FENOMENAL! Bunica baietelului sfasiat de maidanezi apare intr-o reclama la TV – Toti care o cunosc au inlemnit cand au vazut imaginile astea! Actrita asta ori seamana leit cu ea ori e sora ei geamana

Distribuie!by FENOMENAL! Bunica baietelului sfasiat de maidanezi apare intr-o reclama la TV – Toti care o cunosc au inlemnit cand au vazut imaginile astea! Actrita asta ori seamana leit cu ea ori e sora ei geamana. Bunica lui Ionut, baietelul sfasiat de maidanezi, a aparut la multe emisiuni TV pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

FENOMENAL! Bunica baietelului sfasiat de maidanezi apare intr-o reclama la TV – Toti care o cunosc au inlemnit cand au vazut imaginile astea! Actrita asta ori seamana leit cu ea ori e sora ei geamana.

1

Bunica lui Ionut, baietelul sfasiat de maidanezi, a aparut la multe emisiuni TV pentru a povesti ce s-a intamplat in ziua in care nepotul ei si-a pierdut viata.


Ea a acceptat pana si sa faca o reconstituire a intregului eveniment nefericit asa ca toti cei care se uita la stiri s-au trezit si s-au culcat cu ea in gand. Drept urmare, chipul ei a devenit de neuitat.

Astfel socul a fost destul de mare atunci cand o reclama la antene pentru casele de la tara o are ca personaj principal pe o domana ce seamana leit cu bunica lui Ionut. Multi s-au frecat la ochi atunci cand au vazut-o nedandu-si seama daca aceasta este chiar bunica suferinda a micutului sau sora ei geamana.


loading...

1.gif11.gif1.gif1.gif

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite