Felicitări Viktor Orban! Ungaria se retrage de la Eurovision pentru că e o „flotilă a homosexualilor”-gayii si lesbienele au prioritate oricat de talentat ai fi

Distribuie!by Ungaria a anunțat că nu mai participă anul viitor la concursul Eurovision pentru că acesta este… „prea gay” pentru guvernul Viktor Orban. Ungaria nu va mai participa anul viitor la concursul Eurovision, scrie The Guardian, citat de hotnews.ro. Decizia vine pe fondul speculațiilor potrivit cărora Budapesta vrea să se retragă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ungaria a anunțat că nu mai participă anul viitor la concursul Eurovision pentru că acesta este… „prea gay” pentru guvernul Viktor Orban.

Ungaria nu va mai participa anul viitor la concursul Eurovision, scrie The Guardian, citat de hotnews.ro.


Decizia vine pe fondul speculațiilor potrivit cărora Budapesta vrea să se retragă deoarece consideră că această competiție este… „prea gay” pentru gusturile guvernului de dreapta al lui Viktor Orban și al presei finanțate de stat, scrie publicația britanică.

O sursă din cadrul televiziunii publice, MTVA, a precizat pentru The Guardian că, deși nu a fost oferită niciun fel de explicație, toți angajații stației au presupus că decizia de retragere este motivată de faptul că această competiție este asociată cu „cultura gay”.


Niciun motiv oficial nu a fost oferit pentru decizia de retragere, însă această mișcare vine în contextul intensificării retoricii homofobe în Ungaria, unde premierul Viktor Orban, cunoscut pentru pozițiile sale extremiste în ceea ce privește imigrația, a lansat mai nou și un pachet de măsuri de susținere și promovare a „familiei tradiționale” care să ducă la creșterea natalității.

La începutul acestui an, președintele Parlamentului de la Budapesta a comparat adopțiile de către gay cu pedofilia, în timp ce un comentator pro-guvernamental de televiziune s-a referit la Eurovision ca la o „flotilă a homosexualilor”, precizând că retragerea din competiție ar aduce beneficii „sănătății mentale” a națiunii.

A 65-a ediție a Concursului Muzical Eurovision va avea loc în Rotterdam, Olanda, în mai 2020.

loading...

Si Romania a fost victima a dictaturii homosexuale, cand Luara Bretan o sustinatoare a referendumului pentru familie a fost boicotata de un juriu gay/homosexual si nu a mai reusit sa ajunga in finala fiind inlocuita de alti artisti, nu la fel de talentati ca ea, doar ca acei homosexuali au vrut sa se razbune pe o artista care canta piesa “draga Tata”, care trimitea la crestinism si ca Laura Bretan face parte dintr-un cerc crestin.

Pana la urma a ajuns si in Romania dictatra homosexuala, pe care o vedeam in anii 90 in Germania, cand doar daca faceai parte din cercuri de homosexuali si lesbiene, primeai un job in televiziune sau in structurile politice. De aceea multe vedete din occident duc vieti duble, au si familie dar sunt implicati si in homosexualism, doar ca sa isi pastreze serviciul pentru care au luptat atat de mult sa il pastreze.

Felicitări Viktor Orban! Ungaria se retrage de la Eurovision pentru că se promovează cultura gay

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite