Fiul primului ministru israelian Yair Netanyahu- declaratie soc pentru profani: Soros si reptilienii conduc lumea! Alt “nebun” conspirationist?

Distribuie!by Yair, fiul primului ministru israelian Benjamin a publicat pe Facebook o fotografie a propagandei complotiste şi antisemite de extremă dreaptă. Chiar şi David Duke de la Ku Klux Klanul american l-a relansat pe twitter, luând foc internetul. Retorica antisemită, rasistă şi complotistă, dragă grupărilor de extremă dreapta şi ale […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Yair, fiul primului ministru israelian Benjamin a publicat pe Facebook o fotografie a propagandei complotiste şi antisemite de extremă dreaptă. Chiar şi David Duke de la Ku Klux Klanul american l-a relansat pe twitter, luând foc internetul.

Retorica antisemită, rasistă şi complotistă, dragă grupărilor de extremă dreapta şi ale populiştilor pe web, a găsit un neaşteptat susţinător: Yair Netanyahu, de religie ebraică şi fiu al primului ministru israelian Benjamin. Ultima şi incredibila postare a lui Yair pe Facebook a suscitat polemici şi stupoare în Israel, într-un moment dificil pentru permier pentru unele cheltuieli suspecte care, potrivit procuraturii, ar fi fost făcute utilizând bani publici.


Premierul israelian nu are simpatii nici măcar pentru Soros ( acuzat de Netanyahu de ”destabilizarea Israelului şi a guvernului”), aşa cum a demonstrat în întâlnirea recentă de la Budapesta cu primul ministru controversat al Ungariei, Orban, de mai multe ori acuzat de excesiva apropiere de personajele antisemite. De aici, poate şi atacul la Soros al fiului lui ”Bibi” pe Facebook. De mult timp, Orban a lansat o ofensivă împotriva lui Soros şi universitatea sa din capitala ungară, primind critici şi dezaprobare din toată lumea.

Postarea lui Yair – care pare să fi fost iniţial difuzată de unele conturi de extremă dreapta, porivit Haaretz, iar articolul scris de acelaşi cotidian israelian despre afacerea respectivă, a captat atenţia şi lui David Duke, liderul extremei dreapta americană şi şeful Ku Klux Klan, care a twittat imediat răspândind povestea şi arătând o aparentă susţinere tezei fiului lui Netanyahu.


loading...

Nu e prima dată când  Yair Netanyahu când iese în evidenţă. În trecut a declarat, de exemplu, că ”stânga e mai periculoasă decât neonaziştii”, şi că Soros şi reptilienii guvernează lumea, scrie La Repubblica. Ideile sale de dreapta radicală nu sunt o noutate dar, tot potrivit Haaretz, ar fi avut influenţă chiar asupra tatălui. Într-atât că Benjamin şi Sara, soţia sa, îşi tratează fiul ca pe viitorul prim ministru al Israelului. Contactat de cotidian asupra problemei desenului antisemit de pe Facebook, Yair a răspuns că jurnaliştii de la Haaretz ”sunt adevăraţii antisemiţi”. Ex premierul Barak, intrând şi el în propaganda complotistă a fiului lui Netanyahu, a spus că ”Yair ar face bine să meargă la un pshiatru”.

Fiul celeui mai influent prim-ministru din lume, in fata caruia se apleaca toti sefii de stat ai lumii, e clar ca vorbeste din ce a auzit in casa. Astfel de oameni vorbesc din informatiile provenite de la Serviciile Secrete, nu merg pe auzite.

Sursa: Evenimentul Zilei

http://evz.ro/soros-guverneaza-lumea.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite