EXCLUSIV | O CELEBRA senatoare SOCHEAZA: SRI conduce CRIMA ORGANIZATA DIN ROMANIA!

Distribuie!by Senatoarea Steluta Cataniciu vorbeste despre ultimele arestari facute de DNA si caderea oamenilor din fostul regim Basescu. Dupa ca au trecut pe la DNA Ioan Oltean, Dan Andronic, Crinuta Dumitrean si Paul de Lambrino in dosare in care se vorbeste despre fraudarea statului cu sute de milioane de euro […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Senatoarea Steluta Cataniciu vorbeste despre ultimele arestari facute de DNA si caderea oamenilor din fostul regim Basescu.


Dupa ca au trecut pe la DNA Ioan Oltean, Dan Andronic, Crinuta Dumitrean si Paul de Lambrino in dosare in care se vorbeste despre fraudarea statului cu sute de milioane de euro abia acum, senatoarea ALDE (cea care a pus-o la punct pe Cristina Guseth cand aceasta dadea examenul pentru a fi ministru al Justitiei in urma cu aproape o luna) pune intrebari extrem de serioase despre cum ar putea fi implicat SRI-ul in marea retea de crima organizata din Romania.

„Exista suspiciunea, chiar rezonabila, exista indicii temeinice ca aceste fapte au existat si ca de ele cineva a avut cunostinta. Eu nu pot sa-mi explic ca in tara noastra, de atata timp, fiind expuse de presa aceste lucruri, ca cineva nu se autosesiza.


Pentru mine este un foarte mare semn de intrebare de ce institutiile nu s-au sesizat si acest semn de intrebare ma duce cu gandul in alta parte. Acest jaf nu s-a putu realiza decat cu o complicitate la cel mai inalt nivel. Ma uit la ANRP, observ ca 4 oameni, cei mai importanti din aceasta agentie erau numiti pe dispozitie a primului ministru Emil Boc.

El media in stil mafiot certurile intre gasca lui Cocos si gasca lui Oltean. Pe omul asta nu-l cheama nimeni sa ii puna niste intrebari cu ce a fost acolo la ANRP? Alaturi de cele 4 persoane era si doamna Bica. Era secretar de stat in Ministerul de Justitie si trebuia sa vada actele… Era mana dreapta a domnului Predoiu, ea a semnat toate actele din minister. Mai era un alt personaj: seful Integritatii.


loading...

Horia Georgescu era in calitate de secretar general al ANI, care s-a dovedit in final ca a fost inculpat pentru un prejudiciu de 130 de milioane de euro. Ma intreb pe acesti oameni cineva i-a sustinut politici. Poate chiar o parte din servicii… Toti au gravitat in jurul presedintelui Traian Basescu. Ma astept ca in final sa vedem cine e beneficiarul acestei pusculite”, a declarat Steluta Cataniciu la Antena 3, in cadrul emisiunii „Sinteza zilei”.

EXCLUSIV | O CELEBRA senatoare SOCHEAZA: SRI conduce CRIMA ORGANIZATA DIN ROMANIA!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

VIDEO Vadim despre monarhie: Fi-v-ar regele al dracu de golan, ati tocat miliarde de dolari din tara asta si tot mai vreti!
Cum va reusi conducerea corupta sa distruga romanul si persoanele juridice de la anul? Impozite de 25 de ori mai mari pentru ROMANI!!!
Gest șocant al lui Klaus Iohannis de Ziua Națională. Mesaj către presă
Legatura dintre Matrix-gaura de iepure, Alice in tara minunilor,constelatia Lepus, Orion,Sirius,Canis Major Tribul din Africa numit Dagon Anubis- zeul cu cap de caine Infernul a 5-a dimensiune Keanu Reeves, in formatia DOGSTAR La tv in filmul Matrix se difuzeaza filmul The Night of the Lepus Bugs Bunny Tabla de sah-calatoriile interdimensionale Semnificatia iesirii iepurelui din joben Dorothy si catelul Legatura Duat/infernul cu gaura de iepure si cainele Sirius, Anubis,Osiris, Orion, omul verde Cele 42 de principii ale infernului Omul verde din filmul Masca Jim Carey si cainii in filmele: Number 23, Yes Man, Truman Show...Sosirile - episodul 70
Lozinca diavolească: Amână, ai vreme să te pocăieşti!
Fiecare zi care a trecut de la Revoluţie a adâncit declinul mineritului aurifer de la Brad
BARNEVERNET: Șefa serviciului norvegian de protecție a copilului este o LESBIANĂ
Promovare hollywoodiana: Vrei sa iti vinzi sufletul in schimbul unor bilete la film?
Oroare pe câmpurile din Sicilia, românce exploatate şi violate, denunţul revistei L'Espresso
Povestea lui Ionuţ, băiatul eminent care trăieşte într-un grajd de la marginea comunei Frânceşti. VIDEO
Războiul meteorologic împotriva României
Adrian Sarbu: de la valetul lui Silviu Brucan la "shogun" media
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite