Firma austriaca Schweighofer nu se opreste din taiat paduri romanesti nici de ziua nationala?

Distribuie!by In timp ce romanii sarbatoresc ziua patriei nationale, strainii continua sa jefuiasca tara. Toate supermarketurile straine vand steaguri si materiale de ziua nationala, vor fi deschise, de ziua Romaniei. La fel si corporatiile straine unde lucreaza romanasii nostri. Cat despre drujbarii si exploatatoreii resurselor noastre, nu incape indoiala, ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In timp ce romanii sarbatoresc ziua patriei nationale, strainii continua sa jefuiasca tara. Toate supermarketurile straine vand steaguri si materiale de ziua nationala, vor fi deschise, de ziua Romaniei. La fel si corporatiile straine unde lucreaza romanasii nostri. Cat despre drujbarii si exploatatoreii resurselor noastre, nu incape indoiala, ca nu se opresc sa jefuiasca tara si sa cheleasca padurile noastre.

Strainii se bucura ca romanii sarbatoresc Ziua Nationala, in timp ce ei au numai de castigat din toate punctele de vedere. Cu ce ne ajuta faptul ca suntem patrioti doar o data pe an, in timp ce votam si sustinem presedinti si prim-ministrii nepatrioti in restul anului. Cu ce ne ajuta cand permitem casei regale straine si masonice sa traiasca pe spinarea noastra, dupa ce ne-au asuprit sute de ani pana  astazi?


loading...

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite