Florin Morariu, eroul de la Londra: Sunt un simplu om care crede în Dumnezeu. Și cred că Dumnezeu m-a ajutat. Chiar cred că Era cu mine în acele momente

Distribuie!by Florin Morariu, românul care a dat dovadă de mare curaj în momentele în care teroriștii omorau oameni la Londra, le-a povestit jurnaliștilor pas cu pas felul în care a reacționat sâmbătă seara, când era la muncă, la o brutărie din capitala Angliei. Mai întâi a văzut oameni speriați, fugind […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Florin Morariu, românul care a dat dovadă de mare curaj în momentele în care teroriștii omorau oameni la Londra, le-a povestit jurnaliștilor pas cu pas felul în care a reacționat sâmbătă seara, când era la muncă, la o brutărie din capitala Angliei. Mai întâi a văzut oameni speriați, fugind pe străzi, scriu cei de la ntd.tv.

În timp ce victimele fugeau, el căuta un „făcăleț mai mare”, ca să le țină piept teroriștilor. Reacția lui incredibilă, faptul că a adăpostit 20 de oameni și că a lovit un terorist cu o navetă în cap, i-au adus admirația României întregi, dar și a presei internaționale.


Dar Florin crede că tot ce a făcut reprezintă normalitatea.

„Eu nu sunt erou, sunt un simplu om, nu vreau să fiu erou, toata lumea să mă pună undeva sus. Sunt un simplu om care crede în Dumnezeu și cred că Dumnezeu m-a ajutat”, spune Florin.


„Îmi spune o femeie: „Domnule, de la London Bridge vine un van, un autohevicul. Din el coboară niște persoane cu cuțite și taie oameni pe stradă.” Și am zis: „Nu-i posibil. Unde, aici? Unde sunt oamenii ăștia care-s așa?” Și cică, „pot fi oriunde, nu știu unde sunt. Pot fi oriunde, lasă-mă să stau aici înăuntru.” Și atunci eu i-am zis lui Agron: „Băi, eu ies afară!” El mi-a zis că sunt nebun”, povestește Florin Morariu.

„Am văzut doi suspecți și în timpul ăla am zis: cum să reacționez? Aveam două navete în mână. Una am aruncat-o spre el știind că se ferește, am fost sigur că se ferește, că el se uită la mine. Am aruncat cu gândul că de prima se va feri și cu a doua îl voi lovi. Și în timp ce am aruncat-o, eu am și plecat spre el. Și cu a doua l-am lovit, i-a venit undeva în zona feței. A căzut lângă asfalt”, mai spune românul.

loading...

Florin a fost printre puținii care și-au riscat viața ca să-i înfrunte pe atacatori. A făcut însă mai mult.

„Am deschis poarta mare și am început să țip: „Came, all the people inside in the bakery.” Și au intrat sărmanii, erau 20, era o persoană cu deficiențe, în căruț, l-a luat altă persoană. Rămăsese în mijlocul străzii”, spune românul.

„Am gândit-o că este un atac terorist, dar, crede-mă, nu am avut frică atunci, nu mi-a fost frică”, mai spune românul.

„Sincer, poate am avut și curaj, poate am făcut-o și de frică, poate am făcut-o și de milă, sunt 3 sentimente diferite, dar toate alăturate m-au făcut să fac chestia asta. Poate dacă nu trăiam aceste sentimente, n-o făceam. Poate fugeam și eu cum au făcut și alții, poate leșinam, nu știu, poate se întâmpla altceva. Suntem fricoși, ne speriem, dar dacă noi nu suntem uniți, nu putem învinge”, a mai spus Florin Morariu.

http://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Florin-Morariu-eroul-de-la-Londra-Sunt-un-simplu-om-care-crede-in-Dumnezeu.-Si-cred-ca-Dumnezeu-m-a-ajutat.-Chiar-cred-ca-Era-cu-mine-in-acele-momente-143818

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

41 de membri ai Partidului lui Obama și Clinton fac presiuni asupra lui Tăriceanu și Dragnea cerându-le să OPREASCĂ referendumul pentru familie
UE ii chinuie pe romani in ultimul hal
Alertă în Franţa! Adevărul despre un vaccin foarte periculos pentru nou-născuţi iese la iveală
ELVEȚIA NU MAI VREA ÎN UE. S-au prins şi elvețienii că Uniunea Europeană nu e decât o porcărie globalist-progresistă care are ca scop final desființarea Statelor Naționale
Experimentele pe oameni:atrocitati comise in numele stiintei
EXCLUSIV | Destinul teribil al unei campioane! Bolnavă şi uitată, Liliana Petrişor se stinge încet, încet, în stradă
Analistul Dan Diaconu despre folosirea cazului de la Caracal de protestatarii din 10 august: Poate ar trebui să ne uităm în spatele pozelor acelor fete și să vedem conturul bazei de la Deveselu sau figura bizară a lui Klemm în pelerinaje pe la MAI
American, despre România: "În 10 ani de UE nu s-a construit nimic relevant"
Vin in curand vremuri cand nu vor mai aproviziona supermarketurile, cand nu vor mai furniza energie electrica, iar cei care nu si-au pregatit o gradina, un sistem de autonomie totala vor fi distrusi!!!
SOCANT: calitatea aerului in NAVODARI
Pr. Dr. Pavel Chirila - Cateva GRESELI GRAVE in alimentatie care ne costa foarte scump
Raul produs de vaccinuri – o istorie secreta a vaccinurilor si a promotorilor sai Illuminati ! Nu vaccinurile au redus bolile de-a lungul secolelor! Louis Pasteur, pe patul de moarte si-a infirmat teoria despre necesitatea vaccinarii !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite