Experții vorbesc: Mamele exigente cresc copii de succes care reușesc în viață!

Distribuie!by Părinții v-au ordonat să vă faceți temele sau să vă curătați camera? Mulți dintre noi au crescut în familii cu părinți stricți, care au întotdeauna ceva de învățat. Multe mame însă, își cocoloșeau constant copiii și încercau să controleze în maniera aceasta totul. Un profesor de la Universitatea din Essex, cunoscut sub numele de Erica Rascon, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Părinții v-au ordonat să vă faceți temele sau să vă curătați camera? Mulți dintre noi au crescut în familii cu părinți stricți, care au întotdeauna ceva de învățat. Multe mame însă, își cocoloșeau constant copiii și încercau să controleze în maniera aceasta totul.

Un profesor de la Universitatea din Essex, cunoscut sub numele de Erica Rascon, a realizat un studiu care a arătat că mamele care au fost stricte au copii de succes. Mulți copii de succes au mame foarte solicitante. Acest studiu a analizat sondajele a peste 15 000 de copii.


Potrivit lui Erica, “măsura așteptărilor din acest studiu reflectă o combinație de aspirații și credințe cu privire la probabilitatea accesului la învățământul superior, declarată de majoritatea părinților, în majoritatea cazurilor mamă”.

Se confirmă faptul că acei copii ai căror mame au avut așteptări mari sunt mai încrezători decât alții. Un alt lucru interesant este că acele fiice cu mame stricte au șanse de 4% mai mici de sarcină prematură.


loading...

Copiii cu mame stricte au avut mai mult succes când vine vorba de colegiu și mai târziu și-au găsit o slujbă frumoasă. Sună puțin incredibil, dar este de fapt adevărat.

În timp ce eram crescuți, vedeam mamele stricte ca inamici, dar multedintre ele sunt principalul motiv pentru care acum reușiți. Viața ta poate arăta ca un iad viu, dar când îmbătrânești, îi vei mulțumi mamei tale.

Apoi apreciați tot efortul depus pentru a vă îndrepta spre drumul cel bun.

http://www.astazi.biz/expertii-vorbesc-mamele-exigente-cresc-copii-de-succes-care-reusesc-in-viata/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Avertisment- Puneti-va la adapost alimente sa nu se intample aici ce s-a intamplat in Venezuela unde oamenii isi dau in cap pentru o paine | Elita mondiala doreste sa se intample asta si in ROMANIA, dupa ce ne-au luat pamanturi, ne vor lua mancarea din supermarketuri!!!!
Cristiana Anghel: Guvernul Cioloș nu este un guvern românesc. Dacă până acum am venit îmbrăcată normal, astăzi am venit îmbrăcată în negru din cauza guvernului (VIDEO)
Prinderea lui Sebastian Ghiță are ca scop distragerea atenției publice de la legea vaccinării obligatorii
TREBUIE VAZUT: Documentar in care prof.Kent Hovind demonteaza evolutia
Baal-kaan: regele satana si razboaiele din Balcani
ITALIA. PROCES CARE A DURAT 3 ANI, ÎN URMA CĂRUIA AU RECUNOSCUT VACCINUL CA FIIND DREPT CAUZA PRINCIPALĂ A MORȚII UNUI COPIL Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Italia. Proces care a durat 3 ani, în urma căruia au recunoscut vaccinul ca fiind drept cauza principală a morții unui copil
75% dintre copiii care au primit vaccinuri într-un oraș mexican acum sunt morţi sau spitalizaţi
Două românce care locuiesc în Italia au anunţat că se căsătoresc: „Suntem împreună de 15 ani“
Catalin Avramescu: SRI si SIE trebuie desfiintate. Romania a fost jefuita la trei maini in timp ce serviciile "vegheau"
De ce se împuţinează românii. Soluţii pentru oprirea declinului demografic
VIDEO Trafic de organe cu SRI și armată? Dezvăluiri incendiare despre medicul Mihai Lucan
Norvegia, țara care răpește copii pentru “îndoctrinare religioasă”, dar organizează paradă pentru “homosexualitatea infantilă”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite