Faptul ca Obama nu l-a gratiat pe Snowden este inca o dovada ca sistemul nu te apara pe tine cetatean de rand, ci pe ei elita, de popor!!!

Distribuie!by Fostul consultant al Agenţiei de Securitate Naţională a SUA (NSA), Edward Snowden, a declarat luni că nu se aşteaptă să fie graţiat de preşedintele Barack Obama înainte ca acesta să plece de la Casa Albă şi preşedinţia SUA să fie preluată de Donald Trump, a cărui abordare se anunţă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul consultant al Agenţiei de Securitate Naţională a SUA (NSA), Edward Snowden, a declarat luni că nu se aşteaptă să fie graţiat de preşedintele Barack Obama înainte ca acesta să plece de la Casa Albă şi preşedinţia SUA să fie preluată de Donald Trump, a cărui abordare se anunţă a fi şi mai fermă, informează AFP. ‘Nu contez pe asta’, a afirmat Edward Snowden într-un interviu publicat luni de Yahoo News.

Americanul Snowden, refugiat în prezent în Rusia, a fost inculpat pentru spionaj după ce a dezvăluit în 2013 amploarea sistemului american de supraveghere a comunicaţiilor şi internetului. În prezent, el este pasibil de o pedeapsă de 30 de ani închisoare în ţara sa. Din septembrie, mai multe organizaţii fac campanie pentru a cere graţierea de către preşedintele american a lui Edward Snowden, considerat de unii un erou care a contribuit la îmbunătăţirea legilor privind protecţia vieţii private în SUA.


loading...

El a primit sprijinul mai multor personalităţi, printre care cofondatorul companiei Twitter, Jack Dorsey, sau miliardarul George Soros. Avocaţii lui Snowden încearcă să obţină graţierea din partea lui Barack Obama înainte de încheierea mandatului său, la 20 ianuarie, sau o renegociere a pedepsei. Succesorul lui Obama la Casa Albă, Donald Trump, l-a calificat în timpul campaniei electorale pe Edward Snowden drept ‘trădător absolut’. ‘Mă voi ocupa de el cu seriozitate’, a promis miliardarul, conform Agerpres. Snowden a recunoscut în interviu că dosarul său îl pune pe preşedintele Obama într-o situaţie dificilă. ‘Sper că el a înţeles un lucru, iar după ultimele sale declaraţii sper că el a înţeles acest lucru, că acţiunile mele, acest tip de jurnalism, au trezit îngrijorări legitime’, a afirmat fostul consultant al NSA.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite