Florin Barbu, tatăl copiilor dați de englezi unui cuplu gay, face greva foamei în fața ambasadei Marii Britanii din București

Distribuie!by Florin Barbu, românul care a rămas fără copii după ce au fost dați spre adopție unui cuplu gay din Marea Britanie, a intrat în greva foamei. Protestul său se desfășoară în București, în fața Ambasadei Angliei. Copii au fost luați de statul englez din cauza certurilor dintre părinți și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Florin Barbu, românul care a rămas fără copii după ce au fost dați spre adopție unui cuplu gay din Marea Britanie, a intrat în greva foamei. Protestul său se desfășoară în București, în fața Ambasadei Angliei.

Copii au fost luați de statul englez din cauza certurilor dintre părinți și au fost dați spre adopție unui cuplu gay. În această primăvară, CEDO a refuzat punerea pe rol a unei sesizări a lui Florin Barbu.

Pe 18 iunie, Barbu a intrat în greva foamei. Luni, el a fost vizitat de deputații Doru Coliu și Constantin Codreanu, care s-au implicat și în încercarea de rezolvare a cazului doctoriței Camelia Smicală.


Deputatul Coliu a spus: ” Încă o dată statul român demonstrează că nu își apără cetățenii din Diaspora! În tîmp ce ei se bat pe ciolan, astfel de oameni trăiesc adevărate drame. În acest caz nu mă interesează dacă este sau nu vinovat domnul Florin Barbu, ci faptul că Statul Român nu îi recuperează pe cei doi copii și să îi dea spre adopție rudelor sau unei familii de români și nu unei perechi de homosexuali din Marea Britanie!”

loading...
http://www.activenews.ro/stiri-social/Florin-Barbu-tatal-copiilor-dati-de-englezi-unui-cuplu-gay-face-greva-foamei-in-fata-ambasadei-Marii-Britanii-din-Bucuresti-144092

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
VIDEO: Dr. Ofelia Lugojan Ghenciu despre vaccinuri, antibiotice, antitermice, lapte praf, Dumnezeu

Meleșcanu: Am făcut o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați

Descendentii ingerilor cazuti, reptilienilor, demonilor de pe aceasta planeta: NIMROD

Constructia soselei spre Poiana Brasov a fost realizata in timp record de 2 ani. Daca nu s-ar fi realizat in comunism, astazi ar fi fost imposibil sa se realizeze asa o lucrare profesionala!

Carol I este campionul dărâmării de biserici şi mânăstiri. Nici tătarii, nici Cuza şi nici Ceauşescu nu l-au întrecut

Închide