Financial Times: „Facebook produce PROPRIILE știri false”

Distribuie!by Gigantul social media a produs o mulțime de știri false în ultima vreme. După ce a hărțuit site-urile cu reguli în ceea ce priveşte „discursuri despre ură” și „știri false”, Facebook produce propriile știri falsificate.  După scandalul Cambridge Analytica, Facebook a declarat că va acorda o mai mare atenţie […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Gigantul social media a produs o mulțime de știri false în ultima vreme. După ce a hărțuit site-urile cu reguli în ceea ce priveşte „discursuri despre ură” și „știri false”, Facebook produce propriile știri falsificate. 

După scandalul Cambridge Analytica, Facebook a declarat că va acorda o mai mare atenţie în ceea ce privește confidențialitatea utilizatorilor și știrile false. Dar, se pare, că nu s-a întâmplat chiar aşa. Pentru că, Financial Times, a reclamat faptul că ştirile false produse de Facebook sunt dincolo de ceea ce se aşteptau după promisiunile reprezentanţilor oficiali, titrează ft.com

Mai mult, potrivit NYT, Facebook a angajat o firmă de cercetare pentru a discredita protestatarii activiști, prin legarea acestora cu finanțatorul liberal George Soros “. Facebook a declarat joi că și-a anulat contractul cu firma de cercetare Definers Public Affairs, iar NYT afirma că “există legături financiare între familia domnului Soros și coaliția activistă Freedom from Facebook”.


loading...

Facebook a negat că a cerut vreodată firmei Definers “să plătească sau să scrie articole în numele Facebook – sau să răspândească dezinformarea”. Patrick Gaspard, președintele Fundațiilor Societății Deschise a lui Soros, a declarat că o astfel de strategie a fost “condamnabilă”, “înșelătoare” și “periculoasă”.

Ce este şi mai interesant că “George Soros are în continuare mai multe pagini pe Facebook, unde organizațiile sale susțin teorii despre conspirații, despre migrație, despre Donald Trump și Fox News. Dar Facebook nu are nici o problema cu asta”.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Omul nu e creat pentru pamant ci pentru cer
Tratamentul cu argint coloidal
Tu stii cine a fost Aleister Crowley? Afla aici cum unul dintre cei mai mari ocultisti ai tuturor timpurilor a reusit sa manipuleze masele pana astazi
David Rockefeller a creat și patentat Virusul Zika cu scopul de a ucide milioane de oameni
Studiu alarmant! Centralele de apartament ne pot imbolnavi de cancer | De aceea au incurajat montarea lor ca sa depopuleze masiv lumea de la bloc!!!!
Nu ajunge ca trebuie sa intretinem parlamentarii, mai intretinem si Casa Regala cu bani grei, desi Regele Mihai e unul dintre cei mai bogati suverani din lume conform FORBES
Dom Geodezic. Casa din România desprinsă din filmele SF. Construcţia are costuri mici şi durează doar două luni
Povestea ființei vii continuă! Cum poate actul de identitate fără CNP să îți dea putere absolută? Țiriac și Mugur Isărescu știu deja!
Gest crestinesc: Doi tineri au donat banii primiți la nuntă unei familii nevoiașe
Cum explică o directoare rezultatele slabe de la Bacalaureat: „Ne vin elevi care nu știu să citească. La clasa a IX-a am făcut adunări, scăderi și tabla înmulțirii”
Îți iubești familia și Țara? Crezi în Dumnezeu? Pentru Digi și mass-media mainstream ești „extremist de dreapta”, probabil și antisemit, antimusulman
Există sute de mii de funcţionari români de stat (mai ales la primării şi prefecturi), de poliţişti şi militari români, de directori ai unor companii de stat, de funcţionari prin diferite ministere care dacă ar fi luaţi acum la un control serios nu şi-ar putea justifica nici măcar zece la sută din averile pe care le deţin.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite