EXCLUSIV/ Guvernul SCAPĂ o INFORMAȚIE BOMBĂ: Serviciile secrete de 6 ORI MAI NUMEROASE decât Securitatea lui Ceaușescu

Distribuie!by INFORMAȚIE BOMBĂ în proiectul de ordonanță privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice anunțat marți seară. Conform acestui document în urma analizei FLUX 24: serviciile secrete românești de astăzi sunt de cel puțin 6 ori mai numeroase în comparație cu Securitatea lui Nicolae Ceaușescu. Potrivit documentului OFICIAL un număr […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

INFORMAȚIE BOMBĂ în proiectul de ordonanță privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice anunțat marți seară.

Conform acestui document în urma analizei FLUX 24: serviciile secrete românești de astăzi sunt de cel puțin 6 ori mai numeroase în comparație cu Securitatea lui Nicolae Ceaușescu.


Potrivit documentului OFICIAL un număr de 1.219.335 de persoane sunt plătite din fonduri publice, din care 24% în Educație (290.369), Apărare și Ordine publică 21%, respectiv 260.000 de persoane, Administrația publică locală — 203.919 persoane (17%), Sănătate—162.071 persoane (13%), Asistență socială — 110.459 persoane (9%), altele — 30.444 persoane (3%), Cultura — 29.372 (2%), Cercetare — 2.469 de persoane (0,2%).

O întrebare CHEIE este și ce reprezintă o altă categorie de angajați la stat: capitolul ALTELE din documentul guvernului — 30.444 persoane.


Domeniul Apărare și Ordine publică se află pe locul doi cu 260.000 de persoane angajate.

Și aici este BOMBA, scăpată probabil involuntar.

Acest domeniu indică numărul angajațiilor din instituțiile de forță: ministerele de interne și apărare plus serviciile secrete.

Conform informațiilor publice, Ministerul de Interne are 130.000 de angajați, iar Ministerul Apărării 75.000, adică 205.000 în total.

La Ministerul de Interne intră în datele publice menționate și angajații serviciilor secrete, în special celebra unitate Doi și un Sfert. La fel și în cazul angajațiilor serviciilor secrete de la Ministerul Apărării.

Făcând un calcul simplu reiese că celelalte servicii de informații au un total de 55.000 de angajați la SRI, SIE, STS și SPP.

În decembrie 1989, toate direcțiile Securității Statului, inclusiv cele de la Interne și Armată organizate în cele 6 direcții ale Securității, aveau un total de 14.500 de angajați.

Conform datelor publicate marți seară de Guvern serviciile de informații ar avea astăzi LA PRIMA VEDERE de peste 4 ori numărul angajaților Securității din 1989.

loading...

Cu specificarea că numărul angajaților serviciilor de informații de la Interne și Apărare NU sunt publice, dar potrivit unor surse numărul acestora se apropie de 30.000 de persoane și fac parte din cei 205.000 de angajați ai celor două ministere.

RECALCULÂND: reies cel puţin 85.000 de persoane de angajați ai serviciilor secrete FĂRĂ cele 30.444 persoane care nu știm în ce domeniu lucrează.

La un total de peste 85.000 de persoane angajate în serviciile secrete astăzi avem o Securitate de peste 6 ori mai NUMEROASĂ decât cea din 1989.

EXCLUSIV/ Guvernul SCAPĂ o INFORMAȚIE BOMBĂ: Serviciile secrete de 6 ORI MAI NUMEROASE decât Securitatea lui Ceaușescu

În această cifră nu intră informatorii, colaboratorii și ofițerii acoperiți.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Părintele Dan, fost director al Bancorex în anii '90, spune că undeva, sus, s-a decis îngroparea Flotei României: Flota era foarte bine, era pe picioare, naviga, se putea salva. Au fost lichidate, una câte una, peste 230 de nave
SOROS, declarații HALUCINANTE după victoria lui Trump | „Au fost trezite forțele ÎNTUNERICULUI”
ACORD SECRET: România cedează Ungariei gazele naturale din Marea Neagră! Ungaria vrea să importe 4 miliarde de gaze naturale din România
Învață-te să vorbești mai puțin! Cuvintele și gândurile îți influențează viața…
Bebeluş imbolnavit prin spitale| depopularea continua, e clar ca si dezinfectantii sunt in continuare apa de ploaie| Ministerul Sanatatii se ocupa de alte lucruri precum vaccinarea!!!
Cel mai mare Templu Ateist va fi construit la București. Vezi specificațiile și cine va finanța
Nu este o stire pe placul rezistentilor: Calugarul-medic care ofera consultatii gratuite la manastire
Netflix şi Warner Bros. au fost date în judecată de un grup de atei care folosesc simboluri satanice
Inginerii deveniți hackeri preiau controlul de la 15 km distanță asupra unui Jeep Cherokee. Blochează ușile, dezactivează frânele, opresc motorul, accelerează mașina, învârt volanul fără ca șoferul să poată face ceva.
De ce s-a amuzat atat de tare Printul Charles alaturi de alti monarhi ai Europei la inmormantarea regelui Mihai?
MAMELE DIN SIBIU STRIGA DUPA AJUTOR. TRAUMATIZAREA EMOTIONALA A COPIIILOR IN SPITALE CONTINUA
Românii construiesc tuneluri și căi ferate în Germania, dar în țară sunt dați la o parte cu BRUTALITATE de străini: Infrastructura trebuie construită de firme românești, NU de cele străine
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite