Firma Kronospan a taiat o padure cat suprafata Bucurestiului iar autoritatile au clasat dosarul pe motiv ca nu au masini de teren sa ii urmareasca!

Distribuie!by Anchetator celebru este interceptat în momentul în care vorbește cu un procuror despre închiderea unui dosar. Înregistrarea a fost făcută publică la Antena 3, în emisiunea „Sinteza Zilei”. Motivul pentru care este închis dosarul respectiv este halucinant. Este vorba despre un dosar care vizează mafia la cel mai înalt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anchetator celebru este interceptat în momentul în care vorbește cu un procuror despre închiderea unui dosar. Înregistrarea a fost făcută publică la Antena 3, în emisiunea „Sinteza Zilei”. Motivul pentru care este închis dosarul respectiv este halucinant.

Este vorba despre un dosar care vizează mafia la cel mai înalt nivel, a declarat Mihai Gâdea în emisiunea sa. Este vorba despre mafia lemnului, despre pădurile care au fost rase de pe fața pământului, în mod ilegal.


Comisarul Berbeceanu este înregistrat într-un dialog cu un procuror, în care acesta este întrebat cum stă treaba în dosarul în care este implicată compania Kronospan.

„Nu am putut fizic să mai facem față. Lucram cu SRI-ul, pe siguranță națională. S-a dat sențintă și…”,  a declarat procurorul Costel Chirilă, procurorul DIICOT Alba, într-un dialog telefonic cu Berbeceanu, prezentat de Antena 3.


„Trebuia foarte multă activitate fizică pe teren, Trebuiau oprite camioane și nu se putea face”, a mai spus acesta.

”E foarte mult de muncă și nu ai cu ce să te duci! Cu ce să te duci. Nu putem merge cu Loganurile. Trebuie mașini de teren acolo, cum să te duci cu Loganurile?!”

„Aș vrea să-l redeschidem, dar mai la toamnă…așa”, a mai spus procurorul DIICOT Alba, făcând referire la dosarul în cauză. Dosarul a fost ulterior închis.

loading...

Potrivit prezentatorului emisiunii, în ultimii 20 de ani, suprafața de pădure care a fost tăiată din România echivalează cu suprafața Bucureștiului, mai exact 400.000 de hectare. Este vorba despre o mafie care „toacă” 500 de milioane de euro anual, potrivit dezvăluirilor Antena 3.

Din înregistrare se înțelege de ce se încerca clasarea unui dosar care presupune închiderea unei companii care face sute de milioane de euro pe an din afacerea cu lemnul tăiat din România.

Un documentar prezentat de RISE PROJECT, prezintă filiara prin care pădurile din România sunt decimate în mod ilegal și scandalul în care compania a fost implicată.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Rise Project, compania Schweighofer ar procura lemn din România tăiat în mod ilegal prin intermediul unor interlopi din țară.

SURSA: http://evz.ro/dezvaluiri-dosar-mafia-lemnului.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite