Eurovision 2015: Dansam cu demonii, eroii zilelor noastre

Distribuie!by Ca in fiecare an, Babilonul cel mare,”curva cea mare”,cum spune Biblia, zeita Europa organizeaza un megaspectacol inchinat lui Lucifer, unde fiecare tara, isi aduce oda, imnul sau omagiul satanei. Scena a avut forma ochiului lui Lucifer si a fost plina de piramide, porti stelare, pomi ai vietii, luni in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ca in fiecare an, Babilonul cel mare,”curva cea mare”,cum spune Biblia, zeita Europa organizeaza un megaspectacol inchinat lui Lucifer, unde fiecare tara, isi aduce oda, imnul sau omagiul satanei. Scena a avut forma ochiului lui Lucifer si a fost plina de piramide, porti stelare, pomi ai vietii, luni in sange si multa alta simbologie oculta.

Nu mai vorbim despre ce s-a intamplat anul trecut ( Conchita Wurst, transexualul care il reprezinta pe Baphomet si care a declarat ca ” suntem de neoprit”) si nici nu ne mai miram de toate tarile cu piese masonice care s-au calificat anul acesta. Dar era clar mesajul unor tari precum Rusia, Suedia, Belgia, Georgia, Azerbaidjan, Letonia.


Cea mai oculta si illuminata scenografie, dar si textul au fost cu desavarsire ale Suediei, marii castigatori ai serii, desi si Rusia a inchinat o oda fulminanta lui Lucifer, daca ascultam textul si daca privim portile stelare din decor.

Iata insa traducerea textului reprezentantului Suediei, pe scurt:


Nu spuneti zeilor ca am lasat mizerie,

nu pot reface ceea ce a fost facut,

ce e daca am ramas singurul erou ( nu uitati ca Biblia spune ca ingerii cazuti sunt eroii, zeii din vechime),

mai bine incepi sa tragi cu arma,

du-te si traieste-ti viata, ca si cum nu ar exista niciun maine, fiule,

si spune-le celorlalti sa cante cel mai mare imn auzit vreodata:

loading...

NOI SUNTEM EROII ZILELOR NOASTRE,

dansam cu DEMONII din mintea noastra…

Noi continuam sa dansam cu demonii,

tu ai putea fi un erou….

refren repetitiv…

Scenografia promoveaza o abundenta de desene a unor robotei carora li se otraveste inima, le acapareaza sufletul, oprirea timpului, simbolul monarhiei-fluturele, negativul, fata lui Lucifer..

Textul in engleza il gasiti aici: http://www.eurovision.tv/event/lyrics?event=2063&song=32963

Melodia si interpretarea scenica aici:

 

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Iohannis se lăfăie în lux pe banii românilor. A tocat un milion de euro pentru modernizarea Vilei Lac 3
Prințul Philip al Marii Britanii: „Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană”
Mărturia incredibilă a unui tată: Sunt UCIGAȘUL propriului copil. Vai nouă, că am inventat termenul de AVORT pentru UCIDERE. O întrebare mă hăituie: Un om care a ucis un PRUNC nevinovat ce pedeapsă va primi ?
Viață tot mai grea pentru micii producători. Iohannis a promulgat legea care ii omoara pe pietari in favoarea supermarketurilor!
SOCANT! Stiai ce pret are mancarea in Germania fata de Romania?
Ion Cristoiu: vorbele frumoase spuse de Trump despre Iohannis, ne costa 6 miliarde de dolari, plus petrolul si gazele de la Marea Neagra date pe nimic
Bogăţiile din Marea Neagră - pe mâna unor aşi ai profitului, cu conexiuni la CIA
Vladimir Bukovski: Nimic nu se schimbă! În URSS era Gulagul, în UE există un gulag intelectual numit „Corectitudinea Politică”
Măicuţa medic de familie care îngrijeşte 4.000 de pacienţi fără să ceară în schimb nici macăr un leu
Numarul 13 este promovat ca numar cu ghinion, deoarece 13 il reprezinta pe IISUS CHRISTOS!! Cine are frica de numarul 13, fuge de MANTUIRE!!!!
Patriarhia Română ia atitudine în cazul familiei Bodnariu. Niciun mesaj pentru soţii Nan, creştini ortodocşi rămaşi şi ei fără copii în Norvegia
Ce a fost ținut ascuns până acum despre consumul cărnii de porc!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite