FANTASTIC:Panouri publicitare transformate in locuinte pentru oameni ai strazii

Distribuie!by  O echipa de arhitecti si designeri din Slovacia, propune o idee inovatoare care sa vina in ajutorul oamenilor fara adapost; transformarea panourilor publicitare de pe marginea drumurilor in mici camine, apartamente, pentru persoane fara casa scrie Bored Panda.Pe cand si la noi?       Panourile publicitare ar putea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 O echipa de arhitecti si designeri din Slovacia, propune o idee inovatoare care sa vina in ajutorul oamenilor fara adapost; transformarea panourilor publicitare de pe marginea drumurilor in mici camine, apartamente, pentru persoane fara casa scrie Bored Panda.Pe cand si la noi?

 

 

 


Panourile publicitare ar putea fi transformate în apartamente cu două camere, în formă triunghiulară, după cea a panourilor şi ar cuprinde o bucătărie, un spaţiu tip “office”, un pat cu spaţiu de depozitare şi chiar şi o baie. Echipa din spatele ideii, DesignDevelop, explică proiectul pe site-ul său: “Proiectul Gregory urmăreşte optimizarea structurilor de tip panouri publicitare de exterior. Acestea necesită lucrări minime de întreţinere, cu costuri reduse, care ar putea fi susţinute de închirierea panoului publicitar pentru reclame la exterior” (adică din scopul iniţial al panourilor). Practic din banii castigati din reclama s-ar putea sustine si un caz social, nu toti banii sa mearga in Primarie sau in buzunarul statului.

Imaginile de mai jos sunt doar propuneri ale echipei de arhitecţi (nu sunt reale, doar digitale), menite să ne prezinte felul în care “casa din panou” ar arăta, la final. Iar ideea nu este deloc rea, dimpotrivă, are un potenţial serios. Deocamdată, proiectul este gândit să fie implementat în Slovacia (dacă va găsi susţinere), datorită accesului relativ facil la apă şi energie al acestor case-panouri. Însă, în funcţie de avantajele sau dezavantajele unei zone sau ale alteia, cu modificări cerute de acestea, proiectul ar putea fi pus în practică oriunde în lume.


 

bilboard-houses-for-homeless-project-gregory-4

loading...

bilboard-houses-for-homeless-project-gregory-6

bilboard-houses-for-homeless-project-gregory-3

bilboard-houses-for-homeless-project-gregory-5

bilboard-houses-for-homeless-project-gregory-7

 

Mai multe informaţii: Project Gregory

http://totb.ro/panouri-publicitare-transformate-in-locuinte-pentru-oamenii-strazii/


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Dezvăluiri făcute de Iulian Vlad, fostul șef al Securității: Ideologul Revoluției din 1989 a fost Silviu Brucan. A fost agent al rușilor, al americanilor și al israelienilor
ESTE UN MIRACOL! CUM S-A VINDECAT UN BARBAT DIAGNOSTICAT CU CANCER DE PROSTATA IN FAZA TERMINALA!
CEL MAI IEFTIN ANTIBIOTIC: PURIFICA AERUL, OPRESTE TUMORILE SI LUPTA IMPOTRIVA REUMATISMULUI!
Copiii nevaccinați sunt mai sănătoși decât cei vaccinați, arată studiile
Grigore Leșe susține că nu i s-a spus că urmează să apară într-un clip contra Catedralei Mântuirii: O să cer să mă scoată AFARĂ din videoclip. Eu nu am nimic împotriva Catedralei, nu am ce căuta într-o poveste din asta
Antonie Iorgovan, ultima mare indiscreție
Operatiuni sub Drapel Fals in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre serviciile secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
Remus Cernea pervertitul mafiei oculte Soros Co. vrea ca sa li se dea copiilor puterea de a decide daca sa faca sau nu ora de religie : Dacă părinţii sunt credincioşi şi copilul este ateu, este posibil ca părinţii să-l oblige pe copil să se înscrie la ora de religie? O altă propunere controversată a lui Remus Cernea: parteneriat civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, dupa care urmeaza Pedofilia care este pe cale sa fie acceptata in anumite tari Europene !!
Exista oameni care au fost crescuti de la nastere pentru a fi sacrificati la ritualuri sataniste si oculte
Fericirea este iubirea pe care o cultivi singur
De ce vei ramane toata viata un taximetrist cu facultate.
Frankincense Oil Found To Suppress Cancer
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite