Exista oameni care au fost crescuti de la nastere pentru a fi sacrificati la ritualuri sataniste si oculte

Distribuie!by Fenicienii aveau doua zeitati, Sfantul Gheorghe care a devenit divinitatea britanica care a invins dragonul, un fapt simbolic credibil. Si, de asemenea, Sfantul Mihail care, cum spune legenda, l-a izgonit pe Satana, sau aceasta forta negativa, in abis. Are aceasta simbolistica a abisului, vreo legatura cu faptul ca demonii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Fenicienii aveau doua zeitati, Sfantul Gheorghe care a devenit divinitatea britanica care a invins dragonul, un fapt simbolic credibil. Si, de asemenea, Sfantul Mihail care, cum spune legenda, l-a izgonit pe Satana, sau aceasta forta negativa, in abis. Are aceasta simbolistica a abisului, vreo legatura cu faptul ca demonii reptilieni din alta dimensiune sunt blocati cumva intr-o inchisoare spatio-temporala din care nu pot iesi; si pot iesi numai atunci cand sunt adusi in acest fel? – Da, ei vor sa iasa din acea dimensiune in care au fost aruncati si din care nu pot pleca. Aceasta inseamna de fapt abisul, sa fii intr-o alta dimensiune, care are legatura cu cea de-a patra dimensiune. Inainte ca eu sa stiu ce spun, sa-mi dau seama ce spun, ii spuneam psihiatrului meu si altor supravietuitori ca trebuie sa se fereasca de cea de-a patra dimensiune, neintelegand in acel moment tot ce se petrece. – De ce aceste ritualuri au loc in anumite momente cheie ale anului, care sunt atat de des corelate cu fazele lunii. – Pentru ca luna are o anumita influenta asupra acestei planete. Dar si Soarele. Se petrec de asemenea anumite lucruri care au legatura si cu Soarele. Dar cu Luna, este vorba despre ceva foarte ciclic. Acestea ritualuri au loc de Luna Plina, Luna Noua. Aceasta are legatura cu religia actuala sau folosesc religia druidica, pe care ei au preluat-o si, de asemenea folosesc religia egipteana. Sunt atasati de druidism, autointitulandu-se frecvent druidici sau druizi. Druidismul este legat de ciclurile lunare, care au legatura cu insamantarea pamantului si strangerea recoltei. Sunt multe astfel de zile pe care ei le pot folosi pentru scopul si rezultatele lor. Exista multe ritualizari in druidism, iar ei adora ritualizarea.
Exista oameni care au fost crescuti, de la nastere, pentru a fi sacrificati la ritualuri. Eu sunt impotriva a ceea ce spun ei foarte mult in prezent, in special cei de la Fundatia Sindromului Falsei Memorii, de cum pot disparea toti acesti oameni? Cum pot fi nascuti acesti copii? Am lucrat cu asistenta Midwhitesi, am realizat nasteri la domiciliu, si este foarte usor sa nu inregistrezi un copil la nasterea lui. Apoi, sunt acesti copii pe care ii rapesc si pe care ii aduc din alte tari si nimeni nu le simte lipsa, pentru ca sunt adusi din tari, din lumea a treia. Copii au cea mai mare si cea mai pura energie, ei sunt cea mai inalta forma de sacrificiu. Ei vor teroriza acesti copii si-i vor controla mental, iar in momentul in care vor fi adusi la ritualuri, vor fi drogati sau nu, dar atunci se vor afla intr-o stare de constiinta alterata, din cauza controlului mintii la care au fost supusi. Ei sunt folositi ca sacrificii de sange, in timpul acestor ritualuri. Pentru ca, asa cum v-am mai spus, reptilienii au nevoie de sangele lor. Ei vor lua diverse organe din aceste sacrificii umane in functie de data la care se petrece acest ritual si cu ce este asociata aceasta data. Adeseori ei sfasie portiunea gatului intre urechea stanga si cea dreapta, iar sangele va fi colectat intr-o cupa si va fi impartit intre reptilieni, iar apoi, intre oamenii care au participat la aceste ritualuri, care, chiar daca par a avea personalitati disociative, majoritatea par sa fie constienti de ceea ce fac. – Aceste ritualuri sunt rare? Cam cate au loc intr-un an, sute, mii? – Se petrece ceva in fiecare luna a anului, nu exista nici o luna in acest sistem cu 12 luni, sa nu se petreaca ceva. Si de obicei, sunt mai multe, nu doar unul. De fiecare data de luna plina… Ritualurile foarte importante se realizeaza cu ocazia solstitiului de vara si a celui de iarna. Apoi cu ocazia echinoctiului de primavara si al echinoctiului de toamna. Apoi mai sunt Soen, Baltane, Imbolc in februarie, Lunasad care este la inceputul lunii august. Exista o intreaga saptamana inainte de Baltane si, de asemenea, inainte de Soen, numita Marea Culme. – Deci, 1 mai este Baltane? – Da, 1 mai este Baltane!
Revelatiile unei mari preotese, David Icke

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite