EXCLUSIV Național: „Arestați masonii”! | Documentul oficial care CUTREMURĂ Justiția română

Distribuie!by Autoritatile statului roman tocmai sunt implicate intr-o lupta fara precedent pe frontul combaterii evaziunii fiscale. Ceea ce, bineinteles, nu poate fi decat benefic pentru insanatosirea mediului de afaceri si totodata a societatii romanesti in general. Mai ales atunci cand aceste anchete se deruleaza cu strangerea de dovezi si probe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Autoritatile statului roman tocmai sunt implicate intr-o lupta fara precedent pe frontul combaterii evaziunii fiscale. Ceea ce, bineinteles, nu poate fi decat benefic pentru insanatosirea mediului de afaceri si totodata a societatii romanesti in general. Mai ales atunci cand aceste anchete se deruleaza cu strangerea de dovezi si probe indubitabile, care sa nu mai lase loc de interpretari in fata instantelor de judecata.

Numai ca, in mod cu totul socant, una dintre cele mai complexe actiuni de acest fel din ultima vreme este pe cale sa provoace nu doar un scandal urias in sanul sistemului juridic de la noi, dar sa inflameze deopotriva si comunitatea internationala. Pentru ca, spre stupefactia  judecatorilor, procurorul care a instrumentat acest dosar si-a bazat cererea de arestare preventiva a inculpatilor nu pe presupusele fapte ilicite comise de acestia, ci pe apartenenta respectivilor la „mediile masonice”. Ceea ce, dupa cum insista magistratul in chiar referatul de arestare, i-ar face pe acestia „sa aiba dispret fata de lege si organele statului” si deci, dupa cum a cerut completului, trebuie de urgenta bagati la zdup! Si, probabil, cat de curand si arsi pe rug, daca „organele statului” nu vor interveni de urgenta pentru lamurirea a ceea se afla in spatele acestui document oficial de-a dreptul stupefiant.

Referat fascistoid

florin-dumitrescu

Acum o saptamana, oamenii legii anuntau destructurarea unei retele despre care ar fi existat indicii ca ar fi comis evaziune fiscala prin sistemul firmelor suveica si eliberarea de pretinse chitante fiscale. In sarabanda audierilor au intrat, alaturi de cel considerat liderul gruparii, Orlando Gabriel Constantinescu, zeci de alte persoane. Avocatii acestora si-au intrat in paine si, in mod normal, dosarul si-ar fi urmat cursul firesc. Numai ca de la aceasta cauza banala se poate ajunge la cel mai socant cutremur care va lovi, fara indoiala, sistemul judiciar romanesc. Si asta pentru ca procurorul de caz sub a carui stricta coordonare s-a derulat intreaga actiune a tinut mortis sa iasa in relief. Si, la ordin sau ramane de vazut din ce ratiuni, a intocmit un referat de arestare care, cu siguranta, va intra in istoria jurisprudentei de la noi. Pentru ca in documentul oficial de 39 de pagini inaintat completului de judecata careia i s-a repartizat aleatoriu acest dosar, procurorul Florin Dumitrescu, detasat la Bucuresti de la Parchetul din Targu Bujor, isi motiveaza cererea de arestare a inculpatilor intr-un mod care a starnit uimirea si ingrijorarea celorlalti magistrati.

facsimil

Pentru ca, fara sa aiba nicio legatura cu ancheta propriu zisa si prezentarea altor probe, procurorul isi asuma urmatoarele afirmatii de-a dreptul uluitoare pentru un magistrat din Romania anilor 2015 . Astfel, la pagina 36 a propunerii de arestare preventiva se gaseste urmatorul motiv: ” In urma perchezitiilor domiciliare, aspecte materializate in plansa foto de la domiciliul inculpatului Constantinescu Orlando Gabriel, a rezultat ca acestia (n.r. – cei 30 de pretinsi complici) au legaturi cu medii masonice si tocmai aceste aspecte ii determina sa aiba dispret fata de lege si organele statului. In acest sens este necesar ca statul, prin autoritatile competente, sa intervina ferm, pentru combaterea fenomenelor infractionale si inlaturarea unei stari evidente de pericol pentru ordinea publica”. Adica, la domiciliul unui suspect s-au gasit insemne masonice, motiv pentru care procurorul cere arestarea zecilor de pretinsi complici ai acestuia pentru ca „au legaturi cu mediile masonice”! Ceea ce ar insemna automat ca isi bat joc de ”lege si organele statului” si prezinta o „stare evidenta de pericol pentru ordinea publica”!

loading...

Identificare dupa loja!

Mai mult decat atat, dupa cum sustin surse apropiate anchetei,  procurorul Florin Dumitrrescu ar fi insistat in audierea zecilor de martori sau suspecti ca acestia sa dea amanunte despre presupusa lor apartenenta la lojele masonice, fiind intrebati ce colegi sau sefi au, si sa recunoasca musai ca sunt masoni. In conditiile in care nimeni, fie ca e politist, procuror sau judecator, nu poate cataloga pe cei implicati intr-o ancheta dupa apartenenta lor la o anume nationalitate, sex, cult religios sau orientare sexuala. Si cu atat mai mult sa-i incrimineze pentru aceasta. Pentru ca se ancheteaza si se judeca fapte, nu faptul ca suspectul este rom, penticostal, moldovean, academician sau manelist. Ca atunci, daca acasa la un suspect se gaseste, sa zicem, un steag cu Steaua si procurorul este dinamovist, acesta din urma nu poate cere arestarea  pe motiv ca suspectul are legaturi cu medii steliste si de aia isi bate joc de lege si reprezinta pericol pentru ordinea publica!

Ilegalitate sau utilitate publica?

Normal ca sustinerea unor asemenea teorii nu la vreun sprit privat, ci intr-un document oficial inaintat de procuror instantei de judecata, a starnit nu doar uimirea breslei magistratilor, dar si o vie ingrijorare printre fruntasii miscarii masonice. Mai ales ca apartenenta la aceasta nu doar ca nu este considerata o infractiune de catre legislatia de la noi, dar inca din 2004 Guvernul Romaniei a recunoscut oficial Marea Loja Nationala din Romania ca Asociatie de Utilitate Publica. Asa ca, fara a avea nicio legatura personala cu aceasta miscare, nu ai cum sa nu te intrebi totusi cum poate un procuror cere arestarea unor oameni pentru ca au legaturi cu mediile masonice. Si acealasi lucru ar trebui sa se intrebe si reprezentantii Consiliului National de Combatere a Discriminarii, dar si Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii, ca sa nu mai vorbim de sefii procurorului Florin Dumitrescu. Ca altfel s-ar putea trage concluzia ca este vorba de o noua strategie a combaterii evaziunii fiscale, prin arestarea in masa a tuturor masonilor.

sursa: enational.ro

– See more at: http://www.nasul.tv/exclusiv-national-arestati-masonii-documentul-oficial-care-cutremura-justitia-romana/#sthash.MKfsrt8Q.BhBNWRYP.dpuf


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite