Eveniment catastrofal petrecut in Canada despre care presa din Romania nu sufla nici o vorba

Distribuie!by De ce PRESA ROMANA nu sufla nici o vorba despre DEZASTRUL din Canada? Un baraj de decantare asemeni celui de la Rosia Montana a cedat. Presa centrala din Romania aproape ca nu a scos o vorba despre acest eveniment catastrofal. MAI SA FIE !!! Oare nu au aflat, desi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De ce PRESA ROMANA nu sufla nici o vorba despre DEZASTRUL din Canada? Un baraj de decantare asemeni celui de la Rosia Montana a cedat. Presa centrala din Romania aproape ca nu a scos o vorba despre acest eveniment catastrofal. MAI SA FIE !!! Oare nu au aflat, desi sunt cu ochii pe toate evenimentele externe, sau sunt PLATITI SA TACA? O, CRED CA STIU: au luat atat de multi bani pe publicitatea de la Rosia Montana Gold Corporation incat nu-si pot TRADA clientul. In schimb, ne tradeaza pe noi! Tocmai de aceea, faceti-va o misiune de onoare si responsabilitate din raspandirea acestor informatii, ca sa afle cat mai multi oameni! “Cunoasteti declaratiile legate de Siguranta Viitorului Baraj al Iazului de decantare de la Rosia Montana? VA FI CONSTRUIT din arocamente la “Cele mai inalte standarde de SIGURANTA cunoscute”. La “Cele mai inalte standarde de SIGURANTA cunoscute”, a fost CONSTRUIT si Barajul Iazului de decantare al exploatarii de aur si cupru al companiei Imperial Fier de la Muntele Polley , din Canada. In Noaptea de 4 august, “Cele mai inalte standarde de Siguranta cunoscute” s-au dovedit insuficiente, barajul din arocamente sa prabusit si cinci milioane de metri cubi de deseuri toxice s-au revarsat in Valea Hazeltine Creek si Lacurile Quesnel si Polley, iar dezastrul se extinde. Proiectantii Barajului Iazului de decantare din Canada, care s-a rupt pe 4 august, sunt aceeasi care au lucrat si pentru Gabriel Resources la barajul vizat la Rosia Montana! Priviti, mai jos, cateva videoclipuri cu inregistrarile dezastrului si reportajele realizate de jurnalistii de la Global News. Si nu comparati intru totul cu barajul de la Rosia Montana. Barajul de la Rosia Montana va fi mult mai inalt intr-o vale mult mai ingusta (implicit, cu o presiune pe baraj mult mai mare decat cel din Polley). Mai mult, in zona imediat expusa riscului din avalul barajului de la Rosia Montana (localitatile Abrud, Rosia Montana – Gura Rosiei, Carpinis, Campeni, Bistra, Lupsa, Baia de Aries, etc) locuiesc aproximativ 20.000 de oameni, comparativ cu cele aproximativ 300 de gospodarii din avalul Barajului de la muntele Polley.” Mihai Gotiu

loading...

Copyright (CYD) http://cyd.ro . Citeste mai mult aici http://cyd.ro/eveniment-catastrofal-petrecut-in-canada-despre-care-presa-din-romania-nu-sufla-nici-o-vorba/ .


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ilie Șerbănescu: ”Justiția din România nu descoperă decât corupți și hoți români, dar niciun străin!” Schweighoferii, OMV, toti detinatorii resurselor romanesti, cat si corporatiile straine din Romania nu sunt corupte?
Asistentă din Braşov, arestată pentru că vindea copii orfani pe mii de euro. Femeia primea și cadouri sau mese la restaurant
Pe noi nu ne primesc în Schengen, dar sunt primiți sute de mii de refugiați. Ana Blandiana, critici dure la adresa UE: Ar putea veni aici milioane şi, trăind printre noi, vor începe să-şi practice obiceiurile, inclusiv decapitările
Judecatorul procesului Ceausestilor, Gica Popa s-a sinucis la scurt timp dupa executie: Dumnezeu să mă ierte pentru ce am făcut!
REACTIA UNUI PENSIONAR OLANDEZ, IN FATA UNUI MUNCITOR ROMAN, IN AUTOBUZ: IA LOCUL MEU, TU AI MUNCIT AZI, EU M-AM PLIMBAT!
O doctorita de la spitalul Marie Curie rupe tacerea. De ce ne mor bebelusii in spitale?
Fata care a uimit un sat intreg! A luat 10 la Capacitate! Mama ei a fost femeie de serviciu la scoala din sat! „Nu m-am gandit niciodata sa plec din Romania. Si-asa au plecat multi!”
Viitorul tarii noastre
Parintele Iustin - Prin cip pierdem Duhul Sfant
Momente GRELE pentru Ionuţ Gologan în Malaezia: ULTIMA DORINŢĂ după vestea groaznică pe care a primit-o de Revelion | „S-a împăcat cu Dumnezeu şi nu mai vrea decât să…”
Cate sosii a avut regele Mihai si care dintre ele s-a aflat pe "patul de moarte" al regelui?
EXPLOZIV! | Fost analist CIA despre conturile lui Ion Iliescu din Elveția și o casă superbă pe malul unui lac
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite