Familia regală cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru ca nu poate baga drujba in padure. Acum intelegeti legatura Casei Regale cu legea PSD de exploatare a zonelor protejate?

Distribuie!by Acum intelegeti legatura Casei Regale cu legea PSD de exploatare a zonelor protejate? Familia regală cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru pădurile din zone de protecţie pe care nu le poate exploata. Un proces este pe rol la Curtea de Apel Oradea, iar primul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Acum intelegeti legatura Casei Regale cu legea PSD de exploatare a zonelor protejate?

Familia regală cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru pădurile din zone de protecţie pe care nu le poate exploata. Un proces este pe rol la Curtea de Apel Oradea, iar primul termen a fost fixat pentru data de 2 mai a acestui an.


principesa margareta regina fb
FOTO: Facebook. Familia Regală a României

Procesul a fost deschis de Majestatea sa Regele Mihai şi este continuat acum de moştenitoarele sale, principesele Margareta, Elena, Sofia şi Maria.

Obiectul este acordarea unor compensaţii financiare de către statul român pentru produsele de masă lemnoasă pe care reprezentanţii Casei Regale, în calitate de proprietari, nu le pot recolta de pe cele aproape 1300 de hectare de pădure din judetul Arad, de pe domeniul de la Săvârşin.


loading...

Statul român acordă despăgubiri în aceste situaţii, pe baza unei hotărâri de Guvern din iunie 2017. Nu este singura zonă în care Casa Regală nu poate exploata pădurea, suprafeţe similare mai sunt în judeţele Braşov şi Prahova.

Procesul care are obiect pădurea din Săvârşin trebuia să înceapă la Tribunalul Bihor, care însă şi-a declinat competenţa de soluţionare în favoarea Curţii de Apel Oradea.

Primul termen al procesului din reprezentaţii Casei Regale, ministerul Apelor şi Pădurilor şi Garda Forestieră Bihor este fixat pe 2 mai.

Redactor: Bogdan Băcilă

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/familia-regala-proces-la-curtea-de-apel-din-oradea-urmasii-regelui-mihai-cer-statului-un-milion-de-lei-904063

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

REPORTAJ: Ciugud, comuna cu utilităţi în fiecare casă, piste de biciclete şi drumuri asfaltate chiar şi între parcelele agricole
Au spus ca nu mai sunt bani pentru plata pensiilor dar au plecat in Luxemburg si au promis acolo ca vor promova monarhia in tara
Cat de bogata este Gabi Firea. Sase pagini cu terenuri, masini, bijuterii si conturi bancare | Cum a reusit sa se imbogateasca?
SOV : SRI a creat USR . Credeți că retardul ăla putea face un partid?
Ce-ar fi daca v-as spune ca ei nu va invata drepturile in scoala, pentru ca e mai usor sa vi le ia daca nu stiti care sunt!!!
28 august 1916 Primul Razboi Mondial: Germania declara razboi Romaniei | Casa Regala a Romaniei i-a obligat la sacrificiu pe taranii romani, analfabeti si fara drept de vot, carne buna de tun
Hidoşenia masonică
Ce salariu primeste seful masonilor romani pentru aceasta functie! Radu Balanescu care conduce Marea Loja Nationala este si director la spitalul "Grigore Alexandrescu"
Piața Lui Soros și Realitatea TV au cântat în această seară "Mai bine SOROȘIȘT decât Comunist" Păi, măi analfabeților SOROȘIST înseamnă NEOCOMUNIST. Își bate joc REȚEAUA SOROS cum vrea de voi din cauza analfabetismului vostru
Donald Trump: Costul programului F-35 a iesit de sub control, miliarde de dolari vor fi salvate dupa 20 ianuarie / Lockheed isi apara avionul de lupta
Un preot călugăr, scrisoare deschisă lui Iohannis: Nimic NU dovedește că respectați CREDINȚA și valorile acestui NEAM. Vreți să fiți președintele nostru sau un STĂPÂN STRĂIN peste hotarele României?
Shimon Peres, preşedintele Israel: România a salvat 400.000 de evrei. Mulţumesc poporului român
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite