Financial Times: „Facebook produce PROPRIILE știri false”

Distribuie!by Gigantul social media a produs o mulțime de știri false în ultima vreme. După ce a hărțuit site-urile cu reguli în ceea ce priveşte „discursuri despre ură” și „știri false”, Facebook produce propriile știri falsificate.  După scandalul Cambridge Analytica, Facebook a declarat că va acorda o mai mare atenţie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Gigantul social media a produs o mulțime de știri false în ultima vreme. După ce a hărțuit site-urile cu reguli în ceea ce priveşte „discursuri despre ură” și „știri false”, Facebook produce propriile știri falsificate. 


După scandalul Cambridge Analytica, Facebook a declarat că va acorda o mai mare atenţie în ceea ce privește confidențialitatea utilizatorilor și știrile false. Dar, se pare, că nu s-a întâmplat chiar aşa. Pentru că, Financial Times, a reclamat faptul că ştirile false produse de Facebook sunt dincolo de ceea ce se aşteptau după promisiunile reprezentanţilor oficiali, titrează ft.com


Mai mult, potrivit NYT, Facebook a angajat o firmă de cercetare pentru a discredita protestatarii activiști, prin legarea acestora cu finanțatorul liberal George Soros “. Facebook a declarat joi că și-a anulat contractul cu firma de cercetare Definers Public Affairs, iar NYT afirma că “există legături financiare între familia domnului Soros și coaliția activistă Freedom from Facebook”.

loading...

Facebook a negat că a cerut vreodată firmei Definers “să plătească sau să scrie articole în numele Facebook – sau să răspândească dezinformarea”. Patrick Gaspard, președintele Fundațiilor Societății Deschise a lui Soros, a declarat că o astfel de strategie a fost “condamnabilă”, “înșelătoare” și “periculoasă”.


Ce este şi mai interesant că “George Soros are în continuare mai multe pagini pe Facebook, unde organizațiile sale susțin teorii despre conspirații, despre migrație, despre Donald Trump și Fox News. Dar Facebook nu are nici o problema cu asta”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite