ESTI SOMER, AI PENSIA MICA, NU ITI AJUNGE SALARIUL ? FA-TE REFUGIAT SI GUVERNUL ITI UMPLE BUZUNARELE

Distribuie!by Ajutorul de refugiat bate salariul minim Guvernul a aprobat un proiect legislativ prin care refugiaţii vor avea venituri cu 50% mai mari decât salariul minim pe economie şi îşi vor putea căuta singuri cazare, fără a putea fi controlaţi. România va primi 6.300 de imigranţi, începând de luna viitoare, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ajutorul de refugiat bate salariul minim


Guvernul a aprobat un proiect legislativ prin care refugiaţii vor avea venituri cu 50% mai mari decât salariul minim pe economie şi îşi vor putea căuta singuri cazare, fără a putea fi controlaţi. România va primi 6.300 de imigranţi, începând de luna viitoare, în urma cotelor obligatorii alocate.

Strănii care solicită azil în România ar putea primi o indemnizaţie de 1.117 de lei lunar pentru perioada de vară şi 1.185 de lei pentru sezonul rece, la care se adaugă 500 de lei pe lună, de persoană, pentru chirie, dacă nu sunt locuri suficiente în spațiile administrate de Inspectoratul General pentru Imigrări. Banii pentru chirie s-ar da pentru maximum 12 luni. “În centrele administrate de IGI au rămas cele 1.500 de locuri, în cele 6 centre, unde avem deja un grad de ocupare de aproximativ 20%, în acest moment. Cotele (de refugiați n.n.) se vor reloca pe parcursul a 24 de luni, începând cu luna noiembrie”, spun reprezentanţii IGI. O familie de patru persoane ar avea, astfel, cca. 1.500 de euro pe lună de la statul român, iar de la bugetul statului se vor aloca anual peste 28 de milioane de euro pentru 6.300 de refugiaţi. Noua lege prevede şi construirea altor centre de cazare a refugiaţilor, în următorii ani. Parlamentul poate aduce modificări proiectului actual, care ar putea fi votat în procedură de urgenţă, în luna noiembrie. Preşedintele poate promulga legea sau o poate întoarce în Parlament, pentru modificări, o singură dată.


Guvernul a aprobat, miercuri, un proiect de lege care prevede majorarea sumei acordate unui solicitant de azil, pentru sezonul cald cheltuielile lunare fiind estimate la 1.117 lei, iar pentru sezonul rece la 1.185 lei, aceste valori urmând să fie aprobate ulterior.

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul străinilor, propunere legislativă care ”va contribui la consolidarea juridică a drepturilor solicitanţilor de azil, la creşterea gradului de integrare a beneficiarilor de protecţie internaţională în societatea românească şi, pe de altă parte, la prevenirea cazurilor asociate fenomenelor negative specifice migraţiei ilegale, potrivit unui comunicat de presă al Executivului”.


loading...

Potrivit unei prevederi, suma acordată de statul român unui solicitant de azil lipsit de mijloace materiale de întreţinere este mult mai mare decât se știa până în prezent. Pe baza unor date comunicate de Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii (ICCV), a fost stabilit un set de valori necesare pentru cheltuielile lunare (hrană, îmbrăcăminte, cazare), pentru un solicitant de azil, adult. Astfel, pentru sezonul cald, cheltuielile lunare totale sunt estimate la 1.117 de lei, iar pentru sezonul rece la 1.185 de lei. Aceste valori vor fi aprobate ulterior printr-un alt act normativ.

Potrivit proiectului de lege,refugiații vor primi lunar și 300 de lei pentru hrană şi 180 de lei bani de buzunar.

ESTI SOMER, AI PENSIA MICA, NU ITI AJUNGE SALARIUL ? FA-TE REFUGIAT SI GUVERNUL ITI UMPLE BUZUNARELE

 

Sursa: expresmagazin.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Din România s-au furat păduri în valoare de 36 de miliarde de euro!
Fostă polițistă plecată la muncă în UK: „Părăsesc un sistem corupt de pile, cunoştinţe şi relaţii“
2% din PIB pentru aparare, a promis Iohannis din banii nostri anual adica 4 miliarde de dolari | puteti sa uitati de scoli, spitale, autostrazi!
Poporul român, jignit grosolan de doi oficiali ai FBI: „Toți sunt slinoși…Sunt un amestec între necinstea rusească și atitudinea „mi se cuvine” a italienilor. Yuck!”. Peste 25 de „români slinoși” au murit pentru SUA în Irak și Afganistan
Orice s-ar petrece in jurul tau, nu o lua personal!!!!!
Simbolismul soarele si luna de pe steagul sasilor si al secuilor este simbol masonic ce provine de la cavalerii templieri
Cine sunt cei 23 de copii care au murit, conform datelor oficiale, din cauza rujeolei. Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor precizează că decesele au apărut „la persoane care au fost imunocompromise sau au avut alte co-morbidități”
Omul se îmbolnăvește atunci când se leagă de persoane și de lucruri
Un jurnalist îl critică EXTREM de dur pe Iohannis, pentru anularea recepției de 1 decembrie: Fă-te că-i respecți pe milioanele de ostași căzuți ca să existe țara asta, s-o poți tu așterne la picioarele cui te-a pus vătaf peste 20 milioane de sclavi
MONSTRUL de la malul mării! Un AMERICAN, homosexual, a violat mai multi studenti romani!!! Incredibil ce metoda folosea!
Arafat despre panourile antivaccinare "atentat la sanatatea publica" dar spitalele mizerabile din Brasov ce sunt, salvarile prea putine si medicii prea putini la numar???
”Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii, pentru că a ieșit Trump!” Becali: Poate o să-l vedeți peste ani pe Becali-Trump, ca să înțelegeți că poți să ai și 7.000 de școli, dacă nu ai bărbăție și virtuți, nu poți conduce
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite