Familia Regală vrea să fie SCUTITĂ de taxa pe Castelul de la Săvârșin, pentru că Regele Mihai e veteran de război

Distribuie!by Familia Regală a solicitat, la începutul anului, autorităților din comuna Săvârșin, Arad, scutirea de la plata taxelor locale, invocând prevederi din Legea 44/1994 privind veteranii de război și din noul Cod Fiscal. Informația a fost confirmată pentru HotNews de Ioan Vodicean, primarul comunei Săvârșin. Suma se ridică la 33-35 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Familia Regală a solicitat, la începutul anului, autorităților din comuna Săvârșin, Arad, scutirea de la plata taxelor locale, invocând prevederi din Legea 44/1994 privind veteranii de război și din noul Cod Fiscal. Informația a fost confirmată pentru HotNews de Ioan Vodicean, primarul comunei Săvârșin. Suma se ridică la 33-35 de mii de lei anual.
Biroul de presă al Majestatii Sale a precizat, într-un comunicat, că cererea de scutire respectă noul Cod fiscal, care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2016.
Informatia apare în contextul în care regele Mihai se regăsește pe lista publicată de ANAF, cu o datorie de peste 4 milioane de lei.
Potrivit reprezentantilor Casei Regale, citați de tvr.ro, este vorba despre obligații fiscale contestate, iar procedura judiciară e în curs.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
5 antidepresive naturale- Gradinaritul este fantastic

Concret, efectiv, rămânem fără pământ în propria țară! VĂ RUGĂM SĂ DAȚI MAI DEPARTE! E un subiect care ne privește pe toți, pe noi și pe cei care vin după noi…

Concediul la români, în opinia specialiştilor în psihologie: combinaţie de nervi, îmbuibare, grătar, mici şi bere

Adevăraţii proprietari ai vilei din Miami (800.000 de dolari) sînt soţii Carmen şi Klaus Iohannis – de unde banii?

Fanteziile lui Charles…

Închide