Esculsiv planul NWO: Videoul cu explozia din aeroportul Bruxelles a fost înregistrată în 2011 la Moscova| Aceiasi actori la toate atentatele !!!

Distribuie!by Fimarea prezentata la stiri despre atentatele din aeroportul din Bruxelles, seamănă cu o filmare a unui atac cu bombă din aeroportul Domodedovo care a avut loc  în Rusia în 2011. Agenția de știri VRT si-a cerut scuze pe Twitter pentru filmul prezentat ca fiind fals…. . La scurt timp după […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fimarea prezentata la stiri despre atentatele din aeroportul din Bruxelles, seamănă cu o filmare a unui atac cu bombă din aeroportul Domodedovo care a avut loc  în Rusia în 2011.

Agenția de știri VRT si-a cerut scuze pe Twitter pentru filmul prezentat ca fiind fals…. . La scurt timp după explozia din aeroportul din Bruxelles, a urmat o alta explozie la stația de metrou  Maelbeek. Media locală raportează că cel puțin 13 persoane au decedat și 35 grav ranite. Toate zborurile de la aeroport au fost anulate.. Nivelul de alertă teroare Belgia a-fost ridicat la maxim.


 

Video 1 : atacul terorist de la – Domodedovo Airport 2011

 

Video 2: Brussels Airport Two Bomb Attacks Video 22.03.2016


loading...

12417747_1055654927824553_1821890594038225323_n

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cristoiu: E adevărat că rachetele Patriot vor fi cumpărate la mîna a doua de la Israel, căruia i se va livra în schimb, de către americani, un sistem nou-nouț?
EXCLUSIV / Nevastă de vânzare pentru 3.000 de euro. Româncele care devin ”biletul spre Europa” pentru refugiați.
Mari muzicieni si artisti au cazut in plasa monarhiei, a masoneriei si a satanismului!!!
Au trebuit să moară bebeluși ca să vedem nesimțirea lui Iohannis. Deşi de 14 zile avem zeci de bebeluși grav bolnavi dintre care trei au murit, Iohannis nu a binevoit nici măcar 5 minute să treacă să-i vadă. În schimb s-a întâlnit cu ONG-iştii lui Soros
Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: Eu nu cred în Iisus doar pentru că aşa am fost educat de părinţi. Sunt un intelectual trecut prin şcoli, care a căutat să-şi explice lumea. Dar dintre toate ma­rile spirite care au trăit pe Terra (Buda, Confucius, Pi­ta­gora etc) Iisus are cea mai perfectă acoperire ştiinţi­fică.
CSM: magistratii pot fi masoni?
Pensie de 1 leu pentru o tânără suferindă. Casa de Pensii din Brașov oferă argumente juridice. Fata s-ar putea opera în 11.000 de ani!
În timp ce spitalele au nevoie de fonduri, Guvernul face investiţii URIAŞE în alte STADIOANE
Ginerele a dezvaluit cum a prins odata Ceausescu Securitatea ca ii montasera microfoane in casa: i-a dat afara pe toti
Esec total pentru SUA: Toata lumea prefera versiunea chineza a Bancii Mondiale
Mihai Eminescu despre Biblie: 2000 de ani de cand ea a ridicat popoare din intuneric, Cartea care creste omenirea, biografia Fiului lui Dumnezeu!!!
CINE are INTERES să ASCUNDĂ ADEVĂRUL? Şoferul ambulanţei ne-a spus că n-au avut ce face şi l-au lăsat ACOLO. Acolo unde?| Trupul EROULUI Claudiu Petre a dispărut şi a apărut brusc după ce situaţia lui a fost amplu mediatizată
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite