EXCLUSIV | Masonii din toată lumea se întâlnesc în palatul lui Ceaușescu

Distribuie!by România va fi gazda celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, care va avea loc, 28- 29 iunie la Palatul Parlamentului,mai exact în foaierul Senatului,unde la această oră pregătirile sunt în toi. Este Cea mai mare reuniune masonică organizată vreodată în Europa Centrală de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

România va fi gazda celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, care va avea loc, 28- 29 iunie la Palatul Parlamentului,mai exact în foaierul Senatului,unde la această oră pregătirile sunt în toi. Este Cea mai mare reuniune masonică organizată vreodată în Europa Centrală de Est şi de Sud-Est va avea loc în România.


Decizia ca țara noastră să fie gazda acestei importante întâlniri a fost luată la Cartagena de Indes (Columbia), unde a avut loc a XI-a Conferință  Mondială  a Marilor Loji Masonice Regulare. Marea Loja Națională din România a fost reprezentată de Marele Maestru Radu Bălănescu și de Marele Maestru din Trecut Eugen Ovidiu Chirovici.

România a fost preferată în fața Rusiei pentru a organiza reuniunea din 2014. Șeful masonilor români, a fost ales Președinte Executiv al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare.


La eveniment vor participa delegaţii din Europa, America de Nord şi de Sud, Asia şi Africa. România a primit dreptul de a organiza acest eveniment în anul 2011, în Columbia, atunci când a câştigat în faţa Rusiei.

loading...

Acuma intelegeti de ce e ce mai chinuita din Europa, tara lui Dracula? Caci aici se intalensc cei ce se inchina la Lucifer, Satana, demoni, iar demonii au nevoie de energia chinurilor, pe langa asta diversiunea aruncata de catre Vatican cu “gradina Maicii Domnului”, se referea la gradina maicii domnului Lucifer, caci din tara lui Vlad Tepes, care se credea insusi diavolul, va iesi anticristul, care va face parte din casa regala.


Ceausescu a fost impotriva masonilor si a simbolurilor lor si i-a tinut exilati si departe de tara. Vezi discursul lui Ceuasescu impotriva masonilor aici:Ceausescu era impotriva masonilor si a simbolurilor lor!

Sursa: Libertatea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite