Femeia de 70 de ani, care arata pe jumatatea varstei, spune ca dieta de cruditati (raw food) este motivul

Distribuie!by Cand Annette Larkins iese in oras cu sotul ei, oamenii speculeaza adesea ca acesta s-a incurcat cu o femeie mult mai tanara. Alte ori, ei il intreaba ce face nepoata lui, referindu-se la Anette. Prea putin stiu ei ca Anette, un bulgare de energie, este o femeie de 70 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cand Annette Larkins iese in oras cu sotul ei, oamenii speculeaza adesea ca acesta s-a incurcat cu o femeie mult mai tanara. Alte ori, ei il intreaba ce face nepoata lui, referindu-se la Anette. Prea putin stiu ei ca Anette, un bulgare de energie, este o femeie de 70 de ani. Poreclita de multi o „femeie fara varsta”, care a descoperit fantana tineretii, secretul ei se afla chiar in curtea din spatele casei. Cum face ea acest lucru? Simplu: mananca doar cruditati de 27 de ani.

Alimentele crude, cheia pentru un aspect tineresc si mai multa energie

Locuitoare a tinutului Miami-Dade, Florida, ea mananca doar ceea ce cultiva in gradinile ei, una exterioara si una in sera. „Sunt foarte vanjoasa, am multa energie”, spune Anette. „Ma trezesc nu mai tarziu de 5:30 dimineata… Sunt gata de actiune”.


Ceea ce a inceput ca o cautare de a dobandi o energie sporita si a se simti mai sanatoasa, s-a transformat intr-un stil de viata vegetarian si, in cele din urma, un mod de viata raw vegan (doar cruditati vegetale). In ciuda obiceiurilor alimentare, de consumator de carne, ale sotului ei, ea ramane loiala alimentelor crude. „Dieta mea consta in fructe, nuci, legume si seminte”, spune ea. „Pun o gramada de seminte la incoltit”.

Annette este o persoana deosebit de pozitiva si care apreciaza fiecare lucru din viata sa. Are doi baieti care au acum in jur de 50 de ani si care arata mai mult ca si cum ar fi fratii ei.


Pe langa beneficiile interne, multe dintre ingredientele alimentelor crude ajuta la imbunatatirea aspectului general al pielii, avand ca rezultat o infatisare tinereasca. Morcovii, listati de Clinica Mayo ca un aliment al „unei piei sanatoase”, contin betacaroten, care este responsabil de inlaturarea toxinelor din corp, si de crearea unei tinere si frumoase. Afinele, rosiile si lintea sunt si ele sugestii din partea Clinicii Mayo pentru o piele sanatoasa. Si castravetii sunt plini de vitamine si minerale regeneratoare ale pielii, si sunt cunoscuti pentru beneficiile lor anti-imbatranire.

loading...

Potrivit dermatologilor inaintand rapoarte catre Clinica Mayo, „cercetarile sugereaza ca o dieta bogata in carbohidrati procesati sau rafinati si grasimi nesanatoase favorizeaza imbatranirea pielii”. Aceasta informatie, desigur, este in concordanta cu stilul de viata al lui Anette Larkins, care include faptul de a nu consuma nici un produs de categorie animala si doar de a se bucura de mese neprocesate si negatite, bazate pe plante.

Larkins, care este un model de longevitate consuma de asemenea multe sucuri din legume si fructe. Ea a descris stilul sau de viata in propria carte : Journey to Health/Calatorie spre sanatate si a aparut de-a lungul anilor in numeroase video-uri si evenimente mass-media.

 

Surse: Viatadeverdeviu.ro, youtube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite