EXEMPLU DE URMAT: 41 de calugarite au refuzat CARDUL DE SANATATE

Distribuie!by Casa de Asigurări de Sănătate din Neamţ se confruntă cu o situaţie fără precedent: 41 de călugăriţe de la o mănăstire din judeţ au refuzat să primească cardurile de sănătate. La începutul săptămânii, Poşta Română a returnat CAS Neamţ 41 de carduri care trebuiau să ajungă la personalul Mănăstirii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Casa de Asigurări de Sănătate din Neamţ se confruntă cu o situaţie fără precedent: 41 de călugăriţe de la o mănăstire din judeţ au refuzat să primească cardurile de sănătate. La începutul săptămânii, Poşta Română a returnat CAS Neamţ 41 de carduri care trebuiau să ajungă la personalul Mănăstirii Dobru, din comuna Vânători-Neamţ, deoarece măicuţele de aici au refuzat să le primească de teama cipurilor.

Odată cu cardurile, la sediul CJAS Neamţ a ajuns şi o petiţie prin care măicuţele lăcaşului de rit vechi explicau refuzul cardurilor, scrie Adevărul. „Refuz includerea persoanei mele într-un sistem informatic global de supraveghere, introducerea într-un sistem a datelor privind viaţa mea privată, identitatea mea. Aceasta contravine convingerilor mele intime şi religioase şi îmi încalcă libertatea”, se arată în adresă.


Prin aceeaşi petiţie, personalul monahal al mănăstirii Dobru cere o formă alternativă la cardul de sănătate pentru a putea beneficia de serviciile medicale şi de la 1 ianuarie 2015. „Solicit o alternativă prin care să pot accesa în continuare serviciile medicale în calitate de asigurat”, se mai precizează în petiţia trimisă de măicuţe la Casa judeţeană de Sănătate. Confruntat cu situaţie de acest gen, preşedintele-director al CJAS Neamţ a declarat că va trimite adresa către Casa Naţională, singura în măsură să ia o decizie, chiar dacă, în acest moment, o soluţie legală la cererea măicuţelor nu se întrevede.

loading...

Oficialii guvernului au declarat ca s-au alocat pana acum 50 de milioane de euro pentru emiterea acestor carduri de sanatate, interesant e de ce se grabesc oficialii sa implementeze aceste carduri din moment ce nu s-a investit nimic in  spitale, scoli sau pensiile, salariile si alocatiile nu au crescut sub nicio forma.


Cererea de refuzare a cardului de sanatate o gasiti aici:Cerere de refuzare a cardului de sanatate ( pasul premergator implantului cu MICROCIP)

Cititi si aici pericolele acceptarii cardului de sanatate: DISTRIBUTI PE BLOGURI SI FACEBOOK! Dezvaluiri socante depre cardul de sanatate

Sursa: http://www.gandul.info/sanatate/maicutele-de-la-o-manastire-din-neamt-au-refuzat-cardurile-de-sanatate-13431854

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Rares Bogdan si Silviu Manastire: ofiteri in cadrul Serviciului de Informatii Externe, ambii au gradul de maior. 90% din cei pe care ii vedeti la televizor sunt OFITERI SUB ACOPERIRE ai serviciilor secrete romanesti!
Plăcerile şcolii în comunism. Cum era viaţa cu manuale unice, uniformă obligatorie şi muncă patriotică pe câmp
In tarile monarhice abuzurile de copii sunt o regula: Soţii Bodnariu şi-au auzit fetele după două luni
Apar documente care demasca minciunile despre cazurile de rujeola!!!
Președintele Donald Trump: Mă bizui pe Dumnezeu mai mult ca oricând – „Întotdeauna am simțit nevoia de a mă ruga. Biroul de președinte este atât de puternic încât ai nevoie de Dumnezeu chiar și mai mult.”
Fiind complici cu toţii la distrugerea României, pădurile Parcului Natural Bucegi dispar legal sub drujbe! Instituţiile statului avizează favorabil defrişările!
Statuia reptiliana din City of London a familiei regale britanice Windsor!
Povestea adevărată a Camillei, marea iubire a prințului Charles: bunica ei a fost copilul nelegitim al strabunicului lui Charles, facandu-i frati, adulterul si incestul fiind ceva normal la casele regale
Supa lui Hipocrate - combate cancerul, bolile de inima si de rinichi
Lunile rosii! Pregatiti sau nu, iata ca se apropie! Implicatiile profetice sunt ametitoare!
Neurochirurgul Ștefan Mindea: „Viața ni s-a schimbat foarte mult prin relația noastră cu Părintele Iustin Pârvu” (VIDEO)
COMPUTERUL CUANTIC, o noua tehnologie revolutionara
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite