Familia Regala a inceput lupta pentru parale, gata cu vorbele frumoase despre Centenar, poporul roman, Basarabia

Distribuie!by   Frumoase vorbe am mai auzit noi din gura principesei Margareta despre Centenar, despre Basarabia si despre iubirea fata de popor. Din nefericire, faptele contrazic total eleganta abureala a Femiliei Regale.   Probabil suparati ca Legea Casei Regale, prin care cuplul Duda-Margareta urmau sa mai suga bani grei pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Frumoase vorbe am mai auzit noi din gura principesei Margareta despre Centenar, despre Basarabia si despre iubirea fata de popor. Din nefericire, faptele contrazic total eleganta abureala a Femiliei Regale.

 

Probabil suparati ca Legea Casei Regale, prin care cuplul Duda-Margareta urmau sa mai suga bani grei pentru un trai de vis, a fost data de pamant, cei doi s-au gandit sa ii arate pisica statului roman. Si, desigur, sa mai jepcuiasca niste parale. Mai precis, mai mult de un milon de lei. Noi.


Codrul, frate cu Duda

Familia regala cere statului roman despagubiri de peste un milion de lei pentru padurile din zone de protectie pe care nu le poate exploata. Un proces este pe rol la Curtea de Apel Oradea, iar primul termen a fost fixat pentru data de 2 mai a acestui an. Procesul a fost deschis de Majestatea sa Regele Mihai si este continuat acum de mostenitoarele sale, principesele Margareta, Elena, Sofia si Maria. Care iubesc poporul roman de nu mai pot, dar i-ar lua toate economiile ca s-o duca ele ca-n Rai. Pai, daca nu mai puteti de iubire de neam, renuntati la procesele astea de inavutire si lasati codrii sa ramana ce au fost mereu: fratii romanului, nu ai Familiei Regale!


Parale, parale

loading...

Obiectul proceselor este acordarea unor compensatii financiare de catre statul roman pentru produsele de masa lemnoasa pe care reprezentantii Casei Regale, in calitate de proprietari, nu le pot recolta de pe cele aproape 1300 de hectare de padure din judetul Arad, de pe domeniul de la Savarsin. Statul roman acorda despagubiri in aceste situatii, pe baza unei hotarari de Guvern din iunie 2017. Nu este singura zona in care Casa Regala nu poate exploata padurea, suprafete similare mai sunt in judetele Brasov si Prahova. Deci, ar fi de asteptat noi si noi procese prin care cuplul Duda –Margareta isi va manifesta dragostea si respectul pentru poporul din mijlocul caruia au izvorat. Probabil, acum, Regele Mihai se zvarcoleste in coparseu.

Cititi mai mult: http://www.national.ro/news/familia-regala-a-inceput-lupta-pentru-parale-619662.html/#ixzz5Bkds3iQS
enational.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite