Femei de Cariera- cum au reusit illuminati sa puna femeile sa munceasca ca niste “tampite”

Distribuie!by Came si Manu in rolul de “Femei de cariera”. Femeile s-au opintit câteva secole să ajungă egale cu bărbaţii, iar acum nu mai ştiu cum  să scape de acest groaznic privilegiu.  Muncesc ca nişte tâmpite, îi mulţumesc patronului că le dă şansa extraordinară de a lucra şi-n weekend, ca să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Came si Manu in rolul de “Femei de cariera”.

Femeile s-au opintit câteva secole să ajungă egale cu bărbaţii, iar acum nu mai ştiu cum  să scape de acest groaznic privilegiu.  Muncesc ca nişte tâmpite, îi mulţumesc patronului că le dă şansa extraordinară de a lucra şi-n weekend, ca să se afirme şi să se ţina de deadline. 

Şefii pleacă de vineri la prânz şi-i mai vezi luni după-masă, când se deşteaptă din mahmureli de cinci stele. 
Timp în care ai deosebita onoare de a le ţine locul, că de-aia ai dat atât din coate şi-ai făcut ulcer de când mănânci numai kebab în chiflă, la serviciu, ca să ajungi femeie de nădejde. 
Firma te-a răsplătit cu două dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul triumfului tău personal… 
Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook şi Power Point, coşmarul ţi-e împicăţit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie “urgent”, “campanie”, “scheme”, “rapoarte”. 
În somn, butonul Delete nu merge, nu scapi de pătrăţici şi te trezeşti ţipând. Nu pentru că te înnebunesc folderele, ci pentru că e deja 7,30 şi la 8 trebuie să fii la firmă şi-ai dormit strâmb şi-ţi stă bretonul ca o bidinea. Scuză-mă, te las puţin pe fir, că mă cere unul de nevastă… 
Munca e bună numai când ţi-aduce un franc cinstit în buzunar şi mai ales, îţi dă şi răgazul să-l cheltuieşti. 
Sistemul suedez prevede că trebuie să ameţeşti  muncind cinci zile pe săptămână şi să ameţeşti în bar 
două zile pe săptămână… Ăsta e raportul minim rezonabil… Carierismul e plăsmuirea bolnavă a unor filme imbecile de la  Hollywood , care insinuează că  o femeie poate face orice, dacă vrea ea: ajunge imediat director executiv, naşte trei pui vii pe care îi hrăneşte cu lapte praf,  soţul o iubeşte leşinant, deşi o vede cam şase ore pe săptămână  (sau poate tocmai de-aia), iar el, deşi e neurochirurg şef la Memorial Hospital , nu e stresat deloc,face mâncare la copii,  spală vase şi-o aşteaptă pe ea cu maşina la firmă, seara. Pardon, noaptea. Nu se ştie când operează el pe creier şi mai face şi lecţii cu ăia mici, dar ea, nevasta, are de predat patru rapoarte zilnic, de zbierat la  trei brokeri şi de convins opt clienţi să investească. 
Femeile care au văzut-o pe Diane Keaton în “Baby Boom” se lasă drogate de gândul inept al unui perpetuum mobile.Au senzaţia că se poate orice. Că soţul, copilul, ciobănescul german şi siameza aşteaptă oricât; ei latră la unison cu mândrie că au o directoare în familie. 
Când ambii soţi muncesc deopotrivă, ajungi să le înţelegi masochismul, până la urmă. 
loading...
Pericolul dospeşte abia când femeia de carieră are acasă un inginer care scapă la 4,00 de la uzină, apoi vrea mâncare cu sos, maieuri cât de cât  curate şi puţin sex. Muncind ca o disperată ca să nu cumva să fie promovată alta în locul ei, la o adică, femeia se înscrie deja la divorţul part-time şi facilitează hârjoana extraconjugală a bărbatului constrâns de hormoni. Când constaţi că fetiţa ta îi spune “mamă” soacră-tii (care nici nu te-a vrut de noră,fiindcă nu păreai gospodină şi uite că ştia ea ce ştia)  şi bâzâie că pe bona o iubeşte cel mai mult de pe lume, e cam târziu să-ţi dai demisia. Copilul nu înţelege că tu crăpi muncind ca să aibă  el garsonieră in Bucureşti când termină liceul (dacă l-o termina, că tu n-ai timp să-i verifici lecţiile). 
Copilul vrea să stai lângă el, caldă, pufoasă, atentă, să simtă dragostea ca pe o pernă de pluş. Dar tu, care-ai răspuns la celular şi-n clipa  când te cerea ăla  de nevastă şi i-ai spus lui “da”, acoperind o secundă telefonul cu palma , apoi te-ai scuzat din gene şi ai continuat să vorbeşti cu şeful de secţie la telefon,  nu prea înţelegi cum vine chestia asta cu renunţatul la carieră de dragul familiei. 
Mircea, fă-te că trăieşti! 
Citind blogul si chiulind:)

Apropo, când ţi-ai închis ultima dată telefonul, ca să vezi un film fără să te deranjeze nimeni? Nu e cazul, că pe vremea când ai văzut tu ultimul film încă nu se inventaseră telefoanele cu On şi Off, erau numai fixe cu roată şi fir cârlionţat. 


Am chiulit şi-am să chiulesc cu voluptate de la muncă, întotdeauna… 
Chiuleşte şi tu, salvează-ţi viaţa, femeie! Atât cât se poate… Ia bunul simţ, în doze homeopatice. Să ştii numai tu. 

Cele mai frumoase petice de viaţă le-am căpătat fugind de răspundere. Cea mai bună bere pe care am băut-o în viaţa mea n-a fost la Praga, ca lumea bună, ci în Herăstrău, când o tăiasem de la şedinţa de redacţie, lăsând vorbă că mi s-a spart ţeava de calorifer şi m-au chemat vecinii să strâng apa. 

Mi-a rămas în cap (şi mie, ca atâtor altora) gafa de la TVR, de la Revoluţie, când habar n-aveau că intraseră deja în direct şi cineva  i-a zis lui Dinescu: “Mircea, fă-te că lucrezi!”… Şi Mircea a ascultat. Şi a ajuns departe. 
Până când vom pricepe omeneşte tâlcul acestui îndemn vital, vom continua să ne prefacem că trăim. 
 Simona Catrina- 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cum sa Pierzi in Greutate si Sa-ti Purifici Organismul in 10 zile Consumand o Salata Uimitoare
Bancherul olandez RONALD BERNARD a făcut DEZVĂLUIRI șocante despre ILLUMINATI la începutul acestui an: SACRIFICII DE COPII, PRACTICI OCULTE, COLAPSUL ECONOMIILOR NAȚIONALE, FALIMENTAREA COMPANIILOR. A fost găsit mort în Florida, SUA, în condiții stranii acum câteva zile …
Anii '90 Brasov- Kronstadt
Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi "Big Brother" !
CUTREMUR/Toată presa TACE? Carmen Iohannis RISCĂ PUȘCĂRIA pentru FALS și UZ DE FALS!
Ion Cristoiu: Românilor li se refuză intrarea în Schengen, dar imigranții trec granițele și nu-i întreabă nimeni nimic. Operațiunea imbecilă a CIA a adus haosul în Orientul Apropiat, iar Europa nu a reacționat
Matematicianul Florian Colceag:Pot demonstra ca Dumnezeu exista si actioneaza
Pentru cine nu înțelege cât de diabolică este impunerea lui Dacian Cioloș ca premier și abureala cu guvernul „tehnocrat”.
Consilier Klaus Iohannis: Pentru a forma oameni adevărați, școala nu are nevoie de religie. Vrem oameni obedienți, timorați, asistați și slugarnici?
Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe
Adevarul despre Mos Craciun, semnificatia bradului de Craciun, a lui Knecht Ruprecht si a Anului Nou!!! Sosirile, episodul 36
Cum se fraudeaza alegerile
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite