EXORCISTUL SEF SPUNE: DIAVOLUL E IN VATICAN

Distribuie!by “Diavolul locuieste in Vatican si puteti vedea consecintele”, sustine parintele Amorth la cei 85 de ani ai sai, dupa ce a fost sef exorcist al Vaticanului, timp de 25 de ani. “Se poate ascunde, sau poate vorbi multe limbi straine si sa para foarte simpatic, sau carismatic”, spune parintele. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Diavolul locuieste in Vatican si puteti vedea consecintele”, sustine parintele Amorth la cei 85 de ani ai sai, dupa ce a fost sef exorcist al Vaticanului, timp de 25 de ani.
“Se poate ascunde, sau poate vorbi multe limbi straine si sa para foarte simpatic, sau carismatic”, spune parintele.
Influenta malefica a lui Satan se poate vedea in cele mai inalte ierarhii ale Vaticanului, cu cardinali care nu cred in Iisus, sau episcopi care au legaturi cu demoni, mai explica parintele.
Intr-un interviu dat in 1973 ziarului ” La Repubblica”, parintele a explicat ca filmul “Exorcistul” reda exact cum se manifesta oamenii posedati.
“Orice poate iesi din gura lor, obiecte din fier lungi ca degetul dar si petale de trandafiri”, poveste parintele care sustine ca a facut peste 70.000 de exorcizari.

Printele Amorth, care este si presedintele asociatiei de exorcisti, sustine ca si Hitler si Stalin erau posedati de diavol. Intr-un interviu din 2006 la radioul Vaticanului, a sustinut: ” Bineinteles ca diavolul exista si nu poate poseda doar o singura persoana ci si grupuri mari si populatii intregi.Sunt convins ca nazistii erau toti posedati”.


loading...

Parintele a condamnat de asemenea cartile Harry Potter, spunand ca sunt foarte periculoase, pentru ca se joaca cu ocultisme, arta satanica si deschid calea de posedare copiilor.

Parintele Gabriel Amorth spune ca a vazut oameni posedati care vomitau cioburi de sticla si bucati de fier.


Sursa: The Telegraph

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite