Filmul NOAH-NOE realizat de catre un ateu prezinta inversat relatarea biblica

Distribuie!by Aveti mare grija cum percepeti filmele din ziua de astazi, caci generatia care s-a nascut zilele acestea, va prelua de buna varianta filmului NOAH 2014, realizata de catre un ateu, care pare mai mult mason, din moment ce inverseaza relatarea biblica intr-un hal atat de pervers. Regizorul Darren Aronofsky, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aveti mare grija cum percepeti filmele din ziua de astazi, caci generatia care s-a nascut zilele acestea, va prelua de buna varianta filmului NOAH 2014, realizata de catre un ateu, care pare mai mult mason, din moment ce inverseaza relatarea biblica intr-un hal atat de pervers.

Regizorul Darren Aronofsky, sustine ca el nu a vrut sa redea neaparat relatarea biblica ci a dorit sa isi aduca contributia artistica personala la acest proiect si sustine ca tema este doar “inspirata” din Biblie si  ca el a vrut sa ii dea lui Noe o conotatie de  “ecologist” si nu de cel mai bun om ramas pe planeta, asa cum descrie Scriptura.


Scenariul filmului este atat de diferit fata de povestea lui Noe, fiind ca o blasfemie si o batjocura la tot ceea ce reprezinta acest subiect. In primul rand filmul incepe prin prezentarea ingerilor decazuti , numiti si veghetorii, the watchers, ca fiind cei buni, cu suflet, care il ajuta pe om mai mult decat a facut-o Dumnezeu si vrea sa induioseze audienta intr-un stil masonic si new-ageist, ca Dumnezeu le-a facut o mare nedreptate acestor ingeri decazuti si iata ca totusi ei ( chipurile) ajuta omenirea. Mai departe asistam la o serie de insusiri negative aduse lui Noe si familiei sale, cat si modificarea intamplarilor, cum ca Noe nu mai vroia sa ia pe nimeni pe arca si ca era un om deosebit de rece si rau, fara suflet, care vroia sa omoare oameni si copii. Toate scenele filmului sunt extrem de intunecate si sinistre, parand rupte din scenele filmului Mad Max.

loading...

Ceea ce vor masonii sa transmita prin acest film in care s-au bagat bugete uriase de $125,000,000, este opozitia fata de relatarile din Biblie, arca nefiind si ca forma dupa descrierea biblica, apoi faptul ca in film demonii sunt protectorii omului, cunoscuti si ca the greys. Filmul de fapt promoveaza arca lui Noe , a Noii Ordini Mondiale,  simbolizand de fapt salvarea masonilor, de la ce are sa vina in curand.


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite