Femeile sunt mult mai rele daca urmaresc emisiuni de tip REALITY- SHOW, afla de ce!!!!

Distribuie!by Alina Vilcan Răutatea şi minciuna sunt considerate reţete de success în viaţă pentru tot mai multe adolescente, arată un studiu american. Cum s-a ajuns aici? Se pare că de vină ar fi emisiunile TV de tip reality show, urmărite cu pasiune de tinere. Americancele tinere care urmăresc reality show-uri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Alina Vilcan

Răutatea şi minciuna sunt considerate reţete de success în viaţă pentru tot mai multe adolescente, arată un studiu american. Cum s-a ajuns aici? Se pare că de vină ar fi emisiunile TV de tip reality show, urmărite cu pasiune de tinere.
Americancele tinere care urmăresc reality show-uri sunt mult mai preocupate de aspectul lor fizic, spre deosebire de fetele care nu-şi pierd vremea cu astfel de emisiuni. În plus, dependentele de televizor sunt convinse că răutatea şi minciuna sunt două mijloace numai bune pentru a-ţi atinge scopurile în viaţă.
Studiul a fost realizat în Statele Unite ale Americii, de divizia de cercetare a Organizaţiei cercetaşelor americane, pe un eşantion de 1.141 de fete cu vârste cuprinse în intervalul 11-17 ani.
Dintre acestea, 47% au declarat că urmăresc cu regularitate diverse reality show-uri. Cele mai multe dintre ele cred că este în natura fetelor să fie mereu răutăcioase şi în competiţie cu altele. Pentru 78%, bârfitul e o activitate normală, motiv pentru care le vine destul de greu să aibă încredere în alte adolescente. Iar 72% dintre ele sunt foarte preocupate de aspectul exterior.

loading...

Sursa: CLICK

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite