carnea era corupta si omul semana cu animalele, cu bestiile, cu pestii, cu pasarile si au inceput sa se devoreze unii pe altii si cresteau raul si gandurile rele pe pamant.

loading...

Astazi in Marea Britanie au fostcreati in secret 150 de oameni-animal-hibrizi:  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2017818/Embryos-involving-genes-animals-mixed-humans-produced-secretively-past-years.html#ixzz2RwWrYaVs 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite