Eurovisionul, Babilonul cel mare promoveaza aparitia anticristului!!!

Distribuie!by Ce a insemnat mesajul castigatorului cu numarul 11, Conchita Wurst la Eurovision 2014: Promoveaza inaltarea anticristului, text, simboluri, scenografie, tot, titlul melodiei” Inalta-te ca un Phoenix”, se stie ca pasarea Phoenix mai este denumita si “pasarea regala”,deci e clara treaba. Ce înseamnă “valorile europene”. Valorile europene spre care se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce a insemnat mesajul castigatorului cu numarul 11, Conchita Wurst la Eurovision 2014: Promoveaza inaltarea anticristului, text, simboluri, scenografie, tot, titlul melodiei” Inalta-te ca un Phoenix”, se stie ca pasarea Phoenix mai este denumita si “pasarea regala”,deci e clara treaba.
Ce înseamnă “valorile europene”.
Valorile europene spre care se spune ca trebuie sa tindem.
Valorile europene pentru accesul la care trebuie renuntat la tot, in primul rand la traditie.
Valorile europene care aduc cu ele prosperitatea, salarii decente si statul de drept.
Valorile europene intr-o singura poza. Eutanasierea copiilor: o valoare europeana?
Parlamentul Belgiei a votat, cu un vot de 86 la 44, legea eutanasierii copiilor. Vestea a fost primita cu oroare in intreaga lume si comentariile de condamnare au fost multe. Noi insa, atacam problema dintr-un unghi diferit, intrebind, este eutanasierea copiilor o valoare europeana?Intrebarea e legitima. Suntem in toiul pregatirilor pentru alegerile europarlamentare si media din Romania, la fel ca si partidele politice si candidatii lor, ne vor ameti vorbindu-ne despre “valorile europene”. Unii ne vor spune ca “valorile Romaniei” sunt inapoiate, iar altii ca trebuie sa imbratisam “valori progresiste”, adica, intr-un cuvint “valorile europene”. Termenul acesta, insa, e foarte ambiguu si elastic. De aceea intrebam, este eutanasiera copiilor o valoare europeana pe care trebuie sa o imbratisam si noi? Sa o “respectam”? Sa o acceptam in numele “diversitatii” si al “tolerantei”? Poate fi acest trend criminal tolerat de lumea civilizata? Ceva nu e in regula in Belgia. Ceva nu functioneaza bine acolo. Belgia a fost prima tara din lume care a legiferat parteneriatele civile, inclusiv cele unisex si prima care a legiferat eutanasia. Cind le-a legalizat, restul lumii a intrebat cu goaza: ce se intimpla in Belgia? Parlamentul European si Consiliul Europei le promoveaza. Cum asa? Iar daca ni se pare ca legifererea eutanasierii copiilor nu va lua o directie similara ne inselam. Orice nonvaloare deocheata care a aparut in Occident s-a transformat in timp intr-un “drept al omului”. Fie ca e vorba de avort, pornografie, prostitutie, ateism, anti-crestinism, transumanism – toate aceste manifestari se transforma incetul cu incetul in “valori europene”. Iar cei care le critica ori chestioneaza sunt etichetati oameni inapoiati, habotnici, ori ingusti la minte.

Oare sa fie asa? Oare cum vor impacheta promotorii eutasierii copiilor acest trend initiat in Belgia ? Deja apare un alt trend, la fe de “chic”, o alta “nebunie” – avortul postnatal, adica avortul copiilor deja nascuti. Revistele de specialitate din Occident care promoveaza asa numitul “right to postnatal abortion”, adica “dreptul la avortul postnatal”. Acest “drept” poate ni se pare de necrezut azi, e posibil ca miine sa ne fie impus. In ultimele decade, insa, ceva nelinistitor se petrece și in Marea Britanie, ceva care, din nefericire, incepe sa aibe consecinte negative nu doar in Marea Britanie ci si in restul Europei si al lumii. Valorile europene – intoleranță și totalitarism – iad pentru suflet


Discutăm astazi ultimul incident care indică că Marea Britanie se transformă intr-un iad pentru suflet. Legam acest incident de “valorile europene”, atât de mult vânturate in România si de candidatii la europarlamentare. Fiecare dintre ei, fără exceptie, se ploconesc în fața “valorilor europene” fără ca de fapt să ințeleagă ce sunt. Din nefericire, multi dintre noi fac la fel si folosesc aceasta expresie fara a intelege ce de fapt ele denota. Valorile spre care tinde Marea Britanie sunt, de fapt, asa numitele “valori europene”: valori seculare, anticreștine, nu doar netraditionale ci antitraditionale. “Valorile europene” au facut obiectivul recentei rezolutii adoptate de Parlamentul European impotriva Ungariei pe care a acuzat-o ca nu respecta “valorile europene”. In spatele acestei rezolutii insa se ascunde ura față de guvernul de dreapta din Ungaria pe simplul motiv ca in constitutia adoptata cu putini ani in urma a definit căsătoria creștina bărbat-femeie, a declarat dreptul la viata a copilului nenăscut, si a mentionat rolul creștinismului in edificarea natiunii maghiare.
IADUL FRANCEZ

Nu doar Marea Britanie se transforma intr-un iad al sufletului. Si Franta ace la fel. Evenimentele din Franta unde oficialitatile aresteaza fara discernamint persoane care se opun casatoriilor homosexuale, sunt la fel de scandaloase si denota pericole mari pentru libertatea cuvantului. Poate unii intreaba, ce relevanta are asta pentru Romania? Cum ma afecteaza pe mine asta? Intrebari de genul acesta sunt puerile si denota lipsa de viziune. Ce se intimpla in Europa occidentala, bun ori rau, se indreapta spre Romania. Daca credem ca in Romania nu se va ajunge in situatii similare ne inselam. Homosexualii din Seattle, statul Washington, si-au tinut parada anuala. Un tânar crestin a protestat la păcatul sodomiei, ținând în mâini o pancartă. A fost agresat fizic. Agresiunea a fost inregistrata si poate fi vizionata aici: http://www.anglican-mainstream.net/2013/07/05/seattle-gay-pride-participants-viciously-beat-christian-street-preacher/


Astăzi se vrea antidiscriminare pe motiv de “orientare sexuală” iar mâine Europa va cere decriminalizarea incestului (o dovadă în acest sens este România, care a adaptat deja noul său Cod Penal la așa numitele valori europene. Astfel, relaţiile între rudele de gradul întâi nu vor mai fi condamnate). Poimâine Europa ne va cere nediscriminarea pe motiv de identitate de gen (toalete “no name”), iar mai poimâine ne va “recomanda” legiferarea căsătoriilor gay și a adopțiilor. Mai, mai poimâine ne va cere legalizarea prostituției, drogurilor ușoare și reducerea vîrstei consințământului la copii pentru relații sexuale (după pofta mare și nesăbuită a pedofililor). Și multe altele.

Procesul de revizuire a Constituţiei a forţat toţi jucătorii politici să-şi asume poziţii clare în privinţa „căsătoriilor” dintre persoane de acelaşi sex. Din perspectiva pragmatismului politic, toţi liderii forţelor politice ar fi trebuit să asume poziţii conservative, dar presiunea lobby-ului gay a fost suficientă pentru a-i transforma pe Traian Băsescu şi pe Victor Ponta în inamici ai valorilor tradiţionale.

Premierul Ponta a avut posibilitatea de a include în Constituţie prevederea că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, dar a preferat să nu se certe cu puternicul lobby gay care posedă o influenţă colosală în cadrul clasei politice europene şi americane. O dată în plus, având posibilitatea să aleagă între dorinţele alegătorilor şi dorinţele colonizatorilor occidentali, Victor Ponta a ales opţiunea acceptării necondiţionate a cerinţelor venite din Vest. Probabil, liderul formal al PSD speră că electoratul va uita despre această decizie. Nu este exclus ca liderul formal al PSD să se înşele în această privinţă.

În cadrul unui interviu, Traian Băsescu a confirmat că dorinţele Occidentului contează mai mult decât opinia populară. Deşi a încercat să minimizeze impactul negativ al declaraţiilor, preşedintele s-a arătat un susţinător clar al „căsătoriilor” între persoane de acelaşi sex:

„Cred că oamenii pot face ce vor cu viaţa lor, sunt de acord inclusiv cu această libertate. A intra în această zonă şi a o reglementa cu interdicţii prin Constituţie e o mare greşeală.

Eu sunt creştin ortodox şi respect asta, dar daca alţii vor să se căsătorească bărbat cu bărbat şi femeie cu femeie, e treaba lor.”

Probabil, Traian Băsescu a descoperit o nouă formă de „ortodoxie” care să fie compatibilă cu facilitarea „căsătoriilor” persoanelor de acelaşi sex, dar este cert că majoritatea creştinilor ortodocşi nu vor fi de acord cu opinia preşedintelui. În cadrul declaraţiilor făcute, Traian Băsescu încearcă o manipulare subtilă, sugerând că asemenea „căsătorii” sunt o chestiune privată care va rămâne în zona privată, însă realitatea europeană demonstrează că lobbyul homosexual niciodată nu se mulţumeşte cu mici concesii. Imediat după recunoaşterea normalităţii căsătoriilor homosexuale urmează introducerea îndoctrinării homosexuale în şcoli prin intermediul programelor de „educaţie sexuală”. Copiilor de clasa a IV-a li se explică că este normal ca un copil să aibă doi „taţi” sau două „mame”. Părinţii „homofobi” sunt privaţi de drepturile părinteşti, iar cuplurile creştinilor practicanţi sunt discriminaţi în procesul adopţiilor, pe când cuplurilor de homosexuali li se deschid toate opţiunile în acest sens. Legalizarea „căsătoriilor” homosexuale duce la situaţii în care însăşi cuvintele „mamă” şi „tată” devin tabu, fiind înlocuite în toate documentele oficiale prin sintagmele „părintele Nr1” şi „părintele Nr2”, aşa cum deja se întâmplă în mai multe ţări europene. Aşa-zisele „drepturi” ale homosexualilor se transformă rapid şi vizibil într-o dictatură a lobbyului homosexual în domeniul educaţiei, presei şi politicii familiei.

loading...

În viitorul apropiat, acei politicieni care susţin transformarea României într-o mică filială a Sodomei vor invoca eternul argument al „presiunilor europene”. Susţinătorilor valorilor tradiţionale li se va spune că nu au ce căuta în „lumea civilizată” şi că valorile tradiţionale sunt incompatibile cu „valorile europene”. Se va pune accentul pe ideea că rezistenţa este inutilă. Rămâne de văzut câţi români vor fi de acord cu ideea că nu există sacrificii prea mari pentru a face pe plac stăpânilor Europei.
ONU vrea sa înveţe copiii de 5 ani despre masturbare
Cine inca nu crede ca scolile publice au o agenda ascunsa si ca ar fi neutre la indoctrinare, sa explice ce cauta o astfel de programa in scolile de stat? Si asta nu este doar in America, aceasta programa vine din partea ONU, care are tentaculele in toata lumea.Care dintre parinti doresc ca copiii lor sa nu mai fie copii, ci sa fie vazuti ca niste obiecte sexuale?
http://dantanasescu.ro/2013/04/08/onu-vrea-sa-invete-copiii-de-5-ani-despre-masturbare.html UE vrea să interzică bicarbonatul de sodiu http://dantanasescu.ro/2013/04/30/ue-vrea-sa-interzica-bicarbonatul-de-sodiu.html UE vrea eliminarea subventiilor la gigacalorie http://dantanasescu.ro/2013/03/28/ue-vrea-sa-platim-mai-mult-la-caldura.htmlmai-mult-la-caldura.html

Uite așa EUROVISIONUL, cu o strategie extrem de inteligentă (felicitări păpușarilor din spatele cortinei, până acum știam că este doar o șmecherie cu iz geopolitic), ne-a servit un nou brand: FEMEIA CU BARBĂ. Adio povești cu zâne, cu prinți și prințese, adio mamă și tată, adio rușine, EUROPA ne oferă un alt sistem de valori. În numele democrației, de astăzi s-a dat undă liberă către demolarea familiei și a valorilor tradiționale.

Pasul următor va fi recunoașterea și uniformizarea imperativă a căsătoriilor gay în întreaga Europă, iar apoi ni se va explica ce minunat este pentru un copil să aibă doi tați, dintre care unul are păsărica în pantaloni, iar celălalt la cap. Culmea, copilul va fi născut de o mamă surogat, care ulterior va fi angajată pe post de bonă, căci nu-i așa?, bisturiul îți aranjează niște silicoane și un vagin (cu puțin noroc, dar fără factură, chiar la Spitalul de Arși din București), dar nu-ți realizează și lactație.

O întrebare firească este dacă mai merită într-adevar să facem copii, dacă nu cumva îi condamnăm să trăiască într-o lume a absurdului. N-aș vrea să fiu în pielea și în sufletul unei mame care trăiește asemenea frământări. N-aș vrea să fiu în sufletul unei femei care ajunge să accepte un partener cu care este nevoită să-și împartă bigudiurile, portjartierul și oja, pentru că pur și
simplu plaja masculină de selecție este tot mai limitată. N-aș vrea să fiu în pielea unei femei care este nevoită să iasă la miezul nopții să-i cumpere ”lui” țigări și bere, să-și împingă partenerul cu barca sau să-l tragă cu sania, pentru că altfel el răcește la ”ovare”.

În toată povestea asta am doar un sentiment de milă, o milă pentru o lume ce se scufundă în absurd, o milă pentru bărbații care nu mai văd în femeie însuși axul lor existențial, o milă pentru cei care se împopoțonează cu pene, deși nu vor putea zbura niciodată cu ele, milă pentru cei care n-au înțeles nimic de la bărbați precum Humphrey Bogart, Alain Delon, Jean Gabin, Roger Moore sau Sean Connery.

Cred că de astăzi putem să le spunem ADIO Monicăi Belluci, Angelinei Jolie sau lui Kylie Minogue, sorry fetelor, CONCHITA este noul etalon al… feminității.
Apropo, oare mama lui Conchita și-o fi văzut progenitura când a ieșit din casă? Sunt curios ce o fi în sufletul ei… Și ultima întrebare: Conchita are puță sau nu?

P.S.: din păcate pentru istoria umanității, noi nu inventăm apa caldă… de aceea, dacă nu aveți timp să lecturați episodul ”Potopului”, vă recomand filmul “Noe” cu Russel Crowe, încă rulează în cinematografe. ( Grigoriu George)

Cat despre cei care au sarit repede sa-l apere pe travestit iata mesajul meu: Nu se naște nimeni așa,fiecare își alege ce vrea sa fie.Si eu dacă scriu articole am ales asta dar pot sa aleg sa merg si în club în loc sa fac articole. Nu le mai luați apărarea ca s ar fi născut așa.Asta doar illuminati promovează prin îndoctrinare de tipul Lady Gaga I was born this way.O megadeceptie.

Despre pasarea Phoenix cititi mitologia greceasca comparati cu cartea lui Enoh și aflati cine erau acești zei mutanți. Nu mai merge sa veniți la mine apărând răul ca îl recunosc si anihilez instant.După roadele voastre ca doar cei ce au forme de posedare ușoara le iau apărarea ăstora.

Iata ce scrie in Apocalipsa:

Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe, şi a grăit către mine, zicând:
Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe,
Cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei.
Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.
Iar pe fruntea ei scris nume tainic: BABILONUL CEL MARE, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.
Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.
FIARA pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.
Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

Sfantul Varlaam, mitropolit al moldovei 1632-1653: In vremurile din urma barbatii vor schimba obiceiul Dumnezeiesc al demnitatii lor si se vor acoperi cu straie femeiesti, iar femeile vor umbla precum barbatii.

Pr. Ilarion Argatu: La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine;

Patriarhul Kirill: A avertizat guvernele occidentale asupra legalizarii casatoriilor homosexuale pe care le-a caracterizat ca fiind un semn al apropierii sfarsitului lumii;

Sf. Apostol Pavel: În vremurile din urmă oamenii vor fi iubitori de plăceri;

Sfantului Nil Athonitul: Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei;

Apusul papilor şi declinul Bisericii Catolice, semne evidente ale vremurilor din urmă
Fostul membru al Gărzii a explicat că Palatul Papilor este un loc de „vânătoare“ pentru indivizii homosexuali din sânul Bisericii Catolice;
Există la Vatican secrete teribile, ce sunt păzite cu străşnicie. Totuşi, tema puternicului lobby al cardinalilor homosexuali aflaţi în funcţii superioare la Vatican este dificil de evitat şi însuşi papa Francisc a recunoscut dificultatea reformei în Curia romană şi a evocat existenţa unui „curent al corupţiei“, precum şi existenţa unui „lobby gay“.
Anul trecut, cu puţin înaintea întrunirii Colegiului cardinalilor reuniţi în Capela Sixtină pentru alegerea noului papă, al 266-lea, cotidianul italian La Republica dezvăluia că un „lobby gay“ – o cabală mai mult sau mai puţin unită a homosexualilor – operează în interiorul Vaticanului.

http://www.pelerinortodox.com/eurovision-2014-semnul-ca-sfarsitul-a-sosit/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite