Fața nevăzută a Castelului Peleș: Regina Elisabeta a organizat ședințe de spiritism care l-au speriat pana si pe Carol I

Distribuie!by Castelul Peleș este unul din cele mai cunoscute simboluri istorice ale României. Este foarte îndrăgit de către turiști, dar ascunde povești de care puțini oameni au auzit. Castelul Peleș este un muzeu care a putut fi vizitat chiar și pe vremea regelui Carol. Aici regina Elisabeta obișnuia să organizeze […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Castelul Peleș este unul din cele mai cunoscute simboluri istorice ale României. Este foarte îndrăgit de către turiști, dar ascunde povești de care puțini oameni au auzit.

Castelul Peleș este un muzeu care a putut fi vizitat chiar și pe vremea regelui Carol. Aici regina Elisabeta obișnuia să organizeze ședințe de spiritism, despre care regele ar fi afirmat că „îți fac părul măciucă”, conform reportajului făcut de Agerpres.


Aceste ședințe de spiritism au fost organizate de către regina Elisabeta, cu ajutorul domnișoarei ei de companie, Elena Văcărescu, pentru a putea vorbi cu fiica sa Maria, care a murit la o vârstă foarte fragedă.

loading...

Regina își nota aceste ședințe într-un caiet special, iar Carol este de-a dreptul șocat când află: Caietul cu însemnările reginei este ars de dentistul Casei Regale Române, dar lui Carol îi parvin niște copii ale acestui caiet. Carol declară către Leopold că e în posesia copiilor notițelor reginei Elisabeta care ‘îți fac părul măciucă’. Nu se știe ce s-a întâmplat cu acele copii pe care le avea Carol I”,  a spus muzeograful Corina Dumitrache, pentru reportajul Agerpres.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite