FENOMEN UIMITOR: 200.000 de tibetani , inclusiv 62 de calugari budisti l-au recunoscut pe IISUS!!!!

Distribuie!by Un miracol s-a intamplat in Tibet. Anul trecut un preot budist-tibetan a devenit crestin, dupa ce a vazut dragostea lui Hristos, printr-un grup de muncitori crestini, care venisera sa ajute in zona, dupa cutremurele masive intamplate. 62 decalugari  budisti tibetani s-au convertit pe loc, dar asta nu e tot, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un miracol s-a intamplat in Tibet. Anul trecut un preot budist-tibetan a devenit crestin, dupa ce a vazut dragostea lui Hristos, printr-un grup de muncitori crestini, care venisera sa ajute in zona, dupa cutremurele masive intamplate.

62 decalugari  budisti tibetani s-au convertit pe loc, dar asta nu e tot, 200.000 de oameni , L-au acceptat pe Hristos, in urma acestor intamplari.


Care a fost cauza convertirii masive?

Toate acestea s-au intamplat datorita unui grup de tineri crestini, care venisera sa ajute in zona, sacrificandu-si timpul si resursele in urma cutremurului devastator de anul trecut. Ei nu au vazut budisti, hinduisti sau alte grupuri religioase sa vina sa ajute in mijlocul nenorocirilor. Mai degraba, saptamana dupa saptamana adeptii lui IIsus i-au convins prin fapte, ca un test al timpului, ca ei sunt cei care si-au sacrificat vietile fiind “mainile si picioarele lui Hristos.”


Deja prin intermediul Asian Acces s-au format comunitati de crestini si preoti care vor raspandi Evagnhelia.

Iata ca o samanata plantata de un grup de crestini da roade acum cu ajutorul lui Dumnezeu. Haleluyah!

Hallelujah!!! 200,000 Tibetans, Including 62 Buddhist monks, Come To Jesus!

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite