EXCLUSIV VIDEO Vechiul imn al Banatului este actual imn al Marii Britanii

Distribuie!by Imnul vechiului Imperiu German, adaptat de bănăţeni în urmă cu multe generaţii, a fost interpretat pentru „Adevărul” de Jacqueline şi Lucas Kohl, de la trupa Peregrinii. O partitură originală, bătrână de 150 de ani, a scos la iveală Imnul Banatului de altă dată. În Europa Veche, imnurile nu erau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imnul vechiului Imperiu German, adaptat de bănăţeni în urmă cu multe generaţii, a fost interpretat pentru „Adevărul” de Jacqueline şi Lucas Kohl, de la trupa Peregrinii.

O partitură originală, bătrână de 150 de ani, a scos la iveală Imnul Banatului de altă dată. În Europa Veche, imnurile nu erau neapărat imnuri ale popoarelor, ci mai degrabă ale Caselor Regale, ale Suveranilor. La curtea Angliei se cânta “God Save The Queen” pe aceeaşi melodie care era şi imnul vechiului Imperiu German.    “La curtea germană imnul se numea iar germanii din Banat, coloniştii veniţi din , au adaptat textul acestui cântec pentru noul lor . Aşa s-a născut acest – un cântec vechi, o partitură autentică ce face parte din istoria unică a acestei zone”, ne explică Sergiu Galiş, realizatorul rubricii „Călător în timp”, de la Radio Timişoara.   După primul Război Mondial, Germania a adoptat imnul “Deutchland uber Alles”, care e şi în prezent imnul Germaniei, doar că înainte de 1918 acesta era imnul Austro-Ungariei: “Gott erhalte, Gott beschutze”.  “Acest imn a fost cântat în toate cele 12 limbi oficiale ale Monarhiei Dunărene, inclusiv în română: “Dumnezeu să ocrotească/ Pe al nostru împărat”, a mai spus Sergiu Galiş.   Imnul vechiului Imperiu German, adaptat de bănăţeni în urmă cu multe generaţii, a fost interpretat pentru „Adevărul” de Jacqueline şi Lucas Kohl. De altfel, şi cei doi muzicieni din trupa Peregrinii sunt germani din Banat. În prezent, acest cântec compus de Joseph Haydn (după textele lui Max von Moldtke) este imnul Marii Britanii!


loading...

Citeste mai mult: adev.ro/nz6sla

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ce cauta nemernicul de Charles in Romania ? Sasone vinde Romania zambind!
Eminescu ataca deseori liberalii că introduseseră forme şi legi străine, menite să favorizeze afacerile străinilor în România în dauna populaţiei autohtone şi să transforme ţara într-o colonie, în care românii devin „salahori", ţaranii sunt exploataţi, înrobiţi, păcăliţi de speculatori şi nevoiţi să-şi vândă pământurile, clasele producătoare scad vertiginos, iar România nu se mai poate dezvolta în mod neatârnat. 
Maiestate, Pa!
Noi cazuri de români cărora autoritățile norvegiene le-au luat copiii. Astăzi: Familia care a învins Barnevernet, dar care nu şi-a primit copiii nici după un an
Mesajul unei bunicuţe de 100 de ani, la Centenar: Regele aista o fost primul care o stricat ţara. A vandut-o, a distrus-o apoi a bagat-o in razboi cu germanii ca el era german
Trei lucruri il interesau pe Imparatul Austriei Franz Iosef in Transilvania: Padurile, Rosia Montana si Avram Iancu -cel care vroia sa elibereze poporul roman de la sclavie
SOCANT: Gunoaiele Barnevernet ii sperie pe copiii BODNARIU ca parintii lor vor muri!!!!!!!
200.000 de romani dintre care 72.000 sasi au fost deportati in lagarele sovietice din vina REGELUI MIHAI
Români înfometaţi şi umiliţi sub ocupaţia germană
Regele Mihai l-a inlaturat pe Ceausescu ca nu mai vroia sa ii trimita prin Stanculescu renta lunara de 10 mii de dolari?
Regele Mihai: „domnul Emil Constantinescu mi-a făgăduit o grămadă de lucruri şi nu s-a ţinut de cuvânt, PE CAND ION ILIESCU IMI RESTITUIE».
DISTRIBUITI! Copiii BODNARIU in mare pericol la familiile unde sunt plasati: au prezentat lovituri, arsuri, zgarieturi si vanatai la ultima intalnire cu parintii!!! BARNEVERNET se face ca ploua!!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite