EXCLUSIV. Spitalul israelian Tel Hashomer îşi oferă ajutorul pentru victimele tragediei de la Bucureşti

Distribuie!by Profesorul Zeev Rotstein, directorul general al unuia dintre cele mai mari spitale din Israel, Tel HaShomer Sheba Medical Center, din zona Ramat Gan, a decis să acorde orice ajutor necesar victimelor tragediei de la Bucureşti, de la clubul Colectiv. Spitalul Tel HaShomer este unul dintre cele mai dotate din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Profesorul Zeev Rotstein, directorul general al unuia dintre cele mai mari spitale din Israel, Tel HaShomer Sheba Medical Center, din zona Ramat Gan, a decis să acorde orice ajutor necesar victimelor tragediei de la Bucureşti, de la clubul Colectiv.

Spitalul Tel HaShomer este unul dintre cele mai dotate din lume cu specialişti şi tehnică medicală pentru traumă şi post-traumă în caz de arsuri grave.


Directorul adjunct al spitalului,  Bruno Lavi, originar din România, a contactat-o pe ambasadoarea României în Israel, Andreea Păstârnac, pentru a-i transmite că experţii în arsuri ai spitalului israelian sunt pregătiţi chiar să primească răniţi din România sau să acorde orice fel de expertiză şi suport de tehnică medicală în această tragedie care a fost mediatizată în întreaga lume.

loading...

Incendiul de vineri seară în urma căruia 27 de persoane și-au pierdut viața reprezintă o tragedie fără precedent, care a generat o intervenție fără precedent, în spitalele din Bucureşti fiind declarat “cod roşu”.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Romanii OBLIGATORIU la CONTROL la medic. Altfel SANCTIUNI DURE. Pentru ca sunt DISPERATI sa initializeze DOSARUL ELECTRONIC la cat mai multi, cat mai repede …
Majoritatea vin cu minciuni de genul ca s-a trait prost in perioada 1965 – 1989 Uite aici adevarul
Mai vreți vaccinare obligatorie? Procuratura din Torino anchetează „substanțe suspecte” din vaccinul hexavalent
Nu, Iohannis nu a fost cumparator de buna credinta, familia Iohannis s-a dat drept mostenitor fals, cu acte false a imobilului pierdut in instanta | Presa va ascunde asta!!!!
Fost consilier al Vaticanului: Nu limba romana este o limba latina, ci limba latina este o limba romaneasca!
Lipiţi ceva peste CAMERELE VIDEO de la laptop, tabletă sau smartphone! IATĂ MOTIVELE
Despre smerenie si pace interioara
Exemplu de urmat: Un preot duce peste 100 de copii premianti si nevoiasi sa vada marea pentru prima oara in viata lor
Un profesor din Franța a fost SUSPENDAT pentru că le-a citit elevilor pasaje din Biblie
Parintele Iustin Parvu: Ei conduc lumea din umbră, cu un nucleu de oameni, o elită a întunericului şi a răutății. Şi noi, dacă am crea o elită duhovnicească am mai putea realiza ceva şi să le stăm împotrivă.
ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK - STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.
Bănăţenii au capul mare, iar moldovenii au ochii spre oblic – Evoluţia fizică a românilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite