EXCLUSIV NAȚIONAL Cutremur la Cotroceni | Iohannis schimbă garda lui Băsescu!

Distribuie!by Greu de spus ce l-a apucat pe seful statului, dar este cert ca acesta s-a hotarat, peste noapte, sa rupa in doua pisica SPP-ului. Astfel ca, desi „pactul de sase luni” privind stabilitatea in cadrul serviciului este inca in vigoare, Klaus Iohannis a declansat un adevarat atac la baioneta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Greu de spus ce l-a apucat pe seful statului, dar este cert ca acesta s-a hotarat, peste noapte, sa rupa in doua pisica SPP-ului. Astfel ca, desi „pactul de sase luni” privind stabilitatea in cadrul serviciului este inca in vigoare, Klaus Iohannis a declansat un adevarat atac la baioneta impotriva celor responsabili cu protectia sa.


Astfel ca seful obiectivului Palatul Cotroceni, cea mai importanta structura din cadrul Serviciului de Protectie si Paza, a fost deja mazilit. Iar toti sepepistii care isi desfasoara activitatea la Palat sau au legatura directa cu protectia familiei Iohannis vor fi schimbati. Totul la dorinta expresa a „neamtului”, care nu mai vrea sa vada in jurul sau pe niciunul dintre cei care au slujit aici si pe timpul mandatelor predecesorului sau, Traian Basescu. Indiferent ca este vorba de cadre de conducere sau de simpli ofiteri care asigurau controlul bagajelor la intrare, cu totii vor trebui sa fie transferati in alte domenii de activitate din cadrul Serviciului de Protectie si Paza.

A cazut primul cap


Fara ca la nivelul dispozitivului de securitate de la Palatul Cotroceni sa intervina vreun incident major, cel putin dupa stiinta noastra, seful obiectivului a fost „executat”. Fara niciun avertisment prevestitor sau vreo explicatie ulterioara. Miscare surprinzatoare, facuta in contextul in care zilele pana la sfarsitul „coabitarii” de sase luni dezvaluita in exclusivitate de ”National”, prin care Iohannis era de acord sa nu perturbe activitatea serviciului prin schimbari majore in organigrama de functionare, se apropie de sfarsit.
Asa ca, in ciuda asigurarilor date pe toate canalele de „iohanistii” instalati la Palatul Cotroceni, cunoscatorii sistemului se asteapta ca seful statului sa continue pe acest drum al schimbarii garzii la SPP.Incepe marea epurare

Mai ales ca toti, dar absolut toti ofiterii si subofiterii care lucreaza momentan in cadrul dispozitivului de securitate de la Palatul Cotroceni sau sunt implicati direct in asigurarea protectiei lui Carmen si a lui Klaus Iohannis vor fi schimbati! S-a inceput cu seful, dar de ordinul transmis deocamdata pe cai neoficiale vor fi atinsi pana si cei care, de atata amar de vreme, stateau la portile Palatului Cotroceni, asigurand banalul control obligatoriu al bagajelor. Deci toata lumea „vinovata” ca l-a „servit” si pe Traian Basescu intra sub incidenta acestei doleante prezidentiale, vizati fiind, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, inclusiv actualii aghiotanti ai sefului statului.

loading...

Noaptea cutitelor lungi

Desigur ca toata lumea se astepta la o astfel de miscare, fiind practic apanajul unui nou sef venit la putere sa-si aleaga echipa cu care lucreaza. Surprinzator este insa modul impulsiv in care a ales sa actioneze astfel atat de molcomul Klaus Iohannis. Semn ca ori acesta a fost scos din sarite de vreun episod nefacut public gen „Paltonul”, fie noi sfetnici ai sai de taina l-au indemnat sa nu mai astepte si sa dezlantuie o adevarata „noapte a cutitelor lungi”. Care insa ramane de vazut pana la ce nivel se va intinde, in aceasta faza fiind prevazuta doar schimbarea in totalitate a garzii de la Palatul Cotroceni.

Sa fie de la avize?

Insa marea problema cu care se va confrunta Klaus Iohannis nu este sa-i schimbe pe sepepisti – catalogati drept „basisti”, in loc de profesionisti care-si fac meseria –, ci cu cine ii va inlocui. Mai ales ca, se stie, pana acum noul presedinte nu prea a avut deloc mana buna cu cei pe care, pe filera liberala, a incercat sa-i aduca la Administratia Prezidentiala. Lucru dovedit si de numarul incredibil de mare de avize informative negative eliberate de SPP pentru cei care urmau sa fie angajati la Palatul Cotroceni. Sau, mai stii,  poate tocmai aici o fi „buba” care a declansat isteria schimbarii? Cert este ca, daca vrea sa joace o carte importanta la masa serviciilor, ar fi bine ca Iohannis sa aiba cu adevarat un as in maneca. Pentru ca bresele astfel create in dispozitivul de siguranta trebuie sa fie rapid inlocuite. Si cu „marfa de calitate”, obligatoriu.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite