Fața neștiută a NASA: biserica astronauților

Distribuie!by „Se spune că în tranșee nu există atei, dar cred că nici în rachete nu sunt”, spune colonelul catolic Mike Good. Astronautul este convins că panoramele inspiratoare pe care le-a văzut din spațiu i-au întărit credința. „Se spune că în tranșee nu există atei, dar cred că nici în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Se spune că în tranșee nu există atei, dar cred că nici în rachete nu sunt”, spune colonelul catolic Mike Good. Astronautul este convins că panoramele inspiratoare pe care le-a văzut din spațiu i-au întărit credința.

„Se spune că în tranșee nu există atei, dar cred că nici în rachete nu sunt”, spune colonelul catolic Mike Good. Astronautul este convins că panoramele inspiratoare pe care le-a văzut din spațiu i-au întărit credința.


Un aspect care se cunoaște mai puțin este faptul că angajații NASA umplu băncile din bisericile care înconjoară Johnson Space Center. Una dintre acestea este Biserica Prezbiteriană Webster, denumită și „biserica astronauților”, unde astrounați celebri precum John Glenn, Buzz Aldrin, Jerry Carr, Charlie Bassett și Roger Chaffee au fost membri activi. În luna iulie, biserica Webster va aniversa servirea primei comuniuni (împărtășania pentru ortodocși) pe lună, de către astronautul Buzz Aldrin.
Deși NASA nu furnizează resurse spirituale sau obiecte religioase – Bibliile, crucile, icoanele, cărțile de rugăciuni – se află printre cele mai des întlnite obiecte personale pe care membrii echipajelor le luau în spațiu, confirmă purtătorul de cuvânt James Hartsfield.
„Oamenii de la NASA sunt mai credincioși și aceasta este vocația lor”, a spus pentru chron.com un lider spiritual local. „Ei au o poziție pe care pastorii nu o pot avea și pot vorbi despre slava lui creației lui Dumnezeu așa cum se vede ea din spațiu.”, a adăugat Matt Walden, enumerând o serie de membrii NASA care și-au folosit carierele ca un mijloc pentru slujirea creștină.
Credința a fost o forță motivatoare întotdeauna la NASA este de părere Kate Shellnutt, jurnalist de religie la Houston Chronicle.

loading...

Faţa neștiută a NASA: biserica astronauţilor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

La 72 de zile de la prăbușirea avionului, poliția a descoperit un secret teribil ascuns în munți. Dar aflând întreaga istorie, au știut că era imposibil de condamnat.
Ministerul Sănătății ne învață că trebuie să avem încredere în vaccinuri, dar ascunde problema dezinfectanților diluați din spitale
BNR anunta vremuri grele in Romania: O noua criza economica este aproape o certitudine!
Distribuiţi să vadă toţi primarii! Oraşul din România care îşi produce singur, din gunoi, curentul electric
De ce amână IKEA deschiderea celui de-al doilea magazin din România, deși a fost construit? Criza forței de munca. Nu găsesc oameni bine pregătiți care să accepte salarii "de România"
Declarație halucinantă făcută de un oficial al statului: Aproape un miliard de euro au fost scoși din România în ultimii cinci ani! Schema fraudării
Iata parolele Wi-FI din toate aeroporturile din lume!
Tehnocrații vor să dea CEC Bank-ul pe mâna familiei Rothschild!
Presa elenă: Preot ortodox grec bătut de migranți sirieni chiar în curtea Bisericii
Fără precedent: Un ONG a înaintat o plângere la SRI împotriva Institutului „Elie Wiesel”: Creează FALSA idee că în România ar exista un val de antisemitism împotriva căruia simte că are menirea de a lupta
Președintele Parlamentului din Ungaria: Nu vrem societatea deschisă a lui Soroș, nu vrem nebunia gender, vrem ca băieții noștri să fie bărbați, iar femeile noastre să dea naștere la copii
Lipie făcută în casă: Iată reţeta pentru a prepara pită arăbească în cel mai simplu mod!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite