Evenimentul Zilei: CÂNTĂREȚ român CELEBRU, „Mare Maestru” în MASONERIE.

Distribuie!by Marius Dragomir, un cântăreț celebru de muzică etno din România, și-a dedicat întreaga activitate lojelor masonice care l-au salvat de la sărăcie. Până să ajungă în lojele masonice, situația acestui cântăreț scăpase de sub control, din punct de vedere financiar, și a culminat cu o grea cumpănă, un infarct […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Marius Dragomir, un cântăreț celebru de muzică etno din România, și-a dedicat întreaga activitate lojelor masonice care l-au salvat de la sărăcie.


Până să ajungă în lojele masonice, situația acestui cântăreț scăpase de sub control, din punct de vedere financiar, și a culminat cu o grea cumpănă, un infarct în urma căruia s-a recuperat greu, iar perioada de refacere l-a lăsat fără angajamente și clienți pentru compozițiile sale. Ajunsese efectiv în imposibilitatea de a duce o viață decentă, scrie Libertatea.


A fost o perioadă în care șansa sa de a rămâne un muzician demn, unul care cântă la 11 instrumente muzicale, era cât pe ce să se spulbere, iar artistul ce a vândut aproape două milioane de exemplare cu un singur album, a ajuns să protesteze în felul său, în stradă, cu chitara în brațe, dorind să atragă atenția trecătorilor asupa modului în care cei ce trag frâiele în muzica românescă îi omoara cu indiferența pe artiștii clasici.

loading...

Restabilit financiar, solistul, compozitorul și dirijorul Marius Dragomir s-a mutat la Săcele, într-o frumoasă casă și își dedică noile creații celor ce l-a numit Mare maestru în muzica masonică.


http://evz.ro/cantaret-romania-loje-masonice.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite