FIZICIENII DE LA CERN DORESC SĂ REALIZEZE O CONEXIUNE CU UN UNIVERS PARALEL

Distribuie!by De abia acum recunosc ce incearca ei de mult timp sa faca si ceea ce practica elita de multa vreme. Pentru mai multe detalii urmariti serialul “Sosirile”. Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (cunoscută mai ales prin acronimul CERN) va pune în mişcare acceleratorul de particule ( LHC) săptămâna viitoare. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De abia acum recunosc ce incearca ei de mult timp sa faca si ceea ce practica elita de multa vreme. Pentru mai multe detalii urmariti serialul “Sosirile”.

Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (cunoscută mai ales prin acronimul CERN) va pune în mişcare acceleratorul de particule ( LHC) săptămâna viitoare. Fizicienii doresc să realizeze un experiment prin care să descopere un univers paralel.


Acest experiment pare desprins din filmele science-fiction, dar fizicienii de la CERN sunt pregătiţi să schimbe istoria şi eventual să rescrie cărţile de fizică. Ei doresc să creeze artificial una sau mai multe găuri negre şi apoi să poate observa un univers paralel cu al nostru.

De partea cealaltă, există numeroşi oameni care cred că odată creată o gaură neagră, ea nu mai poate să dispară şi din acest motiv va creşte continuu până va înghiţi întreaga planetă. Acest scenariu pare unul apocaliptic şi nu este deloc de neglijat pentru că omul încă nu cunoaşte comportamentul găurilor negre.


Trecând peste acest aspect sumbru, Mir Faizal, şeful echipei de fizicieni care va realiza experimentul, a declarat că aşa cum colile de hârtie stau una peste alta, aşa şi universurile paralele există. Al nostru este bazat pe cele 3 dimensiuni şi probabil că universurile paralele sunt structurate pe mai multe dimensiuni.

loading...

Crearea unei găuri negre le va permite fizicienilor să observe un univers paralele aflat pe o dimensiune superioară. Formarea artificială a găurii negre va fi pasul cel mai greu, pentru că în prezent se cunoaşte că o gaură neagră are nevoie de o energie imensă pentru a funcţiona. De exemplu, 9,5 TeV în șase dimensiuni și 11,9 TeV în 10 dimensiuni.

cern

Nu se ştie de unde fizicienii vor procura această energie, dar sunt entuziasmaţi cu privire la acest experiment. Dacă rezultatul final va fi unul pozitiv, atunci cărţile de fizică trebuie rescrise şi bineînţeles că un nou drum spre înţelegerea multiversul se va deschide.

http://www.efemeride.ro/experiment-nebun-fizicienii-de-la-cern-doresc-sa-realizeze-o-conexiune-cu-un-univers-paralel

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite