Formula lui D-zeu in univers, Divizia de Aur, Fibonacci

Distribuie!by Formula lui Dumnezeu, Divizia de Aur, descoperita mai tarziu de Fibonacci, se afla peste tot, in univers, in creatie, in natura, pictura, animale, oameni, muzica, in poezie, Biblia insasi respectand Divizia de Aur- Golden Ratio….     loading... Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Formula lui Dumnezeu, Divizia de Aur, descoperita mai tarziu de Fibonacci, se afla peste tot, in univers, in creatie, in natura, pictura, animale, oameni, muzica, in poezie, Biblia insasi respectand Divizia de Aur- Golden Ratio….

 

 

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Prospecţiunile au scufundat un sat din Judetul Gorj, 200 de case au fost inghitite de pamant de alunecarile de teren cauzate de exploziile pentru cautarea petrolului
Iohannis impinge AGENDA GAY si acuza familia traditionala si sustinatorii acesteia de FANATISM RELIGIOS ( denumire echivalenta cu ISIS, jihadisti, Boko Haram sau talibani)
[Video] Cum asfalteaza australienii la foc automat: 4,9 kilometri in doar doua zile
Simbol al bisericii lui Lucifer din Houston, Texas. Remarcati simbolismul si tineti-l minte!!!
Cum a procedat un sot cand sotia era foarte nervoasa si tipa la el pe nedrept. Toata lumea ar trebui sa invete acest lucru!!!!
Ca să ascundă adevărata cauză a declanșării epidemiei de rujeolă și adevărata cauza a lipsei vaccinurilor din România, Cenușiul Tudose a practicat ce a învățat la Academia SRI : o DIVERSIUNE și o MINCIUNĂ: A dat vina pe părinți că nu-și vaccinează copiii
MARTURIILE CUTREMURATOARE DESPRE STAPANII LUMII ALE SAVANTULUI ANGHEL RUGINA
Toate SEMNELE după care RECUNOȘTI un mason. Un SECRET vechi de secole, DEZVĂLUIT
Statul Illinois îl primește pe Satan lângă Pomul de Crăciun- sataniștii s-au plâns de discriminare iar autoritățile au trebuit să le acorde "toleranță"
Magda Goebbels, modelul femeilor naziste avea rădăcini evreiești. Și-a privit tatăl cum moare în lagăr și și-a otrăvit copiii
Parc de distracții pentru copii în București, străjuit de statuia diavolului. Simțiți-vă bine, diavolul e cu copiii, în parc!
Cititul pe computer sau smartphone afecteaza somnul datorita intensitatii luminii albastre a ecranului ! Oamenii de stiinta ne recomanda sa nu citim carti de pe computer ori smartphone inainte de culcare !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite