EXPLOZIV | Cioloş a cheltuit 2 miliarde de euro în ultimele 2 săptămîni de mandat! După 12 Decembrie ! După ce a pierdut alegerile!

Distribuie!by Mi-a atras atentia raspunsul golanesc al unor fosti tehnocrati din guvernul Ciolos, in frunte cu celebrul oengist  Drula, frate cu Suca! Dragnea a pus o intrebare legata de vreo 10 miliarde de lei din Bugetul de Stat (aproximativ 4%!), bani pe care nu i-a mai gasit! In loc sa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mi-a atras atentia raspunsul golanesc al unor fosti tehnocrati din guvernul Ciolos, in frunte cu celebrul oengist  Drula, frate cu Suca!

Dragnea a pus o intrebare legata de vreo 10 miliarde de lei din Bugetul de Stat (aproximativ 4%!), bani pe care nu i-a mai gasit!


In loc sa primeasca un raspuns concret, Drula il face „Dorel” pe Dragnea. In completare, fostul premier Ciolos vine si el cu doua injuraturi birjaresti! Ceea ce nu prea ii statea in caracter…pina acum!

Daca totusi nu ar fi vorba de atita amar de banet, ii lasam sa se injure intre ei !


Insa la cele 10 miliarde de lei „lipsa”, nu Dragnea ci romanii ar fi meritat un raspuns pe stil contabil de la Ciolos! Vax!

Asa ca am facut niste sapaturi si am aflat cu stupoare ca Ciolos ne-a mintit si ne-a ascuns adevarul! Intre 12 Decembrie 2016 si 28 Decembrie 2016, deci imediat dupa pierderea alegerilor, si in timp record de 2 saptamini, Ciolos a cheltuit 2 miliarde de euro!!! Adica aprox 4% din Bugetul de Stat!!!

Intrebare Mesieur Ciolos: pe ce?! Eu cred ca puteti sa-l injurati pe Dragnea non stop dar va cer sa dati explicatii romanilor privind graba, misterul si destinatarii celor 2 miliarde de euro pe care i-ati cheltuit dupa 12 Decembrie 2016, cind stiati deja ca nu veti mai fi Premier!

Asteptam un raspuns urgent. Sintem citeva milioane de romani! In rest, voi intre voi, puteti si sa va scuipati intre ochi! Dar nu ne mai luati la misto! Doua miliarde de euro sint banii nostri, nu ai vostri! 

loading...

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

EXPLOZIV | Cioloş a cheltuit 2 miliarde de euro în ultimele 2 săptămîni de mandat! După 12 Decembrie ! După ce a pierdut alegerile!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Pentru ce au murit atâţia tineri la Revoluţie ?!? MOŞTENIREA neştiută a lui Ceauşescu!
Povestea adevărată a Camillei, marea iubire a prințului Charles: bunica ei a fost copilul nelegitim al strabunicului lui Charles, facandu-i frati, adulterul si incestul fiind ceva normal la casele regale
Laura Condrea: Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine.
MARTURIILE CUTREMURATOARE DESPRE STAPANII LUMII ALE SAVANTULUI ANGHEL RUGINA
Părintele Dan, fost director al Bancorex în anii '90, spune că undeva, sus, s-a decis îngroparea Flotei României: Flota era foarte bine, era pe picioare, naviga, se putea salva. Au fost lichidate, una câte una, peste 230 de nave
Mii de credinciosi de religii diferite au infruntat ploaia pentru a cere familii doar intre barbati si femei| S-a ajuns sa trebuiasca sa protestezi pentru normalitate!
#Rezistentii au intrat la Neversea ca oile doar cu cip in bratari RFID oferite de Raiffeisen, caci seful corporatiei a participat activ in iarna la proteste alaturi de ei
Biriș: Eu plătesc CASS de 190 de lei, iar secretara mea, care câștigă de 20 de ori mai puțin decât mine, plătește 700 de lei. Unde este echitatea?
LUMEA IN PRAGUL COLAPSULUI! ECONOMIA MONDIALA INTRA INTR-O CRIZA FINANCIARA MAI GRAVA CA CEA DIN 2008!
Magistrala Albastră împlineşte 33 de ani! Dupa revolutie nu s-a mai progresat cu nimic! (VIDEO)
Acest antibiotic natural distruge 650 tipuri diferite de bacterii, virusuri, fungi, infectii in 72 de ore, un antibiotic farmaceutic distruge doar 6 tipuri de germeni
Ce se intampla in corpul tau cand consumi CURMALE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite