Familia secretă a lui Ion Iliescu. Regele Cioabă

Distribuie!by Bunicul lui Ion Iliescu, bolşevic urmărit de poliţia ţaristă Vasili Ivanovici a fost un evreu rus, bolşevic, un puşcăriaş periculos care a fugit din Rusia şi a fost urmărit de poliţia ţaristş. S-a stabilit în Olteniţa în 1895 ca argat şi băiat de prăvălie la un grec, poreclit Ţăndărică, de pe strada Heliade […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Bunicul lui Ion Iliescu, bolşevic urmărit de poliţia ţaristă

Vasili Ivanovici a fost un evreu rus, bolşevic, un puşcăriaş periculos care a fugit din Rusia şi a fost urmărit de poliţia ţaristş. S-a stabilit în Olteniţa în 1895 ca argat şi băiat de prăvălie la un grec, poreclit Ţăndărică, de pe strada Heliade Rădulescu nr. 1 şi şi-a schimbat numele pentru a-şi pierde originea ca mai toţi evreii aciuiţi în România, în numele de Iliescu, după 1900.

S-a încurcat cu Maria Savu (sora cârciumarului Anghel Savu, care avea cârciuma pe strada I. H. Radulescu, nr. 2) cu care, s-a căsătorit în 1900-1901. Anghel Savu, era român, fugit din Bulgaria fraudulos, traversand Dunărea şi stabilit în Olteniţa. Acesta, le-a facut Mariei şi lui Vasile, o dugheană în care, vindeau diverse, pe strada I.H. Rădulescu, nr. 6-8. Vasili Iliescu, fost Ivanovici şi Maria, fosta Savu, au avut doi băieţi şi două fete (Alexandru, tatăl lui Ion Iliescu, Eftimie, viitorul călău al poporului roman, Aristita si Verginia). Vasili Ivanovici, a fost foarte bun prieten cu Dobrogeanu Gherea, evreu venit din Rusia, pe numele său adevărat Katz.


loading...
Prietenul bunicului lui Iliescu, paraşutat prin Decret Regal
George Calinescu, precizează în „Istoria Literaturii Romane“: Dobrogeanu Gherea, evreu venit din Rusia în mod suspect şi fraudulos, «paraşutat», a fost împământenit prin Decret Regal, din eroare şi diversiune, susţinut fiind chiar de Titu Maiorescu!“ Aici, atentie la diversiunea promovată de Ion Iliescu în presa, prin care se sugerează că bunicul lui, ar fi fost  un ţăran, Păun, de lângă Olteniţa.
Mama vitregă a lui Iliescu, spioană la ruşi
Mama vitregă a impostorului Ion Iliescu, a fost după 1944, servitoare şi bucătăreasă la Ana Pauker. După 1945, Gheorghiu Dej, a alfabetizat-o – pentru că nu ştia carte – şi a trimis-o în Agenţia Economică a României de la Sofia, unde a stat mai multă vreme. De la Sofia, Gheorghiu Dej a avansat-o şi a trimis-o la Moskova, tot la Agenţia Economică Română, dar după puţin timp, fiind deconspirată ca spion, la cererea ruşilor a fost retrasă, adusă în ţară şi numită Director General la Vămile Române, de unde s-a pensionat.
wMarita Iliescu, s-a prezentat cu un Carnet de Luptător în războiul din Spania (alături de Walter Roman tăticul lui Petre Roman), la Asociaţia Luptătorilor Antifascişti, spre a se înscrie în aceasta. Desi un fals, dar s-a făcut la intervenţia lui Ion Iliescu, beneficiind de multe si mari drepturi necuvenite. La recepţiile date de Ceauşescu, niciodată Ion Iliescu, nu a mers cu soţia sa Nina Bercovici (evreică şi ea) ci cu Marita, mama lui vitregă!
Unchiul lui Iliescu, criminal de meserie pe vremea lui Dej
Unchiul Eftimie Iliescu: Unchiul lui Ion Iliescu, fratele lui Alexandru Iliescu, fost ofiţer de securitate, a participat la represiunea şi „decapitarea“ poporului roman, în timpul lui Dej, fiind adjunctul criminalului Alexandru Drăghici, Ministru de Interne în aceea perioadă. Dupa moartea lui Stalin, acelasi Dej, l-a demis şi l-a numit Director la Fabrica de Încălţăminte, „Pionierul“. Alcoolic fiind, într-o altercaţie specifică beţivilor, l-a ucis pe şeful cantinei. A fost arestat şi condamnat la 17 ani închisoare. Se pare că acolo şi-a găsit şi sfârşitul.
De remarcat ca Ion Iliescu, ascunde cu dârzenie originea sa criminală, compromiţătoare, lucru firesc din punctul lui de vedere, în faţa poporului român, pe care a reuşit astfel să-l păcălească şi să-l umilească după 1989.
Bunicul lui Iliescu a stat ilegal în România
Investigaţiile făcute pentru perioada 1901-1902, nu au dus la concluzia că ar fi existat un decret regal de împământenire a lui Vasili Ivanovici, aşa cum s-a făcut în cazul lui Dobrogeanu Gherea, Constantin Stere, Ioan Slavici şi alţii. Se poate trage concluzia, că Vasili Ivanovici, decedat la Olteniţa în 1965, la vârsta de 88 ani, a fost evreu basarabean, născut în jurul anului 1877, aciuit fraudulos, fără cetăţenie la Olteniţa.
Iliescu, fiu de tigancă căldărară
Tatăl lui Ion Iliescu: Alexandru Iliescu. Alexandru Iliescu, baiatul cel mare al lui Vasili Ivanovici – Iliescu apoi, s-a născut în Olteniţa în 1901, căsătorindu-se în 1929 cu Maricica, o ţigancă de origine bulgară, din neamul căldărarilor, analfabetă, care vorbea prost româneşte şi care e adevărata mama a lui Ion Iliescu. Maricica, era fata lelei Stoica, ţigancă din Olteniţa, venită din Bulgaria şi care locuia într-o cocioabă insalubră, pe o strada paralelă cu strada I. H. Rădulescu; neştiindu-se cine era tatăl ei. Ion Iliescu, s-a născut în aceste condiţii insalubre, în Olteniţa, în data de 03 Martie 1930; an în care Alexandru Iliescu tatăl său, a fugit în Rusia, unde a stat până în anul 1935. Maricica, mama adevarată a lui Ion Iliescu, moare în 1932, fiind înmormântată la Olteniţa (atentie la diversiunea cu Maria Ivanus, din Bucuresti, ca ar fi mama lui Iliescu).
Tatăl lui Iliescu a conspirat împotriva României
Alexandru Iliescu a dus în Rusia o activitate conspirativă împotriva Romaniei, fiind Kominternist, NKVD-ist trădător, omul lui Stalin. Casa lui Alexandru Iliescu din Olteniţa, era casa conspirativă a Kominternului şi NKVD-eului. In Rusia, Alexandru Iliescu, a avut tot felul de ocupaţii printre care şi hamal şi a avut se pare şi copii nelegitimi. In 1935, Alexandru Iliescu s-a întors din Rusia, fiind condamnat la 12 ani inchisoare, pentru trădare de ţară (milita pentru dezmembrarea Romaniei si trecerea Basarabiei la ruşi); închisoare executată cu intermitenţă. In închisoare, a fost turnător la poliţie. Tot în această perioadă, Alexandru Iliescu s-a încurcat cu Maria, nevasta unui coleg de puşcărie, Ivanus, un bolşevic periculos. Cu aceasta, Alexandru, a făcut un copil din „flori“: Eugen, frate vitreg al lui Ion Iliescu, securist adus în coşciug metalic sigilat, din Orientul Mijlociu.
Iliescu şi legătura de familie cu clanul ţigănesc Cioabă
rrPrecizare: In 1940, Alexandru Iliescu s-a căsătorit cu Marita, ţiganca din Maramureş, sora bună a mamei lui Ion Cioabă din Sibiu, autointitulat Rege al ţiganilor, cu care a avut doi băieţi; fraţii vitregi ai lui Ion Iliescu, Mircea şi Crişan, veri primari cu Cioabă. Unul a fost Ataşatul Militar al Romăniei la Moskova iar celălalt Director Adjunct la IRSOP, prin influenţa lui Ion Iliescu, deşi erau semianalfabeţi.
Să nu ne mai mirăm de ce prima măsura pe care a luat-o Ion Iliescu după ce a pus mâna pe putere, a fost restituirea aurului la ţigani. Alexandru Iliescu, a decedat în 1945 la Olteniţa, la o manifestare de 1 Mai în tribună, beat, cu sticla de ţuică în mână. Ce se mai poate spune?
Daniel Sebastian Suta
sursa.http://turnul.blogspot.ro/2013/11/dezvaluiri-bomba-despre-cine-este-ion.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite