Fiul primului ministru israelian Yair Netanyahu- declaratie soc pentru profani: Soros si reptilienii conduc lumea! Alt “nebun” conspirationist?

Distribuie!by Yair, fiul primului ministru israelian Benjamin a publicat pe Facebook o fotografie a propagandei complotiste şi antisemite de extremă dreaptă. Chiar şi David Duke de la Ku Klux Klanul american l-a relansat pe twitter, luând foc internetul. Retorica antisemită, rasistă şi complotistă, dragă grupărilor de extremă dreapta şi ale […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Yair, fiul primului ministru israelian Benjamin a publicat pe Facebook o fotografie a propagandei complotiste şi antisemite de extremă dreaptă. Chiar şi David Duke de la Ku Klux Klanul american l-a relansat pe twitter, luând foc internetul.

Retorica antisemită, rasistă şi complotistă, dragă grupărilor de extremă dreapta şi ale populiştilor pe web, a găsit un neaşteptat susţinător: Yair Netanyahu, de religie ebraică şi fiu al primului ministru israelian Benjamin. Ultima şi incredibila postare a lui Yair pe Facebook a suscitat polemici şi stupoare în Israel, într-un moment dificil pentru permier pentru unele cheltuieli suspecte care, potrivit procuraturii, ar fi fost făcute utilizând bani publici.


Premierul israelian nu are simpatii nici măcar pentru Soros ( acuzat de Netanyahu de ”destabilizarea Israelului şi a guvernului”), aşa cum a demonstrat în întâlnirea recentă de la Budapesta cu primul ministru controversat al Ungariei, Orban, de mai multe ori acuzat de excesiva apropiere de personajele antisemite. De aici, poate şi atacul la Soros al fiului lui ”Bibi” pe Facebook. De mult timp, Orban a lansat o ofensivă împotriva lui Soros şi universitatea sa din capitala ungară, primind critici şi dezaprobare din toată lumea.

Postarea lui Yair – care pare să fi fost iniţial difuzată de unele conturi de extremă dreapta, porivit Haaretz, iar articolul scris de acelaşi cotidian israelian despre afacerea respectivă, a captat atenţia şi lui David Duke, liderul extremei dreapta americană şi şeful Ku Klux Klan, care a twittat imediat răspândind povestea şi arătând o aparentă susţinere tezei fiului lui Netanyahu.


loading...

Nu e prima dată când  Yair Netanyahu când iese în evidenţă. În trecut a declarat, de exemplu, că ”stânga e mai periculoasă decât neonaziştii”, şi că Soros şi reptilienii guvernează lumea, scrie La Repubblica. Ideile sale de dreapta radicală nu sunt o noutate dar, tot potrivit Haaretz, ar fi avut influenţă chiar asupra tatălui. Într-atât că Benjamin şi Sara, soţia sa, îşi tratează fiul ca pe viitorul prim ministru al Israelului. Contactat de cotidian asupra problemei desenului antisemit de pe Facebook, Yair a răspuns că jurnaliştii de la Haaretz ”sunt adevăraţii antisemiţi”. Ex premierul Barak, intrând şi el în propaganda complotistă a fiului lui Netanyahu, a spus că ”Yair ar face bine să meargă la un pshiatru”.

Fiul celeui mai influent prim-ministru din lume, in fata caruia se apleaca toti sefii de stat ai lumii, e clar ca vorbeste din ce a auzit in casa. Astfel de oameni vorbesc din informatiile provenite de la Serviciile Secrete, nu merg pe auzite.

Sursa: Evenimentul Zilei

http://evz.ro/soros-guverneaza-lumea.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Lucian Cornescu Ring: eu am 50 de ani de masonerie, am creat Loja Masonica Feminina pentru sotia mea, tot eu am creat Marea Loja Nationala a Romaniei singura recunoscuta de Anglia
Genialul Tesla inventatorul mileniului II
Ce se întâmplă dacă aplici usturoi tocat pe tălpile picioarelor? Efectul este incredibil!
Trecere de pietoni cu motive tradiţionale româneşti pe străzile Clujului
ADEVĂRUL din spatele știrii privind „concedierea” profesoarei care refuza să-l predea pe Eminescu. Cum a încercat, din nou, HotNews să manipuleze opinia publică
PATRARU: doctorii folosesc drept cobai pacientii pe 500 de mii de EURO
Asa aratau romanii pe vremea Monarhiei: Vazand aceste poze va puteti da seama ce a facut Ceausescu pentru tara asta!
Un senator confirmă ceea ce spunea SO Vântu acum 4 luni: Iohannis va primi ÎN PLIC numele viitorului ŞEF al SRI de la cineva
Micii fermieri cu produse bio, alungați din piețe la marginea drumului. Nu mai au loc de mafia legumelor! Politicienii distrug taranii, doar sprijina supermarketurile!
Mizerabila presa falsa ( oficiala) continua programul de denigrare si minciuna la adresa bannerelor informative si la adresa copiilor nevaccinati pe care ii omoara in spitale ca apoi sa inventeze ca au murit de rujeola!
MONSTRUL de la malul mării! Un AMERICAN, homosexual, a violat mai multi studenti romani!!! Incredibil ce metoda folosea!
O fetita din Arad a murit de rujeola, desi aceasta era vaccinata anti-rujeola, medicii si mass-media pro vaccinare inventeaza diferite cauze si scuze!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite